-
05.Ağustos.2006, 08:02
Yahu güzel maç olmuş, izleyenler zevk almış siz takmışsınız Kezman'a.
O pozisyon olduğunda dedim kesin Kezman birşey yapmıştır diye ama burda öyle mesajlar atılmış ki, soruyorum hırsızın hiç mi suçu yok?
Kezman'ın yaptığı yanlıştır ama İbrahim'in yaptığı 10 kat daha yanlıştır. Oyun devam ederken, Beşiktaş ataktayken yerde numaradan da yatıyor olsa bile vurmamalıydı.
Peki Aurelio'nun korner direğinin orda topu saklarken arkadan hırsla gelen Toraman'a neden tepki göstermiyorsunuz. O da kırmızı olması gerek miyor muydu?
Kezman mevzusu gereğinden fazla uzamış, aynı şekilde Fenerbahçeliler uzatsa gündem değiştirmek diye ne mesajlar atılırdı burada.
Yapılan 3 harekette yanlıştır ve sahalara yakışmayan hareketlerdir.
Maça gelirsek ben keyif aldım. İlk yarı maça çok iyi başladık, açıkçası bu kadrodan bu oyunu beklemiyordum. Sonrasında oyun dengelendi, 2. devre oyuncu değişiklikleri olana kadar BJK daha iyiydi.
Deniz'i çok beğendim, Serdar güven verdi. Deivid de iyi niyetiyle çalıştı. Carlos daha takıma alışamamış, 1-2 pozisyonda alanını savunamadı. Uğur da topla oynama sevdasını azaltırsa daha verimli olur.
Kezman ilk golün oluşumunda ve 2. golde vardı. Genel olarak pek etkili değildi. Aurelio her zaman ki gibi. Kazım az süre aldı ama bana umut verdi. O fiziğine rağmen top ayağına yakışıyor ve şık hareketler yapabiliyor. Topu da saklayabiliyor. Zamanla ilk 11'e dahil olacaktır.
Takım olarak oynamayı daha iyi gerçekleştirirsek başarılı olabiliriz, çok geniş alanda oynuyoruz ve bu da çok zorluyor bizi.
Mesaj Yetkileri