1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Roma İkimize Dar Gelir...:(ortak kariyer)

Hybrid View

okaka gibi bi yeteneği ozgur buldu bakalım ben napcam..kazanıyoz kazanmasına da bana hala cok saglam cok klas geleni gideni cakacak vede ucuz adam lazım..biliyom cok sey istiyom ama aklınıza gelirse soleyin bu sezonu bu aksam bitiririz heralde yeni sezonda tek non eu hakkımı cok iyi kullanmak istiyom..su an aklımda rodallega ve eddie johnson var sizdende tavsiye bekliyom..

Gncl1905 Misafir

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    okaka gibi bi yeteneği ozgur buldu bakalım ben napcam..kazanıyoz kazanmasına da bana hala cok saglam cok klas geleni gideni cakacak vede ucuz adam lazım..biliyom cok sey istiyom ama aklınıza gelirse soleyin bu sezonu bu aksam bitiririz heralde yeni sezonda tek non eu hakkımı cok iyi kullanmak istiyom..su an aklımda rodallega ve eddie johnson var sizdende tavsiye bekliyom..
    Marek Sapara ya bakabilirsin AMC galiba ben kariyerimde daha yeni aldım gelişmesini bekliyom inşallah gelişir 24 yaşında rofiline bak oyundan beğenirsen transfer et değeri 800 bin £ ama 1 mn £ ya alırsın ben öle aldım bak beğenirsen al
    sana kısaca profil bilgileri
    Ama genç yetenekmi falan bilmiyorum daha yeni aldım
    frikk----16
    pas----17
    teknik-----19
    uzun şut----16
    yaratıcıclık----15
    özel yetenek---13

Adam olcak gibise banada sölede kadroda ttum yok sa atım gisin

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Marek Sapara ya bakabilirsin AMC galiba ben kariyerimde daha yeni aldım gelişmesini bekliyom inşallah gelişir 24 yaşında rofiline bak oyundan beğenirsen transfer et değeri 800 bin £ ama 1 mn £ ya alırsın ben öle aldım bak beğenirsen al
    sana kısaca profil bilgileri
    Ama genç yetenekmi falan bilmiyorum daha yeni aldım
    frikk----16
    pas----17
    teknik-----19
    uzun şut----16
    yaratıcıclık----15
    özel yetenek---13

Adam olcak gibise banada sölede kadroda ttum yok sa atım gisin

marek sapara yi rosenborg kariyerimden taniyorum. Fena topcu deil ama AMC olarak oyun yonlendirme becerisi ve bitiricik ozelligi beni pek tatmin etmedi. rosenborg onun yerine Per Clijan Skjelbred var o cok cok daha iyi bir oyuncu hem de daha genc

Gncl1905 Misafir

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    marek sapara yi rosenborg kariyerimden taniyorum. Fena topcu deil ama AMC olarak oyun yonlendirme becerisi ve bitiricik ozelligi beni pek tatmin etmedi. rosenborg onun yerine Per Clijan Skjelbred var o cok cok daha iyi bir oyuncu hem de daha genc
    ii o zaman atayım gitsin ama frikikleri çok güzel geleli 6 maç oynadı 4 gol attı hepsde frikik manu ya bile attı frikikten yarım sezon oynasın sezon sonunda iyi performans sergilemezse yollarım

Mesaj Yetkileri