Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 104 sonuç

Konu: FM08 Maç motoru

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Oyunda ben hiç geri pas verildiğini gördüğümüde hatırlamıyorum.Sürekli atak yönünde verilen paslar.Hazırlık pasları da yok hiç.

2. Default

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Oyunda ben hiç geri pas verildiğini gördüğümüde hatırlamıyorum.Sürekli atak yönünde verilen paslar.Hazırlık pasları da yok hiç.
    katılıyorum sana mac moturunda sadece bu tur sacmalıklar kolaylıklar ve oyuncununn oyun stilini daha iyi görebilme olsun yeter.
    (mevkide yazanlar)eğer tribünleri saçmalamadan 2d yaparlarsa yapsılar yoksa hıc uğrasmasınlar.arkadaslar zaten bu oyuna hava katan fm yi fm yapan 2D o yuvarlak sevimli futbolcular deilmi? bana katılmayanlarada saygı gösteriyorum...

bence tribünler gösterilebilir doluluk oranı falan sahaya yakınlığı falan...

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    nasıl ??
    ben bir video yapıp konuma koymuştum orada gollerden birinde kaç tane hazırlık pası yapılıyor saymadım

geri pas da de jong her yerden geri pas atıyor sağ olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    nasıl ??
    ben bir video yapıp konuma koymuştum orada gollerden birinde kaç tane hazırlık pası yapılıyor saymadım

geri pas da de jong her yerden geri pas atıyor sağ olsun
    Ben görmedim.

hakikaten 2d tribün yapılacaksa çok güzel olur gergin maçlarda sahaya yabancı madde atma kulübün ceza yemesi falan fena olmazdı... seyircilerin bayrak açması, tezahürat yapması(belirgin şekilde)-(fifa da var ama çok yer kaplıyor çok zor ama olsa iyi olurdu)
    ayrıca fm 07 de gol olduğu zaman garip,ıslık gibi bi karmaşık bi ses geliyo inşallah sesleri de belirgin yaparlar yani gol oldu mu "GOOOOLLL" diye bağırsınlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yaa FM'nin Şuanki Hali Çok Hoş Böle Kalsın Biz Fazla Bişey İstemiyoruz Yeterki Heyecanlı Bi Oyun Olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Talking

Artık bir ekran görüntüsü yayınlasalar da şu tartışma bitse!

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

oyuncular yuvarlak yerine elips biçiminde olursa daha göze hoş gelir 2D güzel ama kaleye şutlarda bazen sinir bozucu oluyor kale çizgisinden auta atmalar filan... bunlar olursa sanırım güzel olur

oyunun oynanmasındakı en buyuk etken mac motorudur yenılık ekleyeceklerıne mac motorunu keske bunu gercekten farkı yokmus gıbı gelıstırseler bence mukemmel olur MESELA sık sık ınce calımlar olmalı + ceza sahası ıcındekı sıkısmaları engelleyıp posızyon olmalı bollugu olmalı + kalecılerın 35 metre kaleyı bırakıp her topu defans gıbı savusturmaları olmamalı + kanatlardan yapılan ortaların cogunlugu adamlara carpmamalı + atılan gerı paslarında pres varken kalecıler bocalamalı + atılan uzun pasların bırcogunda top saha cızgısını terketmemelı vs bunlar fm 2007 de malesef vardı umarım fm2008 de olmaz

Bence oyun temel bazda en son noktada yapılacaklar görsellikten başka bir şey değil.Sadece şu eklenebilir,18 yaş altı milli takımlar bu eksik sadece.Birde sen 20 atak yapıp onlar 1 atakta gol atıyolar buda düzeltilirse başka sorun kalmaz sanırım

ne 3D si ya bize böyle FM yeter

boyle ıyı bence ama bı degısklık ıı ama kotu olsada mac motoru fm her halyle guzel
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    BİR HAYKIRIŞTIR SİYAHIMIZ,ÇÖKÜNCE ÜZERİMİZE GECENİN MATEMİ,SARILIRIZ BEYAZINA SEVDAMIZIN.BİR DURUŞTUR,DİRENİŞTİR ASLOLAN HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence maç motoruna bir iki değişiklik gelirse oyun biraz zevkli olabilir...Mesela Maç Motoruna::
    1)Seyirciler eklenmeli.
    2)Oyuncuların üzerinde numarası ve ismi yazacağına oyuncunun resmi ve adı olabilir...aklıma gelen bunlar şimdilik....

bencede futbol seyircisiz olmasın diorum.en azından seyirci olsun.bence suankı mac motoru güzel ama her zaman bi ilerisi daha hoşumuza gider.Ayrıca burda sitenize tsk etmek ıstıorum cok gusel forumlarınız sewıyelı we guzel.bayagadır uyeyım ama ne zamandır tsk edememıstım....ii gunler saygılar...

ark lar tüm yazdıklarınızı okudum bu yazılanların yapılması zor özellikle seyirciler falan inşallah yapılır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç motorundaki yapay zeka kesinlikle artırılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

3D FM gibi birşeyin mantığına aykırıdır, 3D demeyin. Mevcut maç motorundaki eksikleri tartışalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Angry

yapay zeka cok zayif olmus insani oyundan sogutuyo. ornegin takimin 10-15 tane pozisyona giriyo hicbiri gol olmuyo adamlar ozellikle ikinci yarinin ortalarinda 1 pozisyon buluyolar gol oluo oyle bitse iyi ustune bi daha atiyolar 2-0 bitiyo mac bana her sezon 3-4 macta oluo

abartmaya gerek cm 03_04 de ki mac moturu uzerine bi kac ufak mac motorunu muhtesem hale getirir

hatirlayin cm 03_04 de sakatlanan futbolcu sonuyodu

açıkçası ben çok kötü yapılmadığı takdirde 3d olursa hava topları falan daha iyi olur diye dü$ünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mevcut öaç motoru çok iyi bence ama zoom özelliği eklenebilir...Uzaklaştıkça tribünleri stadın kabataslak şeklini görsek çok güzel olur...
    I'm back...

23. Default

üç boyutlu olmasın aynen bu şekilde devam etmesi dileğiyle...

topları kaleciye verme sorunu düzeltilirse bi sorun göremiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Smile

1 arkadaşın dediği gibi artık sistem olarak gerekli hız bilgisayarlarda mevcut bencede. Çokta el yakmayan sistemler bile rahatlıkla oynatıyor FM'i. 3D olayına gelince şahsi fikrim ben artık gazoz kapaklarımızın spikerin anlattıgı güzelim hareketleri göstermesini istiyorum. Bazen penaltı kararına itiraz etmek için pozisyon izliyorum ama nihayetinde nasıl anlayacaksın ki İzlediğimle kalıp itiraz ediyorum birde üstüne uyarı alıyorum federasyondan. Kişisel fikrim Fm' e yakışacak biçimde bir 3d motoruyla ayak hareketleini görebileceğimiz bir çözünürlükte maç motoru. Umarım böyle olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hasan1991 View Post

2)Oyuncuların üzerinde numarası ve ismi yazacağına oyuncunun resmi ve adı olabilir...aklıma gelen bunlar şimdilik....
    Resim olayı komik olur ya, düşünsene aynı mutlu surat ifadesi ordan oraya koşuşturuyor

Maç motorunda gıcık olduğum tek nokta var.

-Görünmez top toplayıcıların topu ordan oraya atması. Kalecinin topu yakalamak icin 5 dak uğraşması, top mu topluyorlar ortada sıçan mı oynuyorlar belli deil yahu

bence seyircinin olmasina pek gerek yok ama seyircilerin fifadaki gibi ozel tezahuratlari olsun misal gs ile oynuorum taraftar "re re re ra ra ra" diye baslasin tezahurata onun gibi...bide son dakka 2-1 ondesin taraftar gercek hayattaki gibi rakibi isliklasin. bir de gol attigimizda alkis&islik sesi olmasin direk bagirsinlar gooooll diye. seyirci gorunecekse cok minimal yuvarlaklar olabilir kenarda...

maç motorunun değişmesinden yanayım.eski maç motorunu kullanmak isteyenlere Opsiyon olarak sunsunlar.3d bir maç motoru süper olucaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Geliştirilmiş Maç Motoru - Ray Houghton gibi futbol düşünürlerinin katkılarıyla hazırlanmış, gerçekten geliştirilmiş bir maç motoruyla futbol simülasyonunuz FM 2008 daha gerçekçi bir hale bürünecek . Takımınıza o sezon oynatacağınız taktiğe göre her sene sahanızın boyutlarınızı ayarlayabileceksiniz.. İster Sami yen gibi geniş, İster İzmir Olimpiyat Stadı gibi dar..

Football Manager maç motorunun temel ozelliklerine dokunulmadan sadece birkaç geliştirme sunuldu diye biliorum mesela bundan sonra oyuncu degişikliği yada taktiksel degişiklik yapmak istedigimzde maçın durması gibi abuk bi sorun ortadan kalktı maç oynanırken istedigmiz degiskliği yapabilicez yoksa maç motorunun 3d olması gibi bi olay yok! Fm nin fm olmasını saglayan kriterler vardır klaksikleşmiş şeyler...Sports Interactive da bu konuda bizim gibi düsünüodur herhalde...

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri