Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Geçen seneki logoda da top siyah beyazdı, Galatasaray neden itiraz etmedi peki? Beşiktaş gibi "Top siyah beyaz, maça çıkmayız." demediler. Böyle ufacık bir şeyi sorun etmediler. Beşiktaş her şeyi abartıyor. Ne demek maça çıkmamak? Böyle bir tehdit Beşiktaş gibi bir camiaya yakışmıyor. Çıkmazsan çıkmazsın kardeşim maça, neden "logo değişmezse çıkmayız" deyip federasyonu tehdit ediyorsun? De ki "logo sarı-lacivert, İstanbul'a dönüyoruz, maça çıkmayacağız, federasyonu kınıyoruz", eyvallah diyeyim. Yapılan resmen ayıp!
Yaa sen neler söylüyorsun EGEMEN.

1-2 seneye kadar her top siyah-beyazdı niye oynadınız ?

Böyle ufacık dediğin şey belki senin için bişey ifade etmiyor olabilir ama başkası için ediyor da olabilir.Bunu düşünmelisin.
Ayrıca neden sarı - lacivert oldu ? Başka renk mi kalmamıştı ?

Böyle bir tehdit'in kime yakışıp yakışmadığınıda bırak da herkes kendisi yorumlasın.

Çıkmazsan çıkmazsın kardeşim maça, neden "logo değişmezse çıkmayız" deyip federasyonu tehdit ediyorsun? De ki "logo sarı-lacivert, İstanbul'a dönüyoruz, maça çıkmayacağız, federasyonu kınıyoruz", eyvallah diyeyim. Yapılan resmen ayıp!
Hehe Egemen , neden zoruna gitti bu kadar senin ben de bunu anlamadım.

Ayıp olan da nedir anlamadım TFF'nin bu kadar gergin bir ortamda BJK-FB maçında logonun SARI-LACİVERT olması ise , evet ayıptır bu.