ıyı gıdıyosun takım oturmus ama bıseyler olmus sankı steau macından sonra takım gol atamıyo sankı bunun caresıne bakman lazım bu arada ben haim muthıs transfer kadrona derınlık katacaktır.defansın saglam ellerde
ıyı gıdıyosun takım oturmus ama bıseyler olmus sankı steau macından sonra takım gol atamıyo sankı bunun caresıne bakman lazım bu arada ben haim muthıs transfer kadrona derınlık katacaktır.defansın saglam ellerde
Steaua macindan sonra forma sansi bulamadiklari icin üzgün olan forvetlere sans verdim ve dogal olarak gol ortalamasinda bir düsüs oldu. Sezon sonu gereksiz Futbolculari elden cikarip 22 kisilik bir kadro kurmak istiyorum. Böylece herkes forma sansi bulabilecek. Eger baska Futbolcu gerekirsede Altyapidan alacagim ve isim bittiginde geri gönderecegim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Selim Aydin'in 100. maci
Trabzonspor Teknik Direktörü Selim Aydin Carsamba günü Fenerbahce'yle oynayacaklari UEFA Kupasi macinda Trabzonspor'un basinda 100. macina cikacak. Trabzonspor'da 2. sezonunu geciren ve Sampiyonlugun en büyük adayi olan Selim Aydin bugüne kadar ciktigi 99 macta 58 galibiyet, 24 beraberlik ve 17 maglubiyet aldi.
UEFA Kupasi Ceyrek Final
Trabzonspor v Fenerbahce
Avni Aker'de Futbol Severler resital izledi. Ilk yarisinda iki tarafinda bol bol gol kacirdigi macin 2. yarisinda Fatih Tekke 61. dakikada fileleri havalandirdi ve tüm Trabzon'u ayaga kaldirdi. Ancak Trabzonspor'un sevinci uzun sürmedi ve Kazim-Richards esitligi sagladi. Ardindan tekrar Fatih Tekke cikti sahneye. Kaptan'in ardindan Ergin. 79. dakikada durumu Kezman 3:2 yapti ama Yattara farki tekrar 2'ye cikarinca Trabzonspor cok büyük bir avantaj elde etti.
Turkcell Süper Lig 25. Hafta
Fenerbahce v Trabzonspor
4 gün önce Avni Aker'de UEFA Kupasi icin agirladigi Fenerbahce'yi Kadiköy'dede yenmeyi basardi Trabzonspor. Sampiyonluk dügümünü ya büyük ölcüde cözecek ya da iyice isleri karistiracak maci Trabzonspor kazanarak tekrar liderlige yükseldi. Trabzonspor Fenerbahce'yle Persembe günü tekrar karsilasacak ve Selim Aydin'in hedefi Yari Finale cikmak.
UEFA Kupasi Ceyrek Final
Fenerbahce v Trabzonspor
Trabzonspor Fenerbahce'ye 1 hafta icinde 3. darbeyi vurdu. Deplasmanda 3:3 berabere kalarak UEFA Kupasinda Yari Finale cikan Simal Yildizi önce Ergin'le öne gecti. Ardindan yine Ergin'le farki 2'ye cikardi. 2. yarida Fenerbahce 3:2 öne gecsede Ceyhun 86. dakikada attigi golle tüm Fenerbahce'lilerin hayallerini alt üst etti. Trabzonspor Yari Finalde Bayern Münih'le karsilasacak.
Turkcell Süper Lig 26. Hafta
Trabzonspor v Bursaspor
Trabzonspor sakatlklar nedeniyle yedek agirlikli bir kadroyla ciktigi Bursaspor macinda taraftarini hayal krikligina ugratti. Pozisyon üretmekte zorlanan Bordo Mavililer 1:0 maglup oldu fakat Fenerbahce'nin Manisa'daki 3:0'lik hezimeti nedeniyle liderligini korudu.
Fortis Türkiye Kupasi
Besiktas v Trabzonspor
Trabzonspor Türkiye Kupasina erken veda etti. Avni Aker'de rakibine 1:0 yenilen Kuzey Yildizi deplasmanda da 2:1 yenilince elendi. Selim Aydin mactan sonra cok üzgün olduklarini ama bunu diger 2 kulvarda telafi edeceklerini söyledi.
Turkcell Süper Lig 27. Hafta
Sivasspor v Trabzonspor
Trabzonspor Sivasspor macina iyi basladi ve 20. dakikada 2:0 öne gecti. 80. dakikaya kadar kontrolü elinde tutan Bordo Mavililer önce 83'te daha sonra 84'te sarsildi. Neyseki 87'de Sezer sahneye cikip takimini ipten aldi.
UEFA Kupasi Yari Final
FC Bayern München v Trabzonspor
Trabzonspor Bayern Münih deplasmaninda rakibini sasirtti. Özellikle Bordo Mavili defans Bayern'in basina bela oldu, bir türlü aradiklari pozisyonlari bulamadilar. 72. dakikada Caner'in attigi gol Bayern Münih'i yerle bir etti. Tam mac bitti derken 90+4'te Klose cikti sahneye.
“Ajax'i red ettim”
Trabzonspor'un basarili Teknik Direktörü Selim Aydin son günlerde ayrilacagi yönünde cikan iddialara yanit verdi. “2 gün önce Hollanda'nin Ajax takimindan teklif aldim fakat takimimin menfaatlerini düsünerek red ettim” diyen Selim Aydin kendisine Ajax'tan baska bir takimdan teklif gelmedigini acikladi ve Trabzonspor'da islerinin daha bitmedigini ve ayrilmayi düsünmedigini vurguladi.
Turkcell Süper Lig 28. Hafta
Trabzonspor v Genclerbirligi
Sezon yavas yavas sona yaklasirken Trabzonspor zirve yarisinda Fenerbahce'nin bekledigi hatalari yapmiyor. Genclerbirligi'ni 3 golle yenen Bordo Mavililer liderligini de korudu.
UEFA Kupasi Yari Final
Trabzonspor v FC Bayern München
Trabzonspor mucizeyi basardi. Bayern Münih karsisinda skoru 90 dakika boyunca korumayi basararak Finale yükseldi. Mactan sonra konusan genc calistirici Selim Aydin “Cok mutluyum. Su anda yasadigim duyguyu anlatmam mümkün degil. Futbolcularima tesekkür ediyorum. Hepsinin alnindan öpüyorum. Bundan sonra Hedefimiz en tepeye cikmak” dedi. Trabzonspor kaptani Fatih Tekke “Birgün Trabzonspor'la Avrupa'nin zirvesine cikacagim hic aklima gelmezdi. Bu basari hepimizin eseridir. Selim Hocanin, Yönetimin, Futbolcularin ve en önemlisi bizi hic yalniz birakmayan taraftarlarimizin” diyerek mutlulugunu sözlere döktü.
Nisan ayi sonunda...
Turkcell Süper Ligde görünüm
Fortis Türkiye Kupasinda görünüm
UEFA Kupasinda görünüm
Yari Final
Final
Mayis ayi Mac Programi
Yorumlarinizi esirgemeyin