Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
Maçla ilgili mesajlar atın,siz yaptınız biz yapmadık mesajlarını devam ettirmeyin.
Quote Originally Posted by spider3784 View Post
Bu son tartışmam maç dışı. Hiç birşekilde cevap yazmayacam, o yüzden sizde yazmayın.

Denilmiş.
O zaman bu söz yargısız infaz oluyor.
Quote Originally Posted by samet.süner View Post
Ortamı germeyin beyler...Kimsenin üstüne gelinmiyor...Rakibi oldugu takımın yenilmesine seviniyor yani bunda tahriklik bişey yok bence...
Quote Originally Posted by MeMo View Post
yapacaz zaten merak etme
Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Arkadaslar ben kac defa gördüm hatta atılan bazı arkadaslarda oldu avrupa maclarında bile bazıları terbiyesizlik yaptı........
Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Takımınıza karşı olan öfkenizi, transfer yapmayan yönetimizden.. Deivid'i göndermeyen teknik direktörünüzden çıkartın.. Forumdaki Galatasaraylı yada Beşiktaşlılardan değil..
Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Arkadasım ben yapmayalım diyorsun sen yapıcaz diyorsun..........Bana şimdi burda bld tezaruhatı yaptırma...
Quote Originally Posted by MeMo View Post
Anderlecht maçında böyle oynayacığımızı düşünenler varsa Newcastle,Celta Vigo,Palermo maçlarına baksın akıllar Anderlecht'te
Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
Onu burda yaparsak eminim bütün Fb'liler banlanırzuhaha
En üstteki mesaja hiç dikkat etmemişsiniz.Bundan sonra maç ile alakasız yazanlara direk uyarı geliyor.Diğer konularda tartışmak için msn i kullanabilirsiniz yada özel mesajı.