Sayfa 5 / 19 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Federasyonda ne kadar düzgün bir federasyon oldugunu gösterdi bir kez daha.Bir kulüb tehdit edıyor sizi,sizin onlara tepki göstermeniz gerekirken geri adım atıp o kulübün istediğini yapıyorsun ne kadar dogru davranıs.

2. Default

BJK maca cikmazsa, inanilmaz bir gelir kaybi olur. Yayinci kurulusla anlasmalar falan. Hepsi gider. Kabul etmek zorunda federasyon. Kaldi ki logo da sacma zaten, ne oyle sari lacivert. Adam gibi kirmizi beyaz olsa ya.

Ek : Yahu o degil de, benim mesaj sayim gecenlerde 30 kusurdu, neden silindi? Dikkatimi cekti.

Ek 2 : Ozelikle Gokhan Zan ve Toraman'i yerdigim mesajlarim. Ilginc cidden.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne yani, sarı-lacivert logo olunca Fenerbahçe maçtan galip mi ayrılacak, Süper Kupa'yı mı kazanacak? Çıkarsın, topunu oynarsın, kupanı alırsın, ne fark eder logonun rengi, sen logo için mi sahaya çıkıyorsun kupa için mi?

Saçmalık ve komiklik, Sinan Engin gelir gelmez kendini belli etti.
    Tabii ki birşey olduğu yok ama neden TURKUAZ font üzerinde SARI VE LACİVERT renkler kullanılmış diye de düşünmeden edemiyorum doğrusu.

Saçma ve komik olduğunu da düşünmüyorum ayrıca Egemen. SİYAH-BEYAZ olsa çok mu iyi olacaktı , olmayacaktıda, geçen sene ne ise aynen o olmalıydı zaten.

Ayrıca her işi SİNAN ENGİN'in başına yıkmak da ne kadar doğru bilinmez.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Logonun Sarı-Lacivert olması pek önemli birşey değil ama yine de doğru değil. Beşiktaş'ın verdiği tepki ise abartı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muhammed belki abartı olabilir haklısın ama neden sarı-lacivert ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Geçen seneki logoda da top siyah beyazdı, Galatasaray neden itiraz etmedi peki? Beşiktaş gibi "Top siyah beyaz, maça çıkmayız." demediler. Böyle ufacık bir şeyi sorun etmediler. Beşiktaş her şeyi abartıyor. Ne demek maça çıkmamak? Böyle bir tehdit Beşiktaş gibi bir camiaya yakışmıyor. Çıkmazsan çıkmazsın kardeşim maça, neden "logo değişmezse çıkmayız" deyip federasyonu tehdit ediyorsun? De ki "logo sarı-lacivert, İstanbul'a dönüyoruz, maça çıkmayacağız, federasyonu kınıyoruz", eyvallah diyeyim. Yapılan resmen ayıp!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Top siyah beyaz, maça çıkmayız.
    Tam bunu yazmaya niyetlenmiştim. Bu olay artık aştı kendini herkes herşeyin altında birşeyler arıyor. Ne olur sarı lacivertmiş.

Biraz daha hoş görüyle bakmamız lazım birbirimize. Sonuçta düşman değil bu kulüpler sadece rakip...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Geçen seneki logoda da top siyah beyazdı, Galatasaray neden itiraz etmedi peki? Beşiktaş gibi "Top siyah beyaz, maça çıkmayız." demediler. Böyle ufacık bir şeyi sorun etmediler. Beşiktaş her şeyi abartıyor. Ne demek maça çıkmamak? Böyle bir tehdit Beşiktaş gibi bir camiaya yakışmıyor. Çıkmazsan çıkmazsın kardeşim maça, neden "logo değişmezse çıkmayız" deyip federasyonu tehdit ediyorsun? De ki "logo sarı-lacivert, İstanbul'a dönüyoruz, maça çıkmayacağız, federasyonu kınıyoruz", eyvallah diyeyim. Yapılan resmen ayıp!
    Yaa sen neler söylüyorsun EGEMEN.

1-2 seneye kadar her top siyah-beyazdı niye oynadınız ?

Böyle ufacık dediğin şey belki senin için bişey ifade etmiyor olabilir ama başkası için ediyor da olabilir.Bunu düşünmelisin.
    Ayrıca neden sarı - lacivert oldu ? Başka renk mi kalmamıştı ?

Böyle bir tehdit'in kime yakışıp yakışmadığınıda bırak da herkes kendisi yorumlasın.

Çıkmazsan çıkmazsın kardeşim maça, neden "logo değişmezse çıkmayız" deyip federasyonu tehdit ediyorsun? De ki "logo sarı-lacivert, İstanbul'a dönüyoruz, maça çıkmayacağız, federasyonu kınıyoruz", eyvallah diyeyim. Yapılan resmen ayıp!
    Hehe Egemen , neden zoruna gitti bu kadar senin ben de bunu anlamadım.

Ayıp olan da nedir anlamadım TFF'nin bu kadar gergin bir ortamda BJK-FB maçında logonun SARI-LACİVERT olması ise , evet ayıptır bu.

Arrow

Beşiktaş'dan logo resti!

Beşiktaş, Süper Kupa logosunun renklerinin, rakip takım Fenerbahçe'nin renkleri olan sarı-lacivert olması nedeniyle bugün oynanacak maça çıkmama kararı aldı. Siyah beyazlı kulüp, logo değiştirilmediği sürece bugünkü karşılaşmaya kesin olarak çıkmayacak.

Bu kara üzerine ise Federasyon'dan jet bir yanıt geldi;

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finaline Beşiktaş'ın çıkmama kararından sonra bir açıklama yaptı ve "Logoyu yapan firma hatasının farkına vardı. Maç saatine kadar gerekli düzenlemeler yapılacak" dedi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in maça çıkmama konusunda yapmış olduğu açıklama üzerine Federasyon'un bu tavrı, krizin sona ermesine neden oldu...

Olması gerekende buydu ztn Logo FB renkleri ile aynı olması kabullenemez... Hatanın farkına varılıp düzeltilecek olması yerinde olmuş... Ayrıca top siyah-beyaz değil...

10. Default

O degil de, federasyon dusmanlari neden simdi federasyonu savunur oldular? Veya logonun degisecek olmasi neden onlara boyle koydu?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Muhammed belki abartı olabilir haklısın ama neden sarı-lacivert ?
    Önemli olmasa bile bence de yanlış olduğunu söyledim Murat. Federasyon'un yaptığı da olmadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Olması gerekende buydu ztn Logo FB renkleri ile aynı olması kabullenemez... Hatanın farkına varılıp düzeltilecek olması yerinde olmuş... Ayrıca top siyah-beyaz değil...
    Top sarı-kırmızı da ben mi yanlış görüyorum? Gördüğüm kadarıyla topun rengi siyah ve beyazdan oluşuyor.

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    O degil de, federasyon dusmanlari neden simdi federasyonu savunur oldular? Veya logonun degisecek olmasi neden onlara boyle koydu?
    Federasyonu savunmuyorum, aksine kötülüyorum, yazımı dikkatli okursan. TFF böylesine ufak bir şeyde bile kulüplere taviz veriyorsa işi zor. BJK'nin yaptığı ayıp, aynı zamanda hata, TFF'nin yaptığı daha da büyük hata.

Silinen Mesaj Sayısı : 32

Biraz daha dikkat lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Egemen işte Federasyonun resmi sitesinden yaptığı açıklama.

Bir hata yapılmış ve düzeltiliyor.Abartmaya gerek yok bence...

TFF Süper Kupa Finali öncesinde, Beşiktaş kulübünün logoda sarı-lacivert renklerin kullanıldığına dair gösterdiği tepki üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu gerekli incelemeyi yapmış ve baskıları yapan firmanın önceden verilen renk değerlerini uygulamadığını belirlemiştir. Konuya ilişkin idari soruşturmayı da derhal başlatan Türkiye Futbol Federasyonu, baskıları yapan firma hakkında ise hukuki süreci başlatma kararı almıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu, ilki geçen sezon oynanan Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa Finali'nde de kullanılan logonun değiştirilmeden ve gerçek renk değerleriyle bundan sonra da kullanılmaya devam edilmesi kararında birleşmiştir.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Futbol Federasyonu

Yahu top siyah-beyaz mı Nike in son model topu değilmi beyaz-kırmızı hem beyaz sizde de var... Siyah-Beyaz dan oluştunu bilmiyodum...Neyse bakalım yrnki maçta görürüz nslsa..

Açıklama yapılmış ztn...Değiştiricek logo rengi...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Yahu top siyah-beyaz mı Nike in son model topu değilmi beyaz-kırmızı hem beyaz sizde de var... Siyah-Beyaz dan oluştunu bilmiyodum...Neyse bakalım yrnki maçta görürüz nslsa..

Açıklama yapılmış ztn...Değiştiricek logo rengi...
    Benim bahsettiğim top, logodaki top Logodaki topun renkleri siyah-beyaz.

Yahu Egemen bende diyom siyah-beyaz top kaldımı...

Genelde o tarz şeylerde top klasik olarak siyah beyaz gösterilir ondan...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Senin Gecen Kartalım!..
    Beşiktaşımız Süper Kupa finalinde F.Bahçe ile Almanya'nın Köln kentinde karşılaşıyor

Geçen sezonun Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2. kez düzenlenen Süper Kupa maçında Köln kentinde karşı karşıya gelecek. Rhein Energie Stadı'nda TSİ 21.00'de başlayacak ve Show TV'den naklen yayınlanacak sezonun ilk derbisini Fırat Aydınus yönetecek.
    Beşiktaş'ta 25 kişilik kadroda yeni transfer Diatta ile sakatlıkları nedeniyle Gökhan Zan, Mehmet Sedef ve Murat Şahin yer almıyor. Milli kaleci Rüştü'nün bu maçta oynayıp oynamayacağına teknik heyet karar verecek. Beşiktaş'ın başında ilk kez bir derbi maçına çıkacak olan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ''Camiamızı mutlu edebilmek için bu karşılaşmayı kazanıp, sezonun ilk kupasını müzemize götürmek istiyoruz. O yüzden bu istekle maça hazırlandık, kupayı alacağız'' diye konuştu. Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi ve Turkcell Süper Lig maçlarını düşünerek sahaya farklı bir 11 süreceğine söyledi.
    F.Bahçe'de ise sakatlığı devam eden Appiah, Semih ve Kemal ile cezalı Tümer kesin olarak forma giymezken, Milli Takımdan geç dönen Lugano'da İstanbul'da bırakıldı. F.Bahçe teknik direktörü Arthtur Zico'da sezonu kupayla açmak istediklerini belirtti.
    İlk sahibi Beşiktaş
    TFF tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz yıllardaki Cumhurbaşkanlığı Kupası statüsünde, lig ve kupa şampiyonlarını karşı karşıya getiren Süper Kupa'nın ilk sahibi Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar, geçen sezon başında Almanya'nın Frankfurt kentinde yapılan maçı Mert Nobre'nin golüyle 1-0 kazanarak, kupanın ilk sahibi olmuştu.
    28 ülke canlı yayınlayacak
    Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Almanya'da yapılacak Türkiye Süper Kupa maçının, 28 ülkede canlı yayınlanacağı açıklandı. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Almanya'da yapılacak Türkiye Süper Kupa maçının, 28 ülkede canlı yayınlanacağı açıklandı.
    F.Bahçe:
    Serdar
    Önder
    Can
    Edu
    R. Carlos
    Deivid
    Aurelio
    Deniz
    Alex
    Uğur Boral
    Kezman
    Beşiktaş:
    Hakan
    A.Tandoğan
    İbrahim Kaş
    S.Kurtuluş
    Tello
    M.Yozgatlı
    Koray
    Delgado
    İbrahim Akın
    Can Erdem
    Bobo
    Tarih: 5 Ağustos 2007
    Saat: 21.00
    Stat: Rhein Energie
    Hakem: Fırat Aydınus
    Yayın: Show Tv
    Ezeli rekabette 318. randevu
    Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, bugün Almanya'nın Köln kentinde yapacakları Süper Kupa maçıyla birlikte 318. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 28 Kasım 1924'de, Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 83 yıllık ezeli rekabette Beşiktaş'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Bugüne dek yapılan 317 maçta Beşiktaş 118, Fenerbahçe ise 115 galibiyet alırken, 84 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Ezeli rekabette Fenerbahçe'nin toplam 426 golüne, Beşiktaş 400 golle karşılık verdi.
    Gurbette 3. kez
    Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, Almanya'da 3. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 1981'de Almanya'da yapılan 2 özel maçta taraflar birer galibiyet almıştı. 19 Temmuz 1981'de Herne'de yapılan maçı 1-0 kazanan sarı-lacivertliler, 26 Temmuz 1981'de Offenbach'daki derbiyi ise 3-0 yitirdi.
    Sağlam'ın ilk derbisi
    Almanya'daki Süper Kupa maçı, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, siyah-beyazlı takımın başındaki ilk derbi sınavı olacak. Türkiye'deki 2. sezonuna giren Zico ise, Fenerbahçe'nin başında geçen sezon çıktığı toplam 6 derbi maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 de yenilgi yaşadı. Zicolu Fenerbahçe, ezeli rakiplerine 6 derbide toplam 6 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.
    Zico yönetimindeki Fenerbahçe'nin ezeli rakipleriyle yaptığı derbi maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
    Tarih Maç Organizasyon Stat Sonuç
    ---------- --------------- ------------ -------------- -----
    19.11.2006 F.Bahçe-Beşiktaş Lig FB Ş.Saracoğlu 0 - 0
    03.12.2006 F.Bahçe-G.Saray Lig FB Ş.Saracoğlu 2 - 1
    11.04.2007 Beşiktaş-F.Bahçe Türkiye Kupası BJK İnönü 1 - 0
    26.04.2007 F.Bahçe-Beşiktaş Türkiye Kupası FB Ş.Saracoğlu 1 - 1
    05.05.2007 Beşiktaş-F.Bahçe Lig BJK İnönü 0 - 1
    19.05.2007 G.Saray-F.Bahçe Lig Ali Sami Yen 1 - 2
    BAŞKANLARIN DERBİ KARNESİ
    Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında yarın yapılacak Süper Kupa maçı öncesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş karşısında 9 galibiyet, 11 de yenilgi yaşadı. Aziz Yıldırım'ın ilk kez göreve geldiği 15 Şubat 1998 tarihinden itibaren ezeli rakipler arasında yapılan toplam 25 maçın 9'unu Fenerbahçe, 11'ini Beşiktaş kazanırken, 5 maç berabere sona erdi. Sarı-lacivertli takım, Aziz Yıldırım döneminde Beşiktaş'a toplam 36 gol atarken, kalesinde de aynı sayıda gol gördü. Beşiktaş ise 30 Mayıs 2004'de yapılan kongrede ilk kez başkan seçilen Yıldırım Demirören yönetiminde, Fenerbahçe ile yaptığı 9 maçtan 4'ünü kazandı, 2'sini yitirdi, 3'ünde de berabere kaldı.
    AĞUSTOS AYINDA 42. KEZ
    Ezeli rakipler 83 yıllık rekabette mayıs ayıyla birlikte en çok, yarınki maçın yapılacağı ağustos aylarında karşı karşıya geldi. İki takım arasında ağustos aylarında yapılan toplam 41 maçtan 17'sini Fenerbahçe, 14'ünü Beşiktaş kazanırken, 10 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 54 golüne, Beşiktaş 43 golle yanıt verdi.

Kaynak: Karakartal.com ve Ajanslar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu maçın logosunun topu siyah-beyaz ben bu maçı izlemem

Detaylara bu kadar takılmamak gerekir.Sarı-kırmızı olsaydı itiraz edecekler miydi?Onu çok merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok saçma ve gereksiz bir hareket bu yönetim beşiktaş taraftarına layık değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

top da siyah beyaz ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok gereksiz, gerginlik yaratmak çok kolay olmuş artık.Bu tür olaylar 3.Dünya ülkelerinde yaşanıyor.

bu maçı alacağımızı düşünüyorum 2-0 gibi bir skorla

23. Default

^^ Besiktas - Fenerbahce maclarinin gelenegidir bu. Inonu'de Fenerbahce maclarinda Turk Bayragi'ndan cok Japon Bayragi bulunur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default 28 ülkede kupa heyecanı

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının, 28 ülkede canlı yayınlanacağı belirtildi. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Brezilya, Arjantin, Uruguay, Venezuela ve Paraguay'ın da aralarında bulunduğu Güney Amerika ülkelerinin yanısıra tüm Ortadoğu ile Kuzey Afrika ülkelerinde canlı yayın olacağı bildirildi. Bu arada maçın Eurosport tarafından da banttan ekrana taşınacağı kaydedildi.

Milliyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Kupa Logusu rengi yok standın rengi yok topun rengi sonuçta bunlar ne renk olursa olsun kupayı bir takım kazandığında hiç bir anlamı olmayacak. İşin ilginç yanı kırmızı-beyaz renkte kulüplerimiz var ve ülkemizin logosu kırmızı-beyaz şimdi Antalyaspor k-b renklerine sahip o zaman ülkemizin logo rengide mi değişecek?

28 Ülkede canlı yayınlanması ve eurosport tarafından gösterilecek olması maçın önemini artırıyor. Ama bu kadar kritik bir dönemde böyle bir maç oynanması sakat. Bana göre 15 gün önce oynanması gerekirdi. Veya sezon biter bitmez oynanabilirdi.

26. Default

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Kupa Logusu rengi yok standın rengi yok topun rengi sonuçta bunlar ne renk olursa olsun kupayı bir takım kazandığında hiç bir anlamı olmayacak. İşin ilginç yanı kırmızı-beyaz renkte kulüplerimiz var ve ülkemizin logosu kırmızı-beyaz şimdi Antalyaspor k-b renklerine sahip o zaman ülkemizin logo rengide mi değişecek?
    Yahu sonucta bayragimizin rengi o. Antalyaspor'un renginin oyle olmasi birseyi degistirmez. Merak etme, kimse gidip "O da Antalya'nin rengi" demez. Ancak gidip kirmizi beyaz yerine sari lacivert olmasi yanlis.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Allahım topun siyah beyaz olması bence gayet normal. Adı üzerinde top. Yani çoğu top siyah beyadır. Topun simgesi siyah beyazdır.

Ancak mesala Süper Kupa'nın logosu sarı kırmızı ağırlıklı olsaydı ne kadar etik olurdu? Sonuçta renkler takımları temsil eder. Temsil etmese bile çağrıştırır. Şimdi siz sarı kırmızı bir ev görseniz aklınıza ilk ne gelir? Galatasaray. Sarı lavicert bir apartman görseniz aklınıza ne gelir? Fenerbahçe! Bjk yönetiminin rahatsızlığı bu yüzden işte.

Uç uç böceği...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aynı şeye Fenerbahçe yönetimi itiraz etse gelecek yorumları düşünemiyorum. O zaman kesin haksız olan itiraz eden Fenerbahçe yönetimi olurdu. Gündem değiştirmek diye başlardı yorumlar yine...

Neyse hata ve düzeltilecek dendi, daha da uzatmaya gerek yok. Maçın önüne geçti bu olay yahu. Maçı konuşun kaç mesajdır logo muhabbetidir gidiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Arkadas bu koydugun sey ne hep bunu koyuyorsunda.Konu ile alakali degil ama..
    Bu soruyu sorarken ciddimiydin

Sayfa 5 / 19 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri