Barclays Premiership 4. Hafta

West Ham-1 Portsmouth-0

56. dakikada dos Santos Leyrileton'un kullandigi tacta topu kazanan Harewood'un ortasina kafayi vurdu ve takimina maci kazandiran golu atti.

Bu macta yeni transfer Claudio'da oynadi ve iyi performansiyla goz doldurdu.

Kaleye Marek Stech'i koyan West Ham gol yeme sorununu cozmus gibi!

Mactan sonra Gizer gol yeme sorunu oldugu icin Roy Carroll'u ilk 11'e almadigini ve Marek Stech'i kaleye gecirdigi soyledi! Marek Stech'in performansini begenen Gizer onun tek zayifliginin topu tutmakta oldugunu soyledi. Topu yakalayamiyor ama gol de yemiyor seklinde konusan Gizer burada defansimiza da topu uzaklastirma da buyuk is dusuyor dedi. Bakalim Marek Stech ve West Ham yeni maclarda neler yapicak?

Evet arkadaslar yorumu bekliyorum?

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 5. Hafta

Blackburn-4 West Ham-3

West Ham iyi basladigi macta 1-0 one gecti fakat Serhat Akin ve Peter Crouch'un golleriyle geriye dustu. Ilk yari bitmeden Eddie Johnson 2 gol atti ve West Ham tekrar 3-2 one gecti. 2. yarida firtina gibi bir futbollar rakibini deviren Blackburn 3 puani aldi!

Mactan sonra Gizer gol yeme sorununun devam ettigini fakat Marek Stech'e 1-2 mac daha gorev verecegini soyledi. Eger bu 2 macta da cok gol yerse onun yerine Frederic Mendy'ye bakacagini soyledi!

Bakalim West Ham'in gidisi ne olucak?

Arkadaslar her yere yerinde transferler yaptim ama kaleye yapamadim iste gol atabiliyoruz ama yiyoruz da umarim bu sorun cozulur. Bana ucuz ve 'cok iyi' bir kaleci onerebilir misiniz devre arasinda alirim...