10 dk.dır top bizde tek kale...
10 dk.dır top bizde tek kale...
kezman hakan şükürleşti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serdar Özkan giriyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
O Kacmaz Beee
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bobo kaka'ya ozendı galıba. calımlar felan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tello mükemmel vurdu ama serdar aynı şekilde kurtardı.
Hayret gözlerim yasardı.........Zico Alexi cıkardı
Uzatmalara giderse besıktasın aleyhine olur.....Cünkü sheriff macı var..
Olmadı bu!
Kezman .
İkinci yarı beşiktaş neredeyse tek kale oynamıştı. Son 5 dakika fenerbahçe oynamaya başladı, golü attı.
Ma Ma Ma Mateja Kezman 2-1
Kezman da cok gol kacırdı ama nihayet golünü attı
Mac biter böyle........
Futbolun adaleti böyle işte![]()
kırmızı kart..ibrahim üzülmez
Ortalık karıştı..İ.Üzülmez kırmızı kart gördü..
Kezman centılmenlıge aykırı davrandı.......Bilerek yere attı zaman gecırmek ıcın ıbrahım de dayanamadı..........
İbrahim üzülmez gibi adamı delirtti..........Daha ne diimm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yazık cok yazık bende vurdu sandım.........Kırmızı hatalı....
maç bitti.
Kezman sedye ile çıktı yürüye yürüye yedek klübesine gitti..
Hakem süper ztn...
Bitti .
Golcümüz Batman Süpersin Batman Helal olsun sana bravo..
Kupamızı Aldık evimize dönüyoruz..![]()
İşte bu kadar ya!! Kezman profesyonel davrandı, İbrahim oyununa geldi Kezman'ın.. Tebrikler Fenerbahçe'm..!!!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Güzel bir maç oldu, izlerken keyif aldım özellikle ilk yarı.. Fenerbahçe'ye tebrikler.. Kezman golünü attı ama, sportmenliğe aykırı bir hareket yaptı bu da hiç yakışmadı kendisine..
Hakem son 10 dakıka bir sürü hatalı kartlar verdi......Ama geneldi iyi idi..
İiki takımıda ofansif yönden begendim.....Ama defansif yönden bazı eksiklikleride var...
Beklediğimden daha iyi bir maç oldu iki takımı da tebrik etmek lazım ilk yarı Fener daha iyidi ikinci yarı bjk iyiydi bence maçın uzamaması iki takım içinde iyi oldu beşiktaşlılarında ço üzüleceklerini sanmıyorum
İzlerken çok keyif aldıgım bir maç oldu ama sağolsun Kezman'ın provokesiyle son anları gergin geçti maçın.
İkinci yarı baştan sona Beşiktaş oynadı ama kazanan Fenerbahçe oldu.fenerbahçe'ye tebrikler.
Tüm Fenerbahçeli arkadaşları kutlarım![]()
I'm back...
Deivid hat-trick yapsa yine de benim gözüme giremez. Spiker'in her Deivid deyişinde Alkmaar maçında kaçırdığı pozisyon aklıma geliyor.
Bugün beni utandıran Deniz Barış oldu. Fenerbahçeye geldi geleli Deniz için tek iyi bir söz söylememişimdir; ama bugünkü oyunu ile beni utandırdı. Helal olsun o adama. Bu oyunuyla Appiah'ı aratmaz.
Tebrikler Fenerbahçe.
Oh be kupamızı da aldık
Kezman profesyonelce davrandı.İbrahim Üzülmez gibi beyfendi bir oyuncu kendisine yakışmayacak bir hareket yaptı.
Beşiktaş'ı beğendim,iyi oynadılar.Sadece stoper bloğunda biraz boşluk vardı,Diatta'nın gelmesi ile hallolacak bir sorun.
Fenerbahçe'm de Aurelio,Deivid iyi oynayan futbolculardandı.Ali Bilgin ne çok iyiydi,ne çok kötüydü.Kazım'ı beğendim.Fiziğini kullanarak top kazandırdı oyunda.
Profesyonellik ile bagdasmayan bir sey Kezman'in yaptigi. Profesyonel oyuncu, ayakta kalir topu aldigi zaman da top ile kose gonderine gider orada zaman harcar. Bu yaptiginda Kezman'in en ufak savunulacak yani yok.
Tabii sinirlerine hakim olamayan I. Uzulmez'in de savunulacak bir tarafi olmadigini eklemek lazim.
Beyler sakinleşin sizlerde sahada kavga edenlere özenip burda mı kavga ediceksiniz eğer sakinleşmezseniz konuyu kapatıcam ona göre
Deividi övenler Deivid 2.yarı nerede gören var mı ?