Sen bakma onun kaleci puaninin 1 olmasina. gercekten cok iyi oynuyor, ben deneyim en iyisi.
Sen bakma onun kaleci puaninin 1 olmasina. gercekten cok iyi oynuyor, ben deneyim en iyisi.
Sen nasil olsa sampiyonsun...Benim mac kaybetme gibi bir luksum yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 7. Hafta
Everton-0 West Ham-2
Maca firtina gibi baslayan West Ham 16. dakikada Iversen ile golu buldu!
22. dakikada dos Santos farki ikiye cikardi ve West Ham maci kazandi!
Mactan sonra Gizer Leyrielton ve Bianchi'nin yoklugunda maci kazandik... Tum oyuncularimi tebrik ediyorum... Iversen ilerleyen yasina ragmen hala formunda... Umarim bu performansimiz devam eder dedi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 8. Hafta
West Ham-1 Manchester City-0
Macta tek gol 51. dakikada Leyrielton'dan geldi.
Mactan sonra Gizer maci kazandiklari icin mutlu olduklarini ve bu serilerini uzun sure devam ettirmek istediklerini soyledi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 9. Hafta
Bolton-1 West Ham-0
40. dakikada Bolton O'Brien ile golu buldu ve maci kazandi.
Mactan sonra Gizer Felipe'den yoksun ciktigimiz macta(milli gorevdeydi.) kaybettik... Artik onumuzdeki maclara bakacagiz dedi.
Bolton'a yenilmeni doğal karşılıyorum benimde ligte en zorlandığım ekip.![]()
Barclays Premiership 10. Hafta
West Ham-2 Newcastle-0
Macta ev sahibi ekip dos Santos ve Bianchi'nin golleriyle iki defa one gecti.
Mactan sonra Gizer guzel bir galibiyet oldugunu ve devam etmesini umid ettiklerini soyledi!
Carling Cup 3rd Round
West Ham-3 Hull-0
Bu macta 70 dakika Eddie Johnson kalecilik yapti70 dakika gol yemedi ve macin uzatmalara gidecegini anladigim icin Marek Stech'i koydum kaleye... Uzatmalarda Bianchi'den 3 gol bulduk ve maci kazandik...
West Ham 4. turda Liverpool ile eslesti!!
Barclays Premiership 11. Hafta
Fulham-0 West Ham-1
West Ham golu 10. dakikada Bianchi'yle buldu.
Mactan sonra Gizer basin mensuplarina ii bir takim olma yolunda ilerlediklerini soyledi!
Barclays Premiership 12. Hafta
West Ham-1 Arsenal-1
Macta West Ham 28. dakikada Eddie Johnson'la one gecti fakat skoru ancak 64. dakikaya kadar koruyabildi ve mactan 1 puanla cikti.
Mactan sonra Gizer Arsenal gibi bir takimdan 1 puan cikarabilmenin guzel oldugunu soyledi.
Carling Cup 4th Round
West Ham-0 Liverpool-2
West Ham Kaboul ve Bellamy'den iki gol yiyince kupaya veda etti.
Mactan sonra Gizer bu maglubiyeti normal karsiladigini soyledi!
Barclays Premiership 13. Hafta
Reading-2 West Ham-2
West Ham 2 farkli one gectigi macta skoru koruyamadi ve 1 puanla evine dondu!
Mactan sonra Gizer bu mactan 3 puan cikaramamanin uzuntusunu yasadiklarini soyledi!
Barclays Premiership 14. Hafta
West Ham-1 Coventry-1
Macta 79. dakikada Eddie Johnson ile one gecen West Ham 4 dakika sonra mactan 1 puanla ayrilmasina neden olan golu kalesinde gordu.
Mactan sonra Gizer yorum yapmadi!
Barclays Premiership 15. Hafta
Liverpool-2 West Ham-2
Macta 9. dakikada West Ham Leyrielton ile one gecti fakat 2 dakika sonra Liverpool esitligi sagladi. 29da Eddie Johnson'la bir kez daha one gecen West Ham 77de Agger'in goluyle bu mactan da 1 puanla ayrildi!
Barclays Premiership 16. Hafta
West Ham-0 Manchester Utd-0
Iki taraf da gol atamayinca West Ham bu mactan da 1 puanla ayrildi.
Mactan sonra Gizer'in yuzunde buruk bir zafer ifadesi vardi.
Barclays Premiership 17. Hafta
West Ham-3 Middlesbrogh-3
Macta 1-0 one gecen West Ham 3-1 yenik duruma dustu fakat 1 puani getiren iki golu Bianchi atti...
Mactan sonra Gizer Cl umutlarini sonraki devreye biraktiklarini soyledi.
Barclays Premiership 18. Hafta
Wigan-0 West Ham-2
Macta 2 penalti goluyle one gecen West Ham 7 mactan sonra ilk galibiyetini aldi ve Gizer'in mutlulugu yuzunden okunuyordu.
Iste ilk devre sonundaki puan tablosu:
Cl'ye yakiniz ama bir galibiyet serisi tutturmamiz lazim... Premier Lig sampiyonlugunu seneye biraktik gene