Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • İstanbul B.Ş.B.

5 7.46%
  • Fenerbahçe

53 79.10%
  • Berabere biter

9 13.43%
1 ile 30 arası toplam 534 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Neye yazık? Tamam küfür etmemeli de daha geçen hafta gördük İbrahim Üzülmez'in Türkçe neler dediğini. Hadi hiç kimse küfür etmese, sadece Carlos etse tamam. Ettiyse de sahada oynanan kötü oyunun bunda %100 etkisi vardır. O şekilde patladı Carlos da.
    .

ben kalkıp ibrahim üzülmezi alkışlamıyorum onun da yaptıgı ayıptır..hatta geçen sene arda bordeux maçında hakeme küfür etmişti bununla kalkıp

övünmedim..onu da ayıpladım..

carlos un yaptıgı başlı başına bir ayıptır..herkes yapıyor demek bir iş degil..

yazık olan ise carlos gibi üst düzey takımlarda oynamış "yıldız" denilen bir futbolcunun bir Türk hakemine bu ayıbı yapmş olmasıdır..

bunlar futbolcuların seviyesizligini gösterir..kezman,arda,i.üzülmez vs.

bu insanlar Metin Oktaylar,Mehmet Özdilekler,Ergün Penbe ler gördü..hem iyi futbolcu hemde adam olmayı başaranlar...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ben kalkıp ibrahim üzülmezi alkışlamıyorum onun da yaptıgı ayıptır..hatta geçen sene arda bordeux maçında hakeme küfür etmişti bununla kalkıp

yazık olan ise carlos gibi üst düzey takımlarda oynamış "yıldız" denilen bir futbolcunun bir Türk hakemine bu ayıbı yapmş olmasıdır..

bu insanlar Metin Oktaylar,Mehmet Özdilekler,Ergün Penbe ler gördü..hem iyi futbolcu hemde adam olmayı başaranlar...
    Yapan Turk olunca medya sesini cikarmiyor Carlos yapinca kufur etti bilmem ne biraksinlar artik bu isleri Turkiye'ye gelen butun yabancilari karalamadiklarimi kaldi.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post

Işinize gelince basına inanıyorsunuz gelmeyince inanmıyorsunuz. Objektif bakın biraz olaya.
    Basın yazar Adriano Fenerbahçeye kiralanacak, Ronaldo Fenerbahçeye gelecek inanmazsınız. Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.
    Basın yazar R.C küfür etti aaa bak bu doğrudur dersiniz. Basın niye yalan atsın değil mi canım ? Adamların amacı gazetelerinin tirajını arttırmak değil doğru haber vermek zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Işinize gelince basına inanıyorsunuz gelmeyince inanmıyorsunuz. Objektif bakın biraz olaya.
    Basın yazar Adriano Fenerbahçeye kiralanacak, Ronaldo Fenerbahçeye gelecek inanmazsınız. Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.
    Basın yazar R.C küfür etti aaa bak bu doğrudur dersiniz. Basın niye yalan atsın değil mi canım ? Adamların amacı gazetelerinin tirajını arttırmak değil doğru haber vermek zaten.

bu kadar tartışma açacagını bilsem bu haberi koymazdım..haberturk gibi yalan haber yapmayan bir yayın organından aldıgım bir haberdir..bu yüzden ben inanıyorum...inanmayan inanmasın beni ilgilendirmez..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Ben neredeyse her maç görüyorum hakem arkasını dönünce küfür eden oyuncu.Bunu yapan(Yapıp yapmadığı da meçhul gerçi) Carlos olunca mı çok büyük seviyesizlik oluyor.Kötü oyunun verdiği bir anlık sinirle söylemiştir.Hatırlamıyordur bile dediklerini
    ben sadece carlosa demiyorum..ibrahim üzülmeze ardaya ve bunu yapan herkese diyorum..ama demek istedigim anlaşılmadı..

demek istedigim şuydu sadece iyi futbolcu olmak yetmiyo kaliteli bir insan da olmak gerekli..Metin Oktay !!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Abi küfür olayı gerçek.Bir arkadar daha basına yansımadan gelip burda söylemişti Carlos'un ne söylediğini.Ama bence de pek abartmamak lazım.Çoğu futbolcu o sinir haliyle öyle laflar sarfedebiliyor

Nesil
    2003

Basın bu yalandır yahu ne zaman doğru haber yaptılar ki dersiniz.

Televizyon'dan izlerken bile Roberto Carlos'un kufur ettigi duyuldu.. herhalde hemen yanibasinda bir mikrofon vardi. Kendi kulaklarimla duydugum icin haber yalan degil diyebiliyorum.

Eminim kendisini birisi uyarir bu konuda ki ileride gereksiz kart gormesin. Avrupa'da kufure karsi bakis, bizde oldugundan biraz farkli oldugu icin futbolcular cok daha fazla kufur ederler, Roberto Carlos'un Turkiye'de bu tip hareketlere tolerans gosterilmediginden haberdar olmamasi normal.

Not: konu uzerinde bir sure once tartisilmis olayi yeniden acmak amacli olarak yazmadim.

Mesaj Yetkileri