Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
Hüseyin cim Lehmann Cech ile Van Der Saar ın yarısı anca eder...
Sağ kanata gelirse C.Ronaldo ezer gecer...
Solda Malouda Van Persie tecrübeli Giggs...
Gerrard Lampard var sonra Arsenal in orta alanda tek öne çıkan ismi Fabregas...
Forvet hattı ztn Rooney Tevez F.Torres Drogba ile ölüçüşecek bir forveti yok...

Toure-Gallas Terry-Carvalho Ferdinad-Vidic...

Kadro kalitesi şampiyonluğu etkiler bak gecen sene Arsenal dinamik bir takımdı fenada oynamadı ama an geldi kadro kalitesini aradılar... Bu yüzden kupa alamadılar...

Şimdi bak namağlup şampiyon olduğu sezon harika bir 11vardı... Kadro süperdi... Bu sefer öle değil tabiki Arsenal büyük takım ama Şampiyonluk çok zor...
abi tamam da.arsenal tabikide şampiyonluk için kesin bir seçim değil.ben dediğimin arkasındayım bu takımların belli kalitesi var bazıları biraz daha kaliteli.belli bir kaliteden sonra takım oyunu ortaya çıkar.arsenal şu an ki kadro kalitesi,takım oyunu ve başarıya açlığıyla şampiyonluk için sürpriz bir adaydır.ve diğer şampiyonluk adaylarından fazla bir eksiği yoktur.

ayrıca ben lehmanı cech ve van der saar kadar kaliteli görüorum.toure ve gallas zaten süper isimler.terry carvalho,ferdinand vidiç,agger carragher kadar kaliteli.geçen yıl isteseler en azından bir kupa alabilrlerdi ancak finalde chelsea maçında 2.kadroyla çıkarak resmen kupayı chelseanin elllerine verdiler.verimli ve çalışan bir orta saha olduktan sonra arsenal forvette sıkıntı çekmez.gol kralının arsenalden çıkacağını iddaa ediyorum.arsenal'in elinde wenger gibi bir t.d. olduktan sonra en kötü kadro arsenal de olsun genede üst sıraları zorlar.ayrıca sağ bekteki ebuoe gibi ingilterenini en iyi sağ bekini unutmayalım.

fıratcan abi benim görüşlerim bunlar sanırım ne demek istediğimi anlamışınızdır.zaten ig başlıyo izleyip göreceğiz.