-
05.Ağustos.2006, 08:36
bu maçt cisse iyiydi bence fenerbahcedende aurelio
-
05.Ağustos.2006, 19:52
Öncelikle Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum.Sonuçta bir taraf kazanacaktı ve kazanan siz oldunuz.
Maç çok güzeldi.Derbi maçlarda böyle güzel oyun seyretmek sevindirici.Ben bunun biraz da oyuncuların rahat olmasına bağlıyorum.Lig maçlarında böyle zevkli derbiler seyretmeyebiliriz.Ama inşallah yanılıyorumdur.
Ben takımımızdan memnunum.Defansta çok kötü değildi.2 gol yedik ama biraz genç İbrahim'in acemiliğinden yedik golleri.İlk golde Deivid'i marke ederken Deivid düşünce hemen karambole karıştı ve yere yuvarlanan Deivid bir anda gol pozisyonunda buldu kendisini ve attı.İkinci goldede Deniz'i biraz daha bekleseydi pozisyonunu kaybetmezdi ve Kezman o pozisyonda gol pozisyonuna girmezdi.Neyse bu tür oyuncular böyle anlık hatalar yapabilir.Tecrübe kazandıkça bu tür hatalar yapmaz.Genel olarak beğendim kendisini.Kademelerde başarılıydı.Zan ve Diatta gelince bu sorun hallolur.
Açıkcası ben forvet transferine falan gerek görmüyorum.Çünkü bu oyun sisteminde Nobre çok iş yapar.Kısacası Beşiktaş bu sene bana ümit verdi.
Bir de sağ bekte Serdar tek kaldı.Tamam Yozgatlı etkili oldu sağ kanatta ama defansa yardım etmesi gerekiyor biraz.
Mesaj Yetkileri