1 ile 30 arası toplam 243 sonuç

Konu: Kuralar Cuma çekiliyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçenin rakipleri çok zor shaktar kiev rangers filan gelse bile fb geçemez turu çünkü başımızda ZİCO gibi bela var

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçenin rakipleri çok zor shaktar kiev rangers filan gelse bile fb geçemez turu çünkü başımızda ZİCO gibi bela var
    Aynen katılıyorum keske Daha iyi bir hoca gelseydi....Hmede Aziz baskanda iyi hoca getirecek para da var........Zico iyi hamleler yapamıyor...Bakalım neler olacak her takımımıza basarılar

Aman arsenal ve liverpool gelmesin onların temposuna dayanmak zor hele ingilterede.......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Aman arsenal ve liverpool gelmesin onların temposuna dayanmak zor hele ingilterede.......
    Allah korusun onlar en kötü ihtimal...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Aynen katılıyorum keske Daha iyi bir hoca gelseydi....Hmede Aziz baskanda iyi hoca getirecek para da var........Zico iyi hamleler yapamıyor...Bakalım neler olacak her takımımıza basarılar

yahu adam iyi hoca getirsede rahat durmazki bu basin o hocayida yollamaya calisir.. sizde bi kac yazarin yazdiklari ile gaza geliyorsunuz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    yahu adam iyi hoca getirsede rahat durmazki bu basin o hocayida yollamaya calisir.. sizde bi kac yazarin yazdiklari ile gaza geliyorsunuz..
    Önce sunu söylim ukrayna ligini ne kadar kücümsemissin yaa........Ukrayna ligi suan sıralamada üstümüzde........Bu da size örnek....

Valla ben gördügümü söylüyorum.........CoK pişman olursunuz......Aziz yıldırımdaa para var avrupada isini bilen sahaya iyi müdahale eden bir adam gelseydı avrupada iyi yol kat ederdi fenerbahce....Neyse macları bekleyıp görecez...Yarın sampiyonlar liginden sonra uefa da cekılcek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla ben gördügümü söylüyorum.........CoK pişman olursunuz......Aziz yıldırımdaa para var avrupada isini bilen sahaya iyi müdahale eden bir adam gelseydı avrupada iyi yol kat ederdi fenerbahce....Neyse macları bekleyıp görecez...Yarın sampiyonlar liginden sonra uefa da cekılcek
    Şu an Fenerbahçe'yi Zico'dan daha iyi yönetebilecek bir hoca yok,bu benim şahsi fikrim

Exclamation

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Şu an Fenerbahçe'yi Zico'dan daha iyi yönetebilecek bir hoca yok,bu benim şahsi fikrim
    Yahu Allah Aşkına bunu gerçektenmi söylüyosun yoksa halen takımın teknik direktörü diyemi... Appiah ı sağ kanat oynatarakmı... Zico iyi hoca felan desen neysede bu sözün çok dikkatimi çekti...

Umarım kolay bir rakip gelir v FB tur atlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Yahu Allah Aşkına bunu gerçektenmi söylüyosun yoksa halen takımın teknik direktörü diyemi... Appiah ı sağ kanat oynatarakmı... Zico iyi hoca felan desen neysede bu sözün çok dikkatimi çekti...

Umarım kolay bir rakip gelir v FB tur atlar...
    Şu an için takımı en çok tanıyan Zico,bu yüzden bu saatten sonra da gitmeyeceğine göre Zico'yu suçlamak gereksiz Ama Zico ''iyi hocadır,kötü hocadır'' bu tartışılır o ayrı konu... Bu saatten sonra da bize düşen takımımıza destek vermektir

Mesaj Yetkileri