1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok uzadı yav.. Tüm transferleri kara para ile yapıyoruz.. Kaynak: Uyuşturucu, beyaz kadın ticareti vs vs..

Avrupa'da gruplara kalamayız.. Deivid 5 tane Lincoln eder.. Kone ile hiç ilgilenmedik bile, Alves'e sormuşlar Galatasaray'a gidecekmisin diye tanımıyorum öyle bir kulübü demiş..

Hazımsızlık için Limonlu soda..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çok uzadı yav.. Tüm transferleri kara para ile yapıyoruz.. Kaynak: Uyuşturucu, beyaz kadın ticareti vs vs..

Avrupa'da gruplara kalamayız.. Deivid 5 tane Lincoln eder.. Kone ile hiç ilgilenmedik bile, Alves'e sormuşlar Galatasaray'a gidecekmisin diye tanımıyorum öyle bir kulübü demiş..

dediklerinin hiç birine katılmıyorum.zaten dun ozhan abıyı dınleseydın alırdın cevabını

Quote Originally Posted by ulucangs View Post
    dediklerinin hiç birine katılmıyorum.zaten dun ozhan abıyı dınleseydın alırdın cevabını
    Arkadaş ironi yaptı sanırsam...Yanlış anladın...

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Emin misin pek?Bütün spor haberleri Koneyi doğruladı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Emin misin pek?Bütün spor haberleri Koneyi doğruladı
    yahu Burak'ın yazdıgı yazıyı iyi okuyun...ne demek istemiş iyi anlayın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    yahu Burak'ın yazdıgı yazıyı iyi okuyun...ne demek istemiş iyi anlayın
    Hay yaşa, anlayan biri çıktı sonunda..

Beyler yazdığımı tersinden okuyun..

Hay yaşa, anlayan biri çıktı sonunda..

Beyler yazdığımı tersinden okuyun..
    Hatta aynaya tutup okuyun

Da Vinci şifresi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

uaburak89 ,

İkide bir hazımsızlık deyip durma.Cevap yazmayacaktım ama bunu bi kaç kere tekrarlanamam canımı sıktı.

Ben çok da isterim Kone ve Alves'in GS'ye gelmesini.Ne güzelAvrupa'da daha iyi yerlere geliriz. Sen ne hazımsızlığından behsediyorsun.Biz değiliz rakip takımın aldığı adamların yaşına gülen,aldığı paraya laf atan.

Hazımsızlığın ilacını da iyi biliyorsun.Daha önce çok çektin sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    uaburak89 ,

İkide bir hazımsızlık deyip durma.Cevap yazmayacaktım ama bunu bi kaç kere tekrarlanamam canımı sıktı.

Ben çok da isterim Kone ve Alves'in GS'ye gelmesini.Ne güzelAvrupa'da daha iyi yerlere geliriz. Sen ne hazımsızlığından behsediyorsun.Biz değiliz rakip takımın aldığı adamların yaşına gülen,aldığı paraya laf atan.

Hazımsızlığın ilacını da iyi biliyorsun.Daha önce çok çektin sanırım
    Nickim uAburak89, ne yazacağıma ben karar veririm canın çok sıkılıyorsa bu bölüme girmeyebilirsin..

Çok isterim lafın, hiç samimi değil.. Fair-play oyunları oynamanın alemi yok..

Hazımsızlığın ilacını iyi biliyorum, çünkü zamanında 1995-2000 yılları arasında rakip takım taraftarlarının çekemeyeşini gördüm..

Şu anda da aynı durum var, Fenerbahçe'nin en fanatik sitesinde bile Kone gelirse lig tv'yi iade ederim, Kone'nin sitesi yok mu Galatasaray'a gelmesini engellememiz lazım diyenler var..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nickim uAburak89, ne yazacağıma ben karar veririm canın çok sıkılıyorsa bu bölüme girmeyebilirsin..

Çok isterim lafın, hiç samimi değil.. Fair-play oyunları oynamanın alemi yok..

Hazımsızlığın ilacını iyi biliyorum, çünkü zamanında 1995-2000 yılları arasında rakip takım taraftarlarının çekemeyeşini gördüm..

Şu anda da aynı durum var, Fenerbahçe'nin en fanatik sitesinde bile Kone gelirse lig tv'yi iade ederim, Kone'nin sitesi yok mu Galatasaray'a gelmesini engellememiz lazım diyenler var..
    Benim samimi olup olmadığımı oradan anlayabiliyorsun ya pes. Benim yakın arkadaşlarım bilir, kulüplerimizin(herhangi bir kulüp) Avrupa'da başarı elde etmelerini ne kadar çok istediğimi.

Tabii senin için rakip takım diplere batsın ,Avrupa'da tel tel dökülsün daha güzel.Kendin gibi sanıyorsun başkalarını.

Ayrıca canımın sıkılması senin suçun.Çünkü rakip takım taraftarlarını tahrik edici mesajlar yazıyorsun.Moderatör arkadaşlar gereğini yapacaktır umarım.

Neyse tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Benim samimi olup olmadığımı oradan anlayabiliyorsun ya pes. Benim yakın arkadaşlarım bilir, kulüplerimizin(herhangi bir kulüp) Avrupa'da başarı elde etmelerini ne kadar çok istediğimi.

Tabii senin için rakip takım diplere batsın ,Avrupa'da tel tel dökülsün daha güzel.Kendin gibi sanıyorsun başkalarını.

Ayrıca canımın sıkılması senin suçun.Çünkü rakip takım taraftarlarını tahrik edici mesajlar yazıyorsun.Moderatör arkadaşlar gereğini yapacaktır umarım.
    Fenerbahçe geçen sene elendiğinde konvoy'a çıktım bende, zil takıp oynadım..

Gereken bencede yapılmalı, sabahtan beri bakıyorum.. Paranın kaynağı nerden geliyor, nasıl transfer yapabiliniyor.. Size kaldı dimi derdi, tasası ?

Bunun adı kıskançlık, çekememezlik başka bir şey değil.. Eğer birileri ceza alacaksa benden önce milleti tahrik edenlerden başlanılması lazım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bunun adı kıskançlık, çekememezlik başka bir şey değil..
    Mesaj yazmayacağım diyorum sana ama hala laf atıyorsun
    Beni Galatasaray'ın aldığı oyuncular ilgilendirmez.İsterse Messi'yi oynatsınlar bonservisini alamadıktan sonra

Mesaj Yetkileri