Ascoli deplasmani mac oncesi soyunma odasi
Ozgur: olum bi delilik yaptik seni ilk 11 oynatiyom yuzumu kara cikarma gerci senin yuzun kara ya..
Okaka; Abijim yapme allahini sevarsan. Hem san marek etma bane guven yeter.
Ozgur: Hadi bakalim.Olum iversen ne diyom la olur mu cocuk.
Iversen: Bilmiom abi bakalim ama massimo dayi formaya cukaka mokoko yazmis bu arada.
Ozgur: Boyle daha guzel la.
Ozgur: Helal len siyah inci. Gel opeyim alnindan.
Okaka: saol abe ban elimdan gelani yaptim.
Ozgur: Daha ne yapcan olum daha ne yapcan..
Iversen: HElal sana koc artik rahat rahat futbolu birakirim 2 seneye arkamdan sen geliyon steffen gidiyo stefano geliyo..
Ozgur: Dun lan sen de ne birakmasi. Bu arada okaka Man u macinda da ilk 11 oynuyon zaten elencez galiba sen bari kendini goster.
Okaka: Saol abe.
Manchester United maci Old Trafford mac esnasi.
Iversen: Abi tamam da cocuga cok yuklenmedin mi. Vidic ezer bu cocugu ilk macta beni oynatmamisti hic.
Ozgur: Olum ben cocuktan bi sey beklemiyom atmosfere alissin diye oynatiyom sadece bi de....
Iversen: GOOOOOOOOOOOOOL.. GOOOOOOOL...
.....
Iversen: Abi dur ne yapion..Dur abi o adam 2 metre..
Okaka: Ahhh. Uhhhh.
Ozgur: Birak lan boynunu kiracam o vidic in. Adami sakatladi o yildiz olacakti uleeeayyyn tutmayin beni..
Okaka: Abe birak allehinden bulsin. Ben 3 hafta sonra yine donerim birek turu gecti bu yeter.
Machester i eledik cayrek finalde rakip chelsea. And ictik ingiliz takimi birakmicaz kupada. bu arada lazio maglubiyeti planlari alt ust etti. Ozi sampiyonluk yolunda buyuk celme takti.
Onumuzdeki mac inter maci buyuk mac yakinda burda..

Alıntılı Yanıtla