Turkcell Süper Lig 19. Hafta | Trabzonspor v Ankaraspor

Trabzonspor vasat rakibini rahat gecti. Mactan sonra Selim Aydin “Artik bir seri yakalamak zorundayiz ki Sampiyon olabilelim. Hani derler ya her mac final havasinda, iste bizim ki de o hesap. Her maci kazanip ceyrek asirlik hasrete bir son vermek istiyoruz” dedi. Öte yandan macta sakatlanan Serkan'in 3 hafta sahalardan uzak kalmasi bekleniyor.

Turkcell Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor v Ankaragücü

Üst üste 3. kez bir Ankara takimiyla oynayan Trabzonspor Ankaragücü'ndende 3 puan almayi basardi. Zirve yarisinda Fenerbahce'nin yakasini birakmaya niyetli gözükmeyen Kuzey Yildizi Lig'de son 4 macini kazandi.

UEFA Kupasi 1. Tur (KO) | Trabzonspor v Blackburn Rovers

Trabzonspor sahasinda agirladigi Blackburn'u neye ugradigina sasirtti. Harika bir performansla rakibini yerle bir eden Bordo Mavililer ikinci mac icin büyük bir avantaj elde etmeselerde sevincliler. Ikinci macta beraberligin yetecegini hatirlatan Selim Aydin “Ikinci maca beraberlik icin cikmayacagiz. Kazanmak icin cikacagiz. Bugün cok iyi oynadik. Sanssizlik eseri 2 gol yedik. Bunlari yemeseydik tur garantiydi ama kader iste. Futbolcularima bu performanstan dolayi tesekkür ediyorum ve alinlarindan teker teker öpüyorum” diyerek Futbolcularini tebrik etti.

Turkcell Süper Lig 21. Hafta | Caykur Rizespor v Trabzonspor

Karadeniz derbisinde Caykur Rizespor Trabzonspor'u agirladi, gülen taraf konuk takim oldu. Maci bu böyle biter deyipte 85. dakikada terk eden taraftarlar pisman oldu. Cünkü gol perdesini Umut 86'da acti Dia Cire 90+3'te kapatti. Öte yandan Umut Bulut kendisi icin 2 “gönderilsin” diyen samasti'ye cevabini sahada verdi

UEFA Kupasi 1. Tur (KO) | Blackburn Rovers v Trabzonspor

Trabzonspor nefes kesen maci zorda olsa kazandi ve 2. Turda Bolton'un rakibi oldu. Mactan sonra Selim Aydin “Futbolcularima bugünkü performanslari icin tesekkür ediyorum ve bu galibiyeti taraftarlarimiza armagan ediyorum” dedi.

Turkcell Süper Lig 22. Hafta | Trabzonspor v Vestel Manisaspor

Trabzonspor zaman zaman cok zorlandigi macta seriyi bozmadi ve Fenerbahce'ye olan puan farkinin acilmasini önledi.

Subat ayi sonunda...
Turkcell Süper Lig'de görünüm

UEFA Kupasi'nda görünüm

Mart ayi Mac Programi

Yorumunuzu esirgemeyin lütfen!!!