Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
BunLar senin görüşün ve senin bakış açından düşündükLerin.Ama ben bu işin Nobre iLe oLmayacağını iddaa ediyorum ve öyLe düşünüyorum.Bu yıL atak oynuyoruz evet ama öyLe aham şahamda sağLı soLLu geLmiyoruz.Fenerbahçe de ki Nobre de durum farkLıydı heryerde topLar geLiyordu aLex kesiyordu o kesiyordu biLmem kim şut atıyordu vs.Bize geLdi geLeLi o goLLerini bir türLü göremedik.Herşeyin kısa ve net özetine geLirsek senin düşüncen odur benim düşüncem ise ben Nobre ye güvenmiyorum ve Bobo nun yanına başka transfer istiyorum.

Bir de dipnot düşeyim.Umarım Nobre iyi oynar kendisi gibi gerçek Nobre yi o karamboL goLLerini atan sağdan soLdan geLen topLara zıpLayan Nobre vari goLLeri atarda benide utandırır.Ama ben tekrar söyLüyorum ümitLi değiLim.

Daha nasil ornek vereyim ki? 4 mac yaptik, 4 tane kanatlardan forvete top indirip gol attik, daha ne soyleyeyim? Bunun kisisel gorusle felan alakasi yok, apacik ortada. Zaten kanatlari kullanmayacak olsak neden Tello ve Yozgatli transfer edilsin, dusun bakalim? Nobre'nin ne kadar faydali olacagini ilerki maclarda gorecegiz, bilhasa lig maclarinda kendini gosterecektir.