1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bir pozisyonun doru yanlış olduğunu saptamak için dünya kpasında yada x kupasında görmek gerekmiyor ... Size Yasin Sülün kendini yerden yere vurup size şampiyonluğu getirdiğinde sesiniz çıkmıyordu şimdi biri yere yattı ooooo kan gövdeyi götürüyor ayrıca izlediğimiz maçlarda öndeki ttakım oyuncuları yere yattıklarında spiker aynen şöyle diyor bu bir taktik böle şelerin olması çok doğal zaman o takımın lehine işliyor
    Arkadaş demişki Dünya Kupasında oluyor böle şeyler bende sordum handi Dünya Kupası maçında oldu böle birşey...Sende söyleyebilirsn...

Konuyu başka yerlere çekmene gerek yok bir msj yazıldı soru sordum cvabı verilemedi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Arkadaş demişki Dünya Kupasında oluyor böle şeyler bende sordum handi Dünya Kupası maçında oldu böle birşey...Sende söyleyebilirsn...

Konuyu başka yerlere çekmene gerek yok bir msj yazıldı soru sordum cvabı verilemedi...
    Çok saçma bir şeyin ardına sığııyorsun bence dünya kupasında golleri hayal meyal hatırlıyorum sen bana pozisyon soruyorsun benm cevap verebilmem için şöle bir hafızaya sahip olmam lazım

12,06,2006
    Almanya
    Allianz Arena
    Dk68 saniye 23 salise 17
    beckham kramponunu bağladı

sen böle bir hafızalı insan tanıyorsan tamam haklısın

Mesaj Yetkileri