1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: Hedef en tepeye çıkmak

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

trabzonsporu ortada bırakma yerim seni bırakırsan bir daha emin ol istemezler almazlar..

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    trabzonsporu ortada bırakma yerim seni bırakırsan bir daha emin ol istemezler almazlar..
    Valla kafam cok karisik Samsunspor Lig B'ye düsmek üzere. 10 yil formasini giydiim takim dile kolay ama bir yandanda Trabzonspor'la en tepeye cikmak istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Selim55 View Post
    Valla kafam cok karisik Samsunspor Lig B'ye düsmek üzere. 10 yil formasini giydiim takim dile kolay ama bir yandanda Trabzonspor'la en tepeye cikmak istiyorum
    yazı tura yap o zaman

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    yazı tura yap o zaman
    Samsunspor'dan Selim Aydin yalanlamasi
    Samsunspor Baskani Mazhar Basoglu son günlerde basinda yer alan Selim Aydin dedikodulari nedeniyle basin aciklamasi yapti. Selim Aydin gibi basarili bir Teknik Direktör'le adlarinin beraber anilmasinin cok güzel oldugunu fakat takimin basina Selim Aydin'i getirmek gibi bir düsünceleri olmadigini söyledi. Basoglu ayrica "Selim Aydin bu kulüpte 10 yil Futbol oynadi. Bize olan borcunu fazlasiyla ödedi. Samsunspor'a bir daha dönüp bu seferde Teknik Direktörlük Kariyerini mahvetmesini istemem. Onu cok aydinlik günler bekliyor" dedi.

Turkcell Süper Lig 19. Hafta | Trabzonspor v Ankaraspor

Trabzonspor vasat rakibini rahat gecti. Mactan sonra Selim Aydin “Artik bir seri yakalamak zorundayiz ki Sampiyon olabilelim. Hani derler ya her mac final havasinda, iste bizim ki de o hesap. Her maci kazanip ceyrek asirlik hasrete bir son vermek istiyoruz” dedi. Öte yandan macta sakatlanan Serkan'in 3 hafta sahalardan uzak kalmasi bekleniyor.

Turkcell Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor v Ankaragücü

Üst üste 3. kez bir Ankara takimiyla oynayan Trabzonspor Ankaragücü'ndende 3 puan almayi basardi. Zirve yarisinda Fenerbahce'nin yakasini birakmaya niyetli gözükmeyen Kuzey Yildizi Lig'de son 4 macini kazandi.

UEFA Kupasi 1. Tur (KO) | Trabzonspor v Blackburn Rovers

Trabzonspor sahasinda agirladigi Blackburn'u neye ugradigina sasirtti. Harika bir performansla rakibini yerle bir eden Bordo Mavililer ikinci mac icin büyük bir avantaj elde etmeselerde sevincliler. Ikinci macta beraberligin yetecegini hatirlatan Selim Aydin “Ikinci maca beraberlik icin cikmayacagiz. Kazanmak icin cikacagiz. Bugün cok iyi oynadik. Sanssizlik eseri 2 gol yedik. Bunlari yemeseydik tur garantiydi ama kader iste. Futbolcularima bu performanstan dolayi tesekkür ediyorum ve alinlarindan teker teker öpüyorum” diyerek Futbolcularini tebrik etti.

Turkcell Süper Lig 21. Hafta | Caykur Rizespor v Trabzonspor

Karadeniz derbisinde Caykur Rizespor Trabzonspor'u agirladi, gülen taraf konuk takim oldu. Maci bu böyle biter deyipte 85. dakikada terk eden taraftarlar pisman oldu. Cünkü gol perdesini Umut 86'da acti Dia Cire 90+3'te kapatti. Öte yandan Umut Bulut kendisi icin 2 “gönderilsin” diyen samasti'ye cevabini sahada verdi

UEFA Kupasi 1. Tur (KO) | Blackburn Rovers v Trabzonspor

Trabzonspor nefes kesen maci zorda olsa kazandi ve 2. Turda Bolton'un rakibi oldu. Mactan sonra Selim Aydin “Futbolcularima bugünkü performanslari icin tesekkür ediyorum ve bu galibiyeti taraftarlarimiza armagan ediyorum” dedi.

Turkcell Süper Lig 22. Hafta | Trabzonspor v Vestel Manisaspor

Trabzonspor zaman zaman cok zorlandigi macta seriyi bozmadi ve Fenerbahce'ye olan puan farkinin acilmasini önledi.

Subat ayi sonunda...
    Turkcell Süper Lig'de görünüm

UEFA Kupasi'nda görünüm

Mart ayi Mac Programi

Yorumunuzu esirgemeyin lütfen!!!

Mesaj Yetkileri