Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • İstanbul B.Ş.B.

5 7.46%
  • Fenerbahçe

53 79.10%
  • Berabere biter

9 13.43%
Sayfa 17 / 18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
481 ile 510 arası toplam 534 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben neredeyse her maç görüyorum hakem arkasını dönünce küfür eden oyuncu.Bunu yapan(Yapıp yapmadığı da meçhul gerçi) Carlos olunca mı çok büyük seviyesizlik oluyor.Kötü oyunun verdiği bir anlık sinirle söylemiştir.Hatırlamıyordur bile dediklerini

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ben kalkıp ibrahim üzülmezi alkışlamıyorum onun da yaptıgı ayıptır..hatta geçen sene arda bordeux maçında hakeme küfür etmişti bununla kalkıp

övünmedim..onu da ayıpladım..

carlos un yaptıgı başlı başına bir ayıptır..herkes yapıyor demek bir iş degil..

yazık olan ise carlos gibi üst düzey takımlarda oynamış "yıldız" denilen bir futbolcunun bir Türk hakemine bu ayıbı yapmş olmasıdır..

bunlar futbolcuların seviyesizligini gösterir..kezman,arda,i.üzülmez vs.

bu insanlar Metin Oktaylar,Mehmet Özdilekler,Ergün Penbe ler gördü..hem iyi futbolcu hemde adam olmayı başaranlar...
    Işinize gelince basına inanıyorsunuz gelmeyince inanmıyorsunuz. Objektif bakın biraz olaya.
    Basın yazar Adriano Fenerbahçeye kiralanacak, Ronaldo Fenerbahçeye gelecek inanmazsınız. Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.
    Basın yazar R.C küfür etti aaa bak bu doğrudur dersiniz. Basın niye yalan atsın değil mi canım ? Adamların amacı gazetelerinin tirajını arttırmak değil doğru haber vermek zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet büyütülmemesi gereken bir şey.Gerçekliği bile tartışılır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu durum böyLe giderse zaten bizde bu basın oLduğu sürece bizim kendi Ligimizde ki haberLeri de Avrupa dan takip etmeye başLayacağız sanırım.AdamLar en azından az ama öz ve kesin haberLer veriyorLar bizim hakkımızda
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fener'de duran top zaafı var. Golün biri de sağ kanattan geldi. Carlos'un tarafından yani. İlginç diyorum...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Fener'de duran top zaafı var. Golün biri de sağ kanattan geldi. Carlos'un tarafından yani. İlginç diyorum...
    O golde uğur boralın bariz hatası vardı hemde carlos tabiki hata yapabilir uzaylı mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Işinize gelince basına inanıyorsunuz gelmeyince inanmıyorsunuz. Objektif bakın biraz olaya.
    Basın yazar Adriano Fenerbahçeye kiralanacak, Ronaldo Fenerbahçeye gelecek inanmazsınız. Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.
    Basın yazar R.C küfür etti aaa bak bu doğrudur dersiniz. Basın niye yalan atsın değil mi canım ? Adamların amacı gazetelerinin tirajını arttırmak değil doğru haber vermek zaten.

bu kadar tartışma açacagını bilsem bu haberi koymazdım..haberturk gibi yalan haber yapmayan bir yayın organından aldıgım bir haberdir..bu yüzden ben inanıyorum...inanmayan inanmasın beni ilgilendirmez..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Ben neredeyse her maç görüyorum hakem arkasını dönünce küfür eden oyuncu.Bunu yapan(Yapıp yapmadığı da meçhul gerçi) Carlos olunca mı çok büyük seviyesizlik oluyor.Kötü oyunun verdiği bir anlık sinirle söylemiştir.Hatırlamıyordur bile dediklerini
    ben sadece carlosa demiyorum..ibrahim üzülmeze ardaya ve bunu yapan herkese diyorum..ama demek istedigim anlaşılmadı..

demek istedigim şuydu sadece iyi futbolcu olmak yetmiyo kaliteli bir insan da olmak gerekli..Metin Oktay !!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos küfüt etmesi olayı dorğu galiba ben başka net sitelerindede gördüm ama çok önemsemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kerim sahada hiç bir şey yapmadı zaten oyundanda çıktı sadece bir pozisyonda ayağına top geldi karşı karşıya gol oldu o yüzden çok abatmamak gerek

ivan Misafir

her maçta hakeme takım arkadaşlarına ana avrat küfür eden futbolculara hiçbirşey demezler R.C. küfür etti aaa hemen abartalm bırakn yaa

UEFA hmen kerimin resmini basmış

Dün akşam maç olduğunu bile bilmiyordum Şimdi haberlere bakınca Fenerbahçe'nin 2-0'lık skorla mağlup olduğunu görünce şaşırdım...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Abi küfür olayı gerçek.Bir arkadar daha basına yansımadan gelip burda söylemişti Carlos'un ne söylediğini.Ama bence de pek abartmamak lazım.Çoğu futbolcu o sinir haliyle öyle laflar sarfedebiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İST

fenerbahçe kötü oynadı hazır değillerdi ve 2-0 kaybettiler ibb yi tebrik ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

valla helal olsun istanbul bbye hiç beklemiyordum

Zico'nun gönderilip şu an boşta olan Ersun Yanal'ın getirilmesini isterim. Gerçi şimdi olmaz ama Anderlecht'e elenirsek -ki büyük ihtimalle bu futbolla eleneceğiz- Ersun Yanal'ın başa getirilmesini isterim. Bu kadroyu en iyi o kullanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Zico'nun gönderilip şu an boşta olan Ersun Yanal'ın getirilmesini isterim. Gerçi şimdi olmaz ama Anderlecht'e elenirsek -ki büyük ihtimalle bu futbolla eleneceğiz- Ersun Yanal'ın başa getirilmesini isterim. Bu kadroyu en iyi o kullanır.
    bu futbol olmayacak!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Belçika'da Fener bayramı

Fenerbahçe'nin 2-0'lık yenilgisi Belçika basınında bayram havası estirdi.
    Son şampiyon Fenerbahçe'nin ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir
    Belediyespor'a 2-0 yenilmesinin Anderlecht'in şansını yükselttiğini iddia eden Belçika gazeteleri, kuralar çekildiğinde Anderlecht'i küçümseyen Fenerbahçe'nin kendini çok büyütmemesi gerektiği görüşünde birleşti.

Fenerbahçe'de Alex, Lugano ve Appiah'ın yokluğunun hissedildiği değerlendirmesini yapan gazeteler, Roberto Carlos'un formunu koruduğunu ve Mateja Kezman'ın boş alan bulması halinde büyük tehlikeler yaratabileceği görüşünü dile getirdi.

Sarı-lacivertli takımın savunmasının çok yavaş kaldığını savunan bazı gazeteler ise, Anderlechtli futbolcuların Fenerbahçe defansı karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyacağını iddia etti.

Bu arada Anderlecht'in yeni transferi Çek futbolcu Jan Polak'ın Fenerbahçe önünde çarşamba günü forma giyebileceği belirtildi.

Ligin ilk maçında adalesi yırtılan Paraja'nın tedavisi devam ederken, bu
    futbolcunun da Fenerbahçe ile yapılacak maça yetiştirilmeye çalışıldığı
    kaydedildi. Paraja'nın oynamaması durumunda Mark Deman ile Juhasz ikilisinin görev yapabileceği bildirildi.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Anderlecht de Fenerbahçe'yi çözmüştür. Rıdvan Dilmen dün "Zico Inter'e karşı da aynı şablonla oynuyor, İstanbul B.B.'ye karşı da aynı şablonla oynuyor. Tek bir şablon var kafasında." dedi ve çok haklı. Yahu işte al sana fırsat, Alex yok, dene çift forveti, Kezman'ın yanına koy İlhan'ı, sağa Ali Bilgin, sola Vederson, çift ön libero Deniz-Aurelio, dene bir çift forveti, hazır rakip de zayıfken ama şablon hep aynı hakkaten.

Ersun Yanal'ın gelmesi şart, Anderlecht'e elenirsek Zico gönderilir gibime geliyor, yönetimin de koltuğu sallanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    bu futbol olmayacak!
    Aynı 11 çıkarsa neden olmasın? Bu kadar emin konuşma istersen.Olmayacaktır desen hadi anlayacağız ama sanki takımı sen yönetiyormuşsun gibi olmayacak diyorsun.
    So what?
    Saike

ivan Misafir

Aziz yıldırım onlarn kulağını çekmiştirr dün akşam anderlechte böyle oynayamazlar

Aziz Yıldırım soyunma odasına inmiştir, bağırıp çağırmıştır mutlaka Haklısın

Uğur yerine Vederson, Deivid yerine Gökhan Gönül veya Ali Bilgin, Can yerine Lugano eğer hazırsa Lugano, değilse Yasin oynamalı, belki o zaman bazı şeyler değişir, bir de Tümer yerine Colin Kazım veya Gürhan oynamalı. Kısacası radikal değişiklikler olmalı kadroda, yeni isimler şans bulmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

belediye bravo belediye fb için kötü baslangıc oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vederson ilk 18'e alınmamış, ilk 11 de oynaması abes olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tek kelimeyle dünki maç rezaletti fenerbahce açısından.. İBB'yi ve teknik direktörlerini gönülden tebrik ediyorum..

Sanırım Futbolcularımız BJK maçından sonra yatmışlar.. Sahaya bakınca böyle bir izlenim edindim..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Değişiklik yapması gerekiyor.O kadar adam alındı.Bir tek Roberto ilk 11'de.Biraz değişim şart.Geçen sene kötü performans ortaya koyan eski oyuncular değilmiydi? O kadrodan Tuncay gitti.Yerine Carlos geldi.Bu mu değişim? Zico hiç yaratıcı değil.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Vederson ilk 18'e alınmamış, ilk 11 de oynaması abes olur..
    Neden abes olsun? Saçma bir yorum. Vederson ve Yasin, ikisi de 18'e alınmadı, ama bu ikisi geçen sezon Türkiye liginde en çok forma giyen isimler, ikisi de mevkiilerinin en iyi "yerli" isimleri arasındalar.

Vederson ve Yasin'in ilk 18'e alınmamış olması tamamen hataydı, sebeplerini daha önceki mesajımda açıkladım. Zico'nun hatasıydı, inşallah bu hatasını ikisini takıma monte ederek telafi eder. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan, Ankaraspor'da gösterdiği performansla göz dolduran ve R.Carlos'la iyi işler yapacağına inandığım bu futbolcunun mutlaka ilk 11'de oynaması gerekiyor.

Aziz Yıldırım soyunma odasına inmiştir, bağırıp çağırmıştır mutlaka Haklısın

Uğur yerine Vederson, Deivid yerine Gökhan Gönül veya Ali Bilgin, Can yerine Lugano eğer hazırsa Lugano, değilse Yasin oynamalı, belki o zaman bazı şeyler değişir, bir de Tümer yerine Colin Kazım veya Gürhan oynamalı. Kısacası radikal değişiklikler olmalı kadroda, yeni isimler şans bulmalı.

Zico`nun gecen seneden beri kafasinda sadece tek bir taktigi var.Bu taktigi yensede yenilsede degistirmiyor.Teknik direktörlükten anlamadigi belli.Eger Zico bu kafayi degistirmezse ki bence degistirmeyecek Fb`nin Anderlecht karsinda isi cok zor ne yazikki.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Neden abes olsun? Saçma bir yorum. Vederson ve Yasin, ikisi de 18'e alınmadı, ama bu ikisi geçen sezon Türkiye liginde en çok forma giyen isimler, ikisi de mevkiilerinin en iyi "yerli" isimleri arasındalar.

Vederson ve Yasin'in ilk 18'e alınmamış olması tamamen hataydı, sebeplerini daha önceki mesajımda açıkladım. Zico'nun hatasıydı, inşallah bu hatasını ikisini takıma monte ederek telafi eder. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan, Ankaraspor'da gösterdiği performansla göz dolduran ve R.Carlos'la iyi işler yapacağına inandığım bu futbolcunun mutlaka ilk 11'de oynaması gerekiyor.
    Zico açısından söyledim, yani onun direk ilk 11'e alması abes olur.. Yoksa Vederson oynayabilir ilk 11 de rahatlıkla..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında Uğur hazırlık maçlarında parlamasaydı Wederson oynardı.Uğur golleri sıralayınca yeni Tuncay gözüyle bakıldı.Aynı adam geçen sezon Kayseri maçında taça giden topu çevirerek Kayseri'nin gol atmasına sebep olunca çok eleştirlmişti.Ama ben sanmıyorum Uğur'un kesileceğini.
    So what?
    Saike

Sayfa 17 / 18 İlkİlk ... 715161718 SonSon

Mesaj Yetkileri