Sayfa 16 / 19 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Hakemde bıktı artık FB-BJK maçı yönetmekten başka hiç hakem yokmuş gibi her B-BJK maçına onu veriyorlar yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Beşiktaş Sheriff maçında oyuncular sahada ısınırken maçtan önce bir beste söylemiştik. Bestenin içinde artık ne hikmetse Cisse ve Fenerbahçe kelimeleri geçiyordu. Tarıkcım yoksa Ertuğrul hoca bu besteyi beğenip de o yüzden vermiş olmasın Neyse ben besteyi buraya yazmıyım nasıl olsa maçta da söylenmedi, hiç bi yerden öğrenemezsiniz
    Hani şu Cisse ilk geldinde havalanında biraz söylenmişti, o mu?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Beşiktaş Sheriff maçında oyuncular sahada ısınırken maçtan önce bir beste söylemiştik. Bestenin içinde artık ne hikmetse Cisse ve Fenerbahçe kelimeleri geçiyordu. Tarıkcım yoksa Ertuğrul hoca bu besteyi beğenip de o yüzden vermiş olmasın Neyse ben besteyi buraya yazmıyım nasıl olsa maçta da söylenmedi, hiç bi yerden öğrenemezsiniz
    hahahahaha vallahi olabilir ya Zico'da yazık saf çocuk güle güle aldı formayı saklıyordurda kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

harbi sürekli ayni hakemi veriyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar maçı konuşuyoruz geyik yapmayın lütfen.

Hep siz mi uyaracaksınız canım.

Maçta keyifliydi güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hani şu Cisse ilk geldinde havalanında biraz söylenmişti, o mu?
    Valla ben de o görüntüleri izlemedim ama sendeki şu pis sırıtmayı gördükten sonra diyorum ki evet muhtemelen odur
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serdar'ın kötü oynama sebebi Mehmet Yozgatlı'nın nerdeyse hiç yardıma gelmemesi.her posizyonda Carlos ve Boral 2lisi karşısında kaldı Serdar tek başına ondan dolayı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Çok güzel maç oldu be ama bazı kişiler gölge düşürdü. Bu arada Fener'li futbolcuların kupa turu çok komikti. Gülmekten yerlere yattım. Kupayı sahaya bırakıp kupaya doğru atlamaları ama Alex'in ayağıyla kayması. Alex'in kupayı alıp kaçırması, Serdar'ın kupayı bırakır gibi yaptıktan sonra diğer futbolcuların saldırması ve Serdar'ın kupayı alıp kaçması. Ben o kadar kuoa töreni seyrettim, o kadar tur gördüm ama bu kadar güzel bişey görmedim yaw. Duygulandım Fener'li futbolcuları böyle görünce. Artık FB değişti, eski 2002'den önceki Fener'in düşününce içim daralıyor. Birde bu seneler tam benim futbolu anlamaya başladığım senelere geldiği için daha kötü oluyordum. Fener hep böyle sorunlu mu diye? Ama şimdi bu tabloyu gördükten sonra şunu söylüyorum: İYİ Kİ FENER'LİYİM, FENERBAHÇE'LİYİM...

Finale yakışır bir maçtı. Tempolu ve zevkli bir futbol vardı ortada, bu da maçın en güzel yanıydı.

Fenerbahçe'yi analiz edecek olursak; ilk yarı çok iyiydi, neredeyse tek kale oynadı. İkinci yarıya tutuk başladı. İkinci yarıda tutuk olmasının sebebi orta sahanın düşmesiydi, bunun da sebebi Alex'ti. İlk yarıdaki Alex yoktu, ve yine ilk yarıdaki Deivid yoktu. Zico'nun Alex'i çıkarıp Colin Kazım'ı oyuna alması maçın kaderini bir anda değiştirdi, ibre Fenerbahçe'ye döndü. Zaten 85'de de gol geldi. Maçın genelinde Fenerbahçe daha iyi oynayan taraftı, rakibi daha çok boğdu. Fenerbahçe kondisyon olarak hazır değil ama derli toplu bir futbol sergiledi ve taktik olarak iyi olduğunun sinyallerini verdi. Hücum gücü çok iyiydi ama savunmada hatalar zincirinden çok açık verildi.

Beşiktaş'ı analiz edecek olursak; ilk yarı çeşitli pozisyonlar buldu ama değerlendiremedi. İkinci yarıya çok iyi başladı ama bal yapmayan arı gibiydi, ne bir pozisyona girebildiler ne de etkili olabildiler. Alex'in çıkmasına dek topa hakim oldular ama sonuca gidemediler. Beşiktaş'ın eksiği sonuca giden bir futbol oynayamamasıydı bugün, bunun da sebebi maçı koparacak futbolcuları yoktu. Tello ve Serdar Özkan 2. yarı kanatlardan saldırıp etkili olamadılar. Delgado ve Bobo tehlike yaratmaya çalıştılar. Beşiktaş kondisyon olarak hazır fakat teknik ve taktik olarak henüz hazır değil.

Tek tek oyuncuları da değerlendirmek istiyorum. Sahanın iyileri ve kötüleri vardı, hayalkırıklıkları vardı.

Rodrigo Tello
    Büyük bir hayal kırıklığıydı. Çok etkisizdi, soldan atak geliştiremedi, etkili olamadı. Uzaktan vurduğu frikikten başka olumlu bir hareketi yoktu. İbrahim Akın oyunda kalsa Beşiktaş adına daha iyi olurdu.

Eduardo Cisse
    Yine çok büyük bir hayal kırıklığıydı. Çok etkisizdi. Oyuna olumlu bir katkısı yoktu. Top kapamadı, hücuma destek veremedi. Sahada yok gibiydi. Açıkçası hiç beğenmedim. O bölgede geçen sene Serdar Kurtuluş çok daha etkiliydi.

Serdar Kurtuluş
    Sağ bekte iyi değildi, hücuma katkısı yok denecek kadar azdı. Ön liberoda sergilediği futbolun yarısını sağ bekte sergileyemedi. İlk yarıda zor anlar yaşadı. Diatta sağ beke geçer, Serdar ön liberoya geçerse Beşiktaş iyi işler yapabilir.

Roberto Carlos
    Kendinden beklenen daha fazlaydı ama onu gösteremedi. Ben beğenmedim, vasattı. Hücuma katkısı neredeyse hiç yoktu, bindirmeler yapmadı, uzaktan şut denemedi. Frikikleri kötüydü. Savunmada da iyi değildi, top kapamadı. Vasatı aşamadı.

Alex de Souza
    İlk yarı çok iyiydi, hırslı ve istekli oynadı ama 2. yarı hiç yoktu. Alex bu sene süper mi oynayacak diye umutlanırken, tüm umutlarımızı 2. yarı boşa çıkardı. Onun oyundan alınması Fenerbahçe'ye kupayı getirdi.

Deivid de Souza
    Deivid değişti mi, harika mı oldu, diye düşünürken, 2. yarı çok kötüydü. Tüm maç boyunca sağ kanattan bindirmeler yapamadı, atak geliştiremedi. Daha istekli göründü ama çok etkili değildi. O bölgede Colin Kazım veya Ali Bilgin'in daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Deniz Barış ve Colin Kazım-Richards
    İkisini de çok beğendim. Özellikle Deniz Barış belki de Fenerbahçe'deki 3 yılının en iyi futbolunu oynadı. Appiah'ı aratmayacak cinstendi. Takımın bankosu olacağının sinyalini verdi. Colin Kazım ise oyuna girdi, Fenerbahçe hareketlendi. Gerçekten ayağında topu çok iyi tutan, fiziği güçlü ve ara pasları iyi olan bir oyuncu olduğunu gösterdi. Zihinsel, fiziksel ve teknik özellikleri çok iyi gibi görünüyor, gerçekten beğendim.

Ali Bilgin ve Uğur Boral
    Uğur Boral çok iyiydi, çıkmasına anlam veremedim. Yerine giren Ali Bilgin ise sol kanatta etkisizdi, bir varlık gösteremedi. Esas mevkii sağ kanat diye biliyorum ama Zico neden orada oynattı anlam veremedim. Uğur yerine Vederson'u alsa daha etkili olurdu.

Delgado ve Bobo
    Beşiktaş'ta maçın en iyi iki ismiydi. Sürekli tehlike yarattılar, ikisi de çok iyiydi. Gol için ellerinden geleni yaptılar ama kanatlardan onlara istedikleri destek gelmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence gol sıkıntısı yaşıyoruz, acil Deivid gönderilip bir tane adam gibi bir forvet almalıyız...Yoksa tek forvet işimiz çok zor.Orta sahaya diyeceğim birşey yok, çok iyiydik...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla ben hala çok seviniyorum.Bu şekilde müthiş bir maç olduğu için.

Baştan sonra centilmenlik ve dostluk içindeydi maç.

Carlos ve Cisse'nin bi posizyonda öpüşmesi,Alex'in Tello oyuna girerken ki onu adeta hoşlaması,maç öncesi 4'lü basın toplantısı vs.

Sadece Üzülmez'in yaptığı bir posizyon vardı , artık o da bu işin tuzu biberi olsun

Bu kadar keyifli maç daha önce izlememiştim hiçbir derbide.

FB ve BJK'li herkese teşekkür ederim...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

Teknik Direktör Sayın Ertuğrul Sağlam, Süper Kupa karşılaşması sonrasında maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ertuğrul Sağlam, basın toplantısında şunları söyledi:

"İyi oynadığımız ve iyi mücadele ettiğimiz bir karşılaşmadan mağlup olarak ayrılmak bizi çok üzdü. Her şeye rağmen rakibimiz Fenerbahçe'yi kupayı kazandığı için kutluyorum.

Merak ettiğim çok önemli bir konu var. Futbol Federasyonu'nun henüz sezon başlamadan bizi bir haftada 3 önemli maç yapmak zorunda bırakan mantığını açıklamalarını bekliyoruz.

Camiaya ve futbolseverlere olan saygımızdan dolayı Çarşamba günkü önemli maçımız öncesinde herhangi bir sorun yaşamayalım diye büyük bölümü PAF Takımı ile oluşacak kadroyla sahaya çıkmaktan son anda vazgeçtik.

Sonuç olarak sahada mücadele eden bütün futbolcularımı canı gönülden kutluyorum."

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

süper kupanın rengi sarı lacivert

Maçın en güzel anı Delgadonun ilk yarıdaki şutu idi.
    Üzüldüğüm şey ise Ziconun Vedersonu oynatmaması. Yahu Vederson gibi oyuncuyu aldın neden oynatmıyorsun ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Maçın en güzel anı Delgadonun ilk yarıdaki şutu idi.
    Üzüldüğüm şey ise Ziconun Vedersonu oynatmaması. Yahu Vederson gibi oyuncuyu aldın neden oynatmıyorsun ?
    Aldığına pişman oldu sanırım. Çünkü Uğur Vederson'dan daha iyi oynamaya başladı. Artık ilk tercihi Uğur olur. Birde oynatmamasının nedeni sezon öncesi sakatlanmaması içinde olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ErtuğruL hocanın açıkLamasına göre PafLar La çıkacakmışız ama sonradan vazgeçiLmiş.BöyLe bir maça durum ne oLursa oLsun PAF takımLa çıkıLırmı.İyi ki sonradan karar değiştiriLmiş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Default Maçtan Resimler

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

mukemmel fotolar iste valla iyiki de fenerbashceliyim diyor insan yaaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçta çok sempatik anlar vardı Carlos'un Cisse'yi öptüğü yer çok güzeldi Alex Tello'ya başarılar diledi hele kupa töreni kupayı koyuyorlar sonra gidip yanına yatıyorlardı

Nesil
    2006

İsteyenler Fenerbahçe'nin Resmi Sitesin'den daha fazla fotoğraf'a ulaşabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

]

Bırakmasa vuracak Deivid

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    ]

Bırakmasa vuracak Deivid
    iyi yakalamissin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yavrum beee Serdara bak sen.Carlosu yıkmış...2.bir ilhan mansız vakası
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Beşiktaş'lı futbolcular Fenerbahçe'yi alkışlamak için kupa töreninde beklerken Demirören istedi diye soyunma odasına indiler. Bu davranışı Demirören'e yakıştıramadım. Fairplay'ı burada öldürdü. Ama Beşiktaş'lı oyuncuları bu davranışı ile tekrar tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maç esnasında kameranın ve benim gözüme takılan birşey oldu bilmem sizinde oldumu Fenerbahçeli taraftar ve içlerinde Beşiktaşlı taraftarlar gördüm iç içe oturuyorlardı bu çok güzel bir olay aslında her maç seyirci böyle olsa sorunsuz geçme maçlar süper olacak.

Birde Almanya'da meşale yakılması suçtur diye anons edildi ama bizim taraftarlar takarmı başladılar meşale yakmaya bir Fenerbahçe taraftarı bir Beşiktaş taraftarı yaktı çokta hoş görüntüler oluşturdular ama meşaleyi daha sonra sahaya atmaları kötü oldu her yönü ile çok güzel bir maç seğrettirdikleri için hem Fenerbahçe hemde Beşiktaş oyuncularına teşekkür ediyorum Avrupada iki kulübümüze başarılar..

guzel mac oldu ,beklentilerimi karsilayan mac oldugunu soyleyebilirim ama kaybettik saglik olsun...

defans berbat otesiydi tek tek defanstaki futbolculari elestirmek yerine hocamizin defans mentalitesinden kaynaklanan bir sorun olsa gerek...

macta bizim adimiza gozume carpan isimler;delgado,ibrahim akin,bobo ve koray
    bu dortlu gayet iyi oynadi gelecek icin bizlere umut asiladilar gerci ibo akin biraz yoruldu hoca ondan dolayi oyundan aldi ...
    genel olarak takimizi begendim

fenerbahce adina konusmak gerekirse kupadan dolayi tebrik ederim kendilerini ayrica deniz-aurelio ikilisi dun aksam gosterdikleri performanslarini sezon boyunca surdururlerse fenerbahce yonetimi bence hic beklemesin apiahi satsin zaten kendiside pek mutlu degil gibi apiahtan gelecek mevla ile birlikte fenerbahce avrupada is yapar..

ve son olarak bobo diyorum,o ne guzel sactir be bobo

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Son yıllarda izlediğim en güzel derbiydi.Beşiktaşıma harika oynadığa maçta yazık oldu ama karşı takımda iyi oynadı ve sonuçta kupayı kazanan taraf oldu.Bize düşen tebrik etmek.Ben bu oyunla 2 takımımızında Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilceklerine inanıyorum.Ayrıca bu sene Galatasaray da çok iyi kadro kurdu.Çok zevkli bir lig de bizleri bekliyor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum.Sonuçta bir taraf kazanacaktı ve kazanan siz oldunuz.

Maç çok güzeldi.Derbi maçlarda böyle güzel oyun seyretmek sevindirici.Ben bunun biraz da oyuncuların rahat olmasına bağlıyorum.Lig maçlarında böyle zevkli derbiler seyretmeyebiliriz.Ama inşallah yanılıyorumdur.

Ben takımımızdan memnunum.Defansta çok kötü değildi.2 gol yedik ama biraz genç İbrahim'in acemiliğinden yedik golleri.İlk golde Deivid'i marke ederken Deivid düşünce hemen karambole karıştı ve yere yuvarlanan Deivid bir anda gol pozisyonunda buldu kendisini ve attı.İkinci goldede Deniz'i biraz daha bekleseydi pozisyonunu kaybetmezdi ve Kezman o pozisyonda gol pozisyonuna girmezdi.Neyse bu tür oyuncular böyle anlık hatalar yapabilir.Tecrübe kazandıkça bu tür hatalar yapmaz.Genel olarak beğendim kendisini.Kademelerde başarılıydı.Zan ve Diatta gelince bu sorun hallolur.

Açıkcası ben forvet transferine falan gerek görmüyorum.Çünkü bu oyun sisteminde Nobre çok iş yapar.Kısacası Beşiktaş bu sene bana ümit verdi.

Bir de sağ bekte Serdar tek kaldı.Tamam Yozgatlı etkili oldu sağ kanatta ama defansa yardım etmesi gerekiyor biraz.
    So what?
    Saike

Sayfa 16 / 19 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri