1 ile 30 arası toplam 243 sonuç

Konu: Kuralar Cuma çekiliyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Ya arkadaşlar bu FM değil ki hile yaparak kazansınız.Bu gerçek hayat..

Kimi eliyorsunuz?

Karşınızda Randers değil avrupada ses yapmış takımlar var..
    belliki söylemek istedigimi anlamamissin, takimlari gözünüzde cok büyütüyorsunuz yapmayin Allah askina bir lazio bir anderlecht feneri eleyebilecek güctemi?? shaktar iyi transferler yapti diye feneri eler diyorsunuz shaktar kimi elemiste feneri eleyecek.. oynadiklari lig ukrayna ligi bizim telekom lig a dan bile kötü.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçenin rakipleri çok zor shaktar kiev rangers filan gelse bile fb geçemez turu çünkü başımızda ZİCO gibi bela var
    Deniz çok tarafsız yorum yapman dikkatimi çekti gerçekten güzl söylemişsin

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    belliki söylemek istedigimi anlamamissin, takimlari gözünüzde cok büyütüyorsunuz yapmayin Allah askina bir lazio bir anderlecht feneri eleyebilecek güctemi?? shaktar iyi transferler yapti diye feneri eler diyorsunuz shaktar kimi elemiste feneri eleyecek.. oynadiklari lig ukrayna ligi bizim telekom lig a dan bile kötü.
    Komik misin sen?Ukrayna Ligi puan sıraamasında Süper Ligin üstünde.Anderlechti bilmem de Lazio feneri eleyebilcek güçte.Bence sen avrupa liglerini pek fazla takip etmiyorsun.Çünkü senin yorumlarını görünce gülüyroum harbiden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post

Komik misin sen?Ukrayna Ligi puan sıraamasında Süper Ligin üstünde.Anderlechti bilmem de Lazio feneri eleyebilcek güçte.Bence sen avrupa liglerini pek fazla takip etmiyorsun.Çünkü senin yorumlarını görünce gülüyroum harbiden
    Bence sen komiksin Ukrayna ligi ne ya.Neyi üstün bizden.Anderlecht rahat eleyeiliceğimiz bir takım.Bence sen takip etmiyorsun Avrupa'yı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar sizde Fenerbahçe'ye mahalle takımı muamelesi yapmayın ama

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ukrayna liginin takimlarini say bakayim bana, ayrica lazio 05-06 sezonunda düsmekten zor kurtuldu bundan haberin varmi? adamlar bu sene biraz toparlandilar nedeni de rakiplerinin - puanlarla lige baslamasiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bence sen komiksin Ukrayna ligi ne ya.Neyi üstün bizden.Anderlecht rahat eleyeiliceğimiz bir takım.Bence sen takip etmiyorsun Avrupa'yı.
    Shaktar ve Kiev Fenerbahçe'den üstün takımlar bunu geçen sene de gösterdi D.Kiev takımıAnderlecht konusunda ise rahat falan olmaz ama bence de Fenerbahçe eler.Hatta önceki mesajlarımda Fenerbahçe'nin eleyebileceği takımlar arasında göstermiştim
    Ukrayna liginin takimlarini say bakayim bana, ayrica lazio 05-06 sezonunda düsmekten zor kurtuldu bundan haberin varmi? adamlar bu sene biraz toparlandilar nedeni de rakiplerinin - puanlarla lige baslamasiydi.
    Shaktar-Kiev-Metalurg bunlardan başka sayamam ama bir Ukraynalı kaç tane Türk takımı sayabilir 3 bilemedin 4Ayrıca Ukrayna takkımlarının avrupada puan sıralamasında Fenerbahçe'den üstün olduğunu da hatırlatırım.Lazio ne olrusa olsun büyük takımdır.Bu sene de çok iddalılar.Bi yanlışın daha var rakipleri değil de Lazip bu sene lige - puanla başladıBuna rağmen 4. oldular.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Shaktar-Kiev-Metalurg bunlardan başka sayamam ama bir Ukraynalı kaç tane Türk takımı sayabilir 3 bilemedin 4Ayrıca Ukrayna takkımlarının avrupada puan sıralamasında Fenerbahçe'den üstün olduğunu da hatırlatırım.Lazio ne olrusa olsun büyük takımdır.Bu sene de çok iddalılar.Bi yanlışın daha var rakipleri değil de Lazip bu sene lige - puanla başladıBuna rağmen 4. oldular.
    lazio -3 puanla basladi 3 mac sonra zirveye oynuyorsun zaten otomatik olarak
    ayrica lazio büyük fener kücük takimmi? abartmayin gözünüzde bu kadar büyütmeyin bu takimlari.lazio eski lazio degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

lazio -3 puanla basladi 3 mac sonra zirveye oynuyorsun zaten otomatik olarak
    ayrica lazio büyük fener kücük takimmi? abartmayin gözünüzde bu kadar büyütmeyin bu takimlari.lazio eski lazio degil.
    Ben Fener'e küçük takım demedim de bence sen fazla büyütüyorsun.Trtışma daha fazla uzamasın yarın gelecek rakipden sonra onun üstüne konuşuruz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şöyle bir düşünmemiz gerekir; Geçen sezon UEFA'da gruplara kaldığımızda kupanın favorileri sıralamasında 2. Fenerbahçe seçilmişti. Ama sonuç ne ? AZ Alkmaar'a (şanssız bir şekilde) elenmek. Burda bir problem var. Bu sene bu problemin üzerine gidildi mi ? Bana göre hayır. Bu takımın geçen seneden farkı nedir ? Zico aynı Zico,Deivid aynı Deivid. 2-3 genç oyuncu aldık + Carlos gibi bir dünya starı aldık fakat futbol tek kişiyle oynanan bir oyun değil. Ayrıca Avrupa'da en çok koşan,takımı ateşleyen oyuncumuzu kaybettik. Ben bu takımın geçen seneden üstün pek bir yanını göremiyorum. Ve problemlerin üstüne gidilmediğini düşünüyorum. Bana göre de şampiyonluk yeterli görülüyor. Avrupa bize inanırken biz kendi takımımıza inanamıyoruz maalesef. Bir de 2 sezon şampiyonluk yaşatmış, 3. sezon ise kıl payı şampiyonluğu kaçırmış (beğenmediğimiz) Daum gönderilirken, Zico hangi başarısından dolayı bu takımda tutuluyor ? Rakiplerimiz iyi bir sezon geçirse şampiyon da olamayabilirdik. Bir şampiyonluk herşeyin üstünü kapatmamalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasım her ülke bir mi????

Orası seri A italya ligi.........İtalya ligindekı her takım herkeze kafa tutabilir.....Gereksiz tartısma cıkıyor valla........Milleti kücümsemeyin herkez kendi takımına baksın konuda dagılmasın........

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadasım her ülke bir mi????

Orası seri A italya ligi.........İtalya ligindekı her takım herkeze kafa tutabilir.....Gereksiz tartısma cıkıyor valla........Milleti kücümsemeyin herkez kendi takımına baksın konuda dagılmasın........
    milleti kücümseyenmi var yahu,asil siz feneri kücümsüyorsunuz diger takimlari cok büyük görüyorsunuz, yapmayin biraz tarafsiz olun ya fener anderlechte lazio ya elenecek takimmi?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

milleti kücümseyenmi var yahu,asil siz feneri kücümsüyorsunuz diger takimlari cok büyük görüyorsunuz, yapmayin biraz tarafsiz olun ya fener anderlechte lazio ya elenecek takimmi?
    Bahsettiğimiz takımlar çok geniş kadrolara sahipler bu nedenle bu takımları havada eleriz gibi düşünmeyin.

Mesaj Yetkileri