Sayfa 126'da yazdığım yazı :
sayfa 137 oldu yine tartışma çıkardıınız. Bende gene cezalarını verdim tartışmaya girenlere. Ama artık işin cılkı çıkmaya başladı. Adam gibi tartışmayı beceremiyorsak, Saygı&Sevgi kurallarını çiğniyorsak LÜTFEN BURAYA YAZ-MA-YA-LIM.!!!Sonuç itibariyle bu konu her gün kilitleniyor. Her gün Futbolun amacının bir eğlence olduğunu, Fanatiklik yapıp başkalarının kalbini kırmanın hiç hoş olmadığını, Amacımızın kendi takımımızı değil TÜRK FUTBOLUNU güçlendirmek olması gerektiğini yazıyoruz. Ama nafile. Gene AYNI TAS AYNI HAMAM. Sorununuz nedir bilmiyorum,anlayamıyorum? Buradaki yazılarınızla ne sizin takımınız büyük olur ne de diğer takımlar Küçük olur. Unutmayınki LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ. bırakın fanatikliği hafta sonları alın çekirdeğinizi oturun tv başına oynanan futboldan zevk almaya bakın.
Konunun kilidinide kaldırmıyorum. Şimdi açıcam 2 saat sonra gelip yeniden kilitlemek zorunda kalıcam. En iyisi konu saat 21:00'a kadar kilitli kalsın herkes aklını başına toplayıp YAPTIĞI SAÇMA TARTIŞMALARIN onlara ne kazandırdığını düşünsün.!!! Uyarı alanlarda aynı davranışlara devam ettiklerinde OKUR GURUBUNA dahil olacaklarını bilsinler... Konuyu amacından saptırıp kilitli kalmasına neden olanlarda SEVİYELİ şekilde tartışanların yorum hakkını GASP ettiklerinin farkına varırlar umarım.