Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • İstanbul B.Ş.B.

5 7.46%
  • Fenerbahçe

53 79.10%
  • Berabere biter

9 13.43%
1 ile 30 arası toplam 534 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vederson ilk 18'e alınmamış, ilk 11 de oynaması abes olur..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Vederson ilk 18'e alınmamış, ilk 11 de oynaması abes olur..
    Neden abes olsun? Saçma bir yorum. Vederson ve Yasin, ikisi de 18'e alınmadı, ama bu ikisi geçen sezon Türkiye liginde en çok forma giyen isimler, ikisi de mevkiilerinin en iyi "yerli" isimleri arasındalar.

Vederson ve Yasin'in ilk 18'e alınmamış olması tamamen hataydı, sebeplerini daha önceki mesajımda açıkladım. Zico'nun hatasıydı, inşallah bu hatasını ikisini takıma monte ederek telafi eder. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan, Ankaraspor'da gösterdiği performansla göz dolduran ve R.Carlos'la iyi işler yapacağına inandığım bu futbolcunun mutlaka ilk 11'de oynaması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Neden abes olsun? Saçma bir yorum. Vederson ve Yasin, ikisi de 18'e alınmadı, ama bu ikisi geçen sezon Türkiye liginde en çok forma giyen isimler, ikisi de mevkiilerinin en iyi "yerli" isimleri arasındalar.

Vederson ve Yasin'in ilk 18'e alınmamış olması tamamen hataydı, sebeplerini daha önceki mesajımda açıkladım. Zico'nun hatasıydı, inşallah bu hatasını ikisini takıma monte ederek telafi eder. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan, Ankaraspor'da gösterdiği performansla göz dolduran ve R.Carlos'la iyi işler yapacağına inandığım bu futbolcunun mutlaka ilk 11'de oynaması gerekiyor.
    Zico açısından söyledim, yani onun direk ilk 11'e alması abes olur.. Yoksa Vederson oynayabilir ilk 11 de rahatlıkla..

Mesaj Yetkileri