Valla güzel bir kamp olmuş, transferlerde güzel ve yerinde yapılmış. Tebrik ediyorum. İstersen bütün youncuları ayrı ayrı değerlendir, biz yorumlarız ama en iyisi çabucak lige başlamak, heyecana kapılmak![]()
![]()
Valla güzel bir kamp olmuş, transferlerde güzel ve yerinde yapılmış. Tebrik ediyorum. İstersen bütün youncuları ayrı ayrı değerlendir, biz yorumlarız ama en iyisi çabucak lige başlamak, heyecana kapılmak![]()
![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ergiz Gizer'den Hazirlik Kampi Degerlendirmesi!!
Onemli oyuncularin uzerinde biraz degincem... Oyuncularim hakkinda bilgi edinmenizde yardimci olur size
Roy Carroll: Oynadigi 10 hazirlik macinda 2 gol yedi ve 8 macta da gol yemedi! 10 macta ortalama puani 7.10!
Marek Stech:Hazirlik maclarinin 4unde ilk 11de sahay cikti 2sinde sonradan oyuna dahil oldu. Bu 6 macta 7 gol yedi, 1 macta kalesinde gol gormedi! Ortalama puani 7.00!
John Pantsil: 10 hazirlik macinda da sahaya ilk 11de cikti, 1 asist yapti ve ortalama puani 7.00!
Matias Lequi: Sonradan transfer olan Lequi 3 macta sonradan oyuna girdi. Ortalama puani 7.33!
Sidnei: 10 macta da ilk 11de basladi ve 1 gol atti, ortalama puani 7.10!
James Tomkins: 10 macta da ilk 11de basladi ve ortalama puani 7.50
Aythami: 10 macta da sonradan oyuna girdi ve ortalama puani 7.00
Didier Digard: 10 macta da ilk 11 basladi ve 1 asist ve 1 golle Gizer'in dikkatini cekti. Ortalama puani 7.00
Tyrone Mears: 10 macin hepsinde sonradan oyuna girdi ve 1 asist yapti. Ortalama puani 6.50
Gareth Bale: 10 macta da ilk 11 basladi ve ortalama puani 7.00
Leyrielton: 10 macin hepsinde ilk 11 basladi ve 7 asist yapip, 2 gol atti, 1 kez de macin adami secildi. Ortalama puani 7.60!
Paul Konchesky: 10 macta da sonradan oyuna girdi ve ortalama puani 6.70!
Felipe: 10 macta da ilk 11de yer aldi ve 5 asist yapti. Ortalama puani 7.60!
Cristian Brocchi: 10 macta da sonradan oyuna girdi ve 1 asist yapti. Ortalama puani 6.90!
Freddy Adu: Sonradan transfer olan Adu 5 macta sonradan oyuna girdi ve 1 gol atip 1 asist yapti! Ortalama puani 7.20!
Giovani dos Santos: Barcelona'da oynadigi 2 hazirlik maci dahil toplam 12 hazirlik maci oynayan dos Santos 3 gol atti ve 1 asist yapti! Ortalama puani 7.00!
Jorge Valdivia: 2 macta ilk 11 8 macta sonradan oyuna girdi. 2 gol atti! Ortalama puani 7.10!
Steffen Iversen: Sakatligindan dolayi hazirlik kampinda yer alamadi!
Rolando Bianchi: Oynadigi 10 macta 16 gol atip 8 asist yapti. 7 kez de macin adami secildi ve Gizer'in dikkatini cekti. Ortalama puani 8.70!!!
Marlon Harewood: 9 macta sonradan oyuna girdi ve 4 asist yapti! Ortalama puani 6.89!
Eddie Johnson: 10 macta 5 gol atti ve 1 asist yapti. Ortalama puani 7.70!
Yorumlari bekliyorum!!
Eddie Johnson: 10 macta 5 gol atti ve 1 asist yapti. Ortalama puani 7.70!
Rolando Bianchi: Oynadigi 10 macta 16 gol atip 8 asist yapti. 7 kez de macin adami secildi ve Gizer'in dikkatini cekti. Ortalama puani 8.70!!!
iyi bir kamp performası göstermişler bunu lige yansıtıcaklardır...
Evet güzel bir performans sergilenmiş, bende kampın ortalamasını aldım.
West Ham United'ın Hazırlık Kampı'nın oyuncu ortalamalarının West Ham United'a ortalaması 6,85 olarak ölçülmüştür. Gayet güzel bir performanstır.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bana öyle geliyorki Bu sezon Dos Santos-Adu-Bianchi ve Eddie rüzgari ligi kavuracak.
Leyrieltonda süper form tutmuş başarılar
leyrielton ve james tomkins de ii performans sergilemişş
gençler sırıtmamış abi bu çok ii bence
Dos Santos'a iyi bak.![]()
Cok iyi bi hazırlık dönemi geçirmişşin bunlar lige yansıyacak.
Hazirlik kampinda Leyrielton, Adu, Bianchi, Eddie Johnson ve dos Santos dikkatimi cekti. Defansta da genc Sidnei ve James Tomkins cok ii performans sergilediler. Bu arada bizim ortalama puan 6.85mis. Gayet iyi ama ilk11in ortalama puani da 7.10 civari bisi cikior bu da cok guzel.... Nese arkadaslar bu sezona kotu basladik ama ilk 2 mactaki fikstur kotuydu simdi ekliyorum maclari:
Barclays Premiership 1. Hafta
Chelsea-3 West Ham-2
Bu maci kazanabilirdik ama kazanamdik. Eddie Johnson harika oynadi ama Chelsea'nin superstarlarina dayanamadikBrocchi'de 90. dakikada sakatlandi ve 1 ay yok!
Barclays Premiership 2. Hafta
West Ham-0 Tottenham Hotspur-3
Tottenham harika oynadi ve skoru hakketti artik sonraki mactan sonra cikis yakalicaz!
Barclays Premiership 3. Hafta
Sheffield Utd-3 West Ham-5
Bu macla beraber cok gol yedigimiz anlasildi ve mactaki izlenime gore bunun sebebi Roy Carroll seneye Akinfeev'i alicam
Yeni transferler!!!
Claudio West Ham'da!!!
Goias takiminin 18 yasindaki genc DM oyuncusu 1m karsiliginda West Ham'a transfer oldu!!
Frederic Mendy West Ham'a transfer oldu!!
Transfer doneminin son gununde 18 yasindaki genc kaleci West Ham'a transfer edildi!! Bakalim Marek Stech'ten yedek kaleciligi kapabilecek mi?
Sheff maçı çok göllü geçmiş ama kaazaanmasını bilmişsn![]()
Ulen. kim tutar siyah adami. Bianchi'de takmis 3 tane![]()
![]()
Barclays Premiership 4. Hafta
West Ham-1 Portsmouth-0
56. dakikada dos Santos Leyrileton'un kullandigi tacta topu kazanan Harewood'un ortasina kafayi vurdu ve takimina maci kazandiran golu atti.
Bu macta yeni transfer Claudio'da oynadi ve iyi performansiyla goz doldurdu.
Kaleye Marek Stech'i koyan West Ham gol yeme sorununu cozmus gibi!
Mactan sonra Gizer gol yeme sorunu oldugu icin Roy Carroll'u ilk 11'e almadigini ve Marek Stech'i kaleye gecirdigi soyledi! Marek Stech'in performansini begenen Gizer onun tek zayifliginin topu tutmakta oldugunu soyledi. Topu yakalayamiyor ama gol de yemiyor seklinde konusan Gizer burada defansimiza da topu uzaklastirma da buyuk is dusuyor dedi. Bakalim Marek Stech ve West Ham yeni maclarda neler yapicak?
Evet arkadaslar yorumu bekliyorum?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 5. Hafta
Blackburn-4 West Ham-3
West Ham iyi basladigi macta 1-0 one gecti fakat Serhat Akin ve Peter Crouch'un golleriyle geriye dustu. Ilk yari bitmeden Eddie Johnson 2 gol atti ve West Ham tekrar 3-2 one gecti. 2. yarida firtina gibi bir futbollar rakibini deviren Blackburn 3 puani aldi!
Mactan sonra Gizer gol yeme sorununun devam ettigini fakat Marek Stech'e 1-2 mac daha gorev verecegini soyledi. Eger bu 2 macta da cok gol yerse onun yerine Frederic Mendy'ye bakacagini soyledi!
Bakalim West Ham'in gidisi ne olucak?
Arkadaslar her yere yerinde transferler yaptim ama kaleye yapamadim iste gol atabiliyoruz ama yiyoruz da umarim bu sorun cozulur. Bana ucuz ve 'cok iyi' bir kaleci onerebilir misiniz devre arasinda alirim...
Şansal Büyük A: Erman hocaaa nasıl buluyorsun west ham ın 4 maçlık performansını
Erman Hoca : Şimdi Sansar Chelsea macından başlayalım. Bu mac için çok güzel bi çin ata
sözü var. "atamayana atarlar." gercekten yazık olmuş sen iki kere öne geç
onca pozisyon harca maç sonu evine puansız dön gerçekten YAZIK OLMUŞ.
Sansal Büyük A : peki hocam tottenham macı için ne diyorsun
Erman Hoca : tam bi rezalet sansarcım. kendi evinde o kadar gol yenmez ki bu macı
gecelim. yoksa Ergiz e cevap hakkı doğcak kelimeler sölüyeceğim bunu en
en son Daum a söledim görevi bıraktı.
Sansal Büyük A : peki hocaa nasıl istersen sheffıeld macına gecelim hocam
Erman Hoca : burda önemli olan 3 puan fakat çıkarılması gereken dersler var ve ergiz
bu dersleri almış sanırsam.
Sansal Büyük A : hocam son olarak Pompey macı hakkında yorumlarını alalım
Erman Hoca : 3 puan güzel. Fakat en güzel olan Sir Ergiz in genclere güvenmesi bu
gencler 2 sene sonra avrupa yı sallar.
Sansal Büyük A : tüm izleyenlere iyi akşamlar diliyoruz programımız burda sona erdi.
son sözümüz ise Ergiz Hocaya
" Hocam İngiltere ye sallamadan türkiye sınırlarına girme"
başarılar ergiz ilk haftalarda olur böle kazalar. genclere güven bugün seni ingiltere de şampiyon yapmazlar ama yarın seni CL şampiyonu yaparlar BAŞARILAR...
Cok tesekkurlerKomik bir konusma olmus ve umarim duzelicez
Zaten su takimda istediklerimi yapim Turkiye'de devam edicem kariyere... Simdiden soyleyeyim
Bu takim herahangi bir 2.lig takimi olabilir... 1. lig takimi da olabilir... TSL'den bir takimda olabilir
Neyse bu arada Carling Cup 2nd Round maci sizlerle ama once yeni transferler... Transfer donemi bitmedi mi nasil yaptin diyeceksiniz? Soyle potansiyeli olan ve klupte oynamayan oyunculari aldim... Bir klupte oynamayan oyuncular herhangi bir zamanda transfer ediliyor biliyorsunuz...
Stefano Scappini West Ham'da!!
Bu oyuncuyu 3. pivot santraforum olarak kullanicam... Favori oldugumuz kupa maclarinda bu oyuncu oynayacak!
Christiaan Perrier'de West Ham'a imzasini atti!!
Bu oyuncu Eddie Johnson'un gencligi olarak tabir ediliyor... Bu da aynen Scappini gibi kupa maclarinda oynayacak!
Carling Cup 2nd Round
MK Dons-1 West Ham-2
Bu macta Scappini ve Perriner'e gorev verdim 70 dakika oynadilar ama fiziksel bakimdan yeterli olmadiklari icin cikardim onlari... 7 puan aldilar 2si de macta... Ayrica dos Santos yine cok guzel oynadi... Felipe'de macin adami oldu!
Mactan sonra Gizer Stech iyi oynadi bir sonraki macta o gorev alicak dedi!!
Carling Cup 3rd Round'da West Ham Coca-Cola Championship takimlarindan Hull ile karsilasacak!
Ergiz Gizer bu maci kazanip 4. tura cikacaklarini soyledi!
abi hadi devam devam ii gidiyoruz. he abi bu arada artık senin scout un ben bana şu ligi araştır de didik didik edip sana oyuncular bulayımemrindeyim
Chelsea Tottenham malbiyetleri kötü olmuş ama iyi gidiyorsun Başarılar...
İstikrarsız gidiyorsun ama sezon başı ilerleyen maçlarda düzelirsin.
"YÜCE ATATÜRK"
bakayım yol masrafları senden yalnız. bu arada şaka maka benim abim Şili de çalışıyor ona bi sorayım![]()
enyeama,akinfeev forumda bulabilirsin dostum
Grohe al baklım..![]()
Iyi bir kaleciymis eger fiyatta anlasirsam alirim... Roy Carroll devre arasinda gidecek...
Barclays Premiership 6. Hafta
West Ham-3 Aston Villa-0
Maca harika baslayan West Ham 9. dakikada Leyrielton ile golu buldu. 37. dakikada Siyah Adam farki ikiye cikardi. 74. dakikada Bianchi farki 3e cikardi ve West Ham evinde super bir galibiyet aldi.
Mactan sonra Gizer gol yeme sorununu yavas yavas cozduklerini ve bunun boyle devam etmesini dilediklerini soyledi.
Puan durumu 2dk sonra sizlerle!
Eddie Jonhson'u kaleye koy, bal gibi oynar![]()
![]()
![]()
Net bir galibiyet almışsın. Serine devam etmen dileğiyle...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Uctuk tamam harika oynuyo da kalecilik puani 1
Tesekkurler! Umarim devam eder!
Ve iste 6 hafta sonundaki lig tablosu!!
Bana gore istikrar saglanirsa sampiyonluk uzak degil... Son CL ManU kotu performans sergiliyor... Son UEFA sampiyonu Liverpool fena degil... Arsenal kotu durumda... Chelsea super... Blackburn yeni transferleriyle cok guzel bir takim olusturdu... Portsmouth da Premiership'in zorlu deplasmanlarindan biri oldu!!
Sen bakma onun kaleci puaninin 1 olmasina. gercekten cok iyi oynuyor, ben deneyim en iyisi.