Bu cezaya değecek bir haraket yapsaydı içim yanmazdı , bir hiç yüzünden aldığı cezaya bak.
ya kezman kışkırttı kışkıtmadı.umrumda değil kışkırtan tayfa.sen bjk kaptanıysan takımın yeniliyorsa sana ihtiyaç var demektir.kışkırmıycaksın abi...3 maç az çok bana düşmez yorum ama şunu derim hep caydırıcı cezanın olmadığı yerde suçun önüne geçilemez...
Kezman'a vurmadı galiba yanlış görmediysem,hakeme de kafa atması falan söz konusu değil ama o hareketin kırmızı kart olacağı belliydi neden o kadar delirdi anlamadım...
Birde artık İbo yaşına başını almış belli tecrübeye sahip bir adam,Kezman'ın karakteri de belli.Ben Kezman'ı yargılayamam yaptığı yanlış olabilir,etik olmayabilir ama kurallar çerçevesin de hakemin yapacağı bir şey yok,onu yargılamak Fenerbahçe taraftarına düşer,yaptığını doğru buluyorlarsa da bir şey demem,sonuçta belli bir kesmin mantığı kazanmak için her yol mübah olacaktır!
Ama İbrahim Üzülmez'i yargılamak bana düşer;en azından takımını seven bir taraftar olarak buna hakkım olduğunu düşünüyorum.Zaten artık maç bitmiş sayılır,dakika olmuş 90+bilmem kaç,bütün takım yorulmuş.O durumda bir gol atmamız da mümkün değildi bence...Tamam iyi hazırlanmışsın,hırslanmışsın ama olan olmuş.3 maç oynamayacaksın işte şimdi hem takıma hem kendine zarar,bunu artık yapmaması lazım.Ben yine de kızmadım bu hareketleri ne kadar hırslı ve kazanmayı ne kadar çok istediğini gösterir...3 maç ceza normal gözüküyor bence,çünkü amacı o olmasa bile ki bunu bilemeyiz dışarıdan bariz adama vurmaya gitmiş gibi oldu,hakeme de çok fazla itiraz etti,o ara bir müdahale de olmuş sanırım ki hakeme müdahale de kırmızı kart zaten.Yine de 2 maç olurmuydu?Belki olurdu ama 3'de normal gözüküyor bana şu anda...
Birde bu Fırat Aydınus'a hep Beşiktaş'lı derler ama adamın siyah-beyaz'a alerjisi var sanırım,bize kırmızı kart göstermeyi çok seviyor!Şaka şaka,iyi maç yönetti yine bence...Dünya standartların da kaliteli bir hakem..
Tekrarda gösterilen pozisyonda vurmadı gözüküyor ama ilk pozisyona bakarsak hatta Terim bile maç oynanırken İbrahim vurdu diye yorum yapmıştı, oturan Kezman'a vuruyor.
Vurduğu kesin yani, 2 maç direk kırmızı gördüğü için 1 maç da hakeme hakaretten verilmiş olabilir. Normal bana göre de...
"YÜCE ATATÜRK"
çok hırs yapmış belliydi kart görecei...az bile werdiler
Federasyonun verdiği nadir doğru kararlardan biri...
Fatih Terim "Of of of" demiş maç anında, ben pozisyonu takip ediyordum o anda, ekranın soluna bakmıyordum, Fatih Terim görmüş bizden önce, ben şaşırdım hatta ne oldu niye böyle dedi diye ama İ.Üzülmez tekme atmış Kezman'a sonradan görünce F.Terim'in of of demesini anladım![]()
Ya onu hatırlıyorum bende ama adam küfür etmiş ona sanırım.BJK-FB değil mevzu yani bildiğim kadarıyla...
Adam dışarı da banada küfür etse bende kavga ederdim ama olayın tam ayrıntılarını bilemem,yanların da değildim.Fırat Aydınus hakkında genel yorumum iyi bir hakem olduğu,hatta bu BJK'li lafları yüzünden falan kişisel görüşüm bize biraz daha sert davranıyor...
Allah'tan alternatifli bir kadromuz varda fazla eksikliğini çekmiyeceğiz kaptanın yokluğunu.
So what?
Saike
İyi lisansını almamışlar elinden
Arkadaşlar İbrahim'im yaptığı hareket şu: Kezman'ın baldırına basmak, diziylede yüzüne vurmak ve hakeme kafa atmaya çalışmak. Kimse bana yok sinirlenince kafasını öne eğiyor, yok böyle yok şöyle demesin. Az çok o tür anları yaşamış insan bilir. Sinirlenirsin ama vuramazsın, tam kafan temas edecek kendini kesersin, geri çekersin ya İbrahim'in yaşadığıda aynen budur. Bu yüzden 3 maç az. Geçen sene Appiah'ı unutmayalım. Futbolcuya kafa atmaya teşebbüsten 3 maç ceza aldı. Burada ne söz konusu. Sakat bir futbolcuya vurmak, hakeme kafa atmaya teşebbüs etmek hatta temas etmek.
Not: Kimse Kezman'ın sakat olmadığı hakkında cevap yazmasın. Bende biliyorum sakat olmadığını ama o sırada İbrahim bu kanıya nasıl varıyor, belki adamın lifi attı. Sende gidip ayağına basıyorsun. Eğer tahkim bu cezayı düşürürse Türk Futboluna yazıklar olsun!!!
I Love You Batman!!!
Kaptanda biliyordu sakat olmadığını.Bilseydi zaten böyle bir şey yapmazdı.Onun sinirlendiği numaradan kendisini yere atması.
So what?
Saike
Tamam Arkadaşlar uzatmayalım kapatalım bu konuyu oldu bitti boşuna tartışmayalım... Çok uzadı bu olay..
Genç Kartal, nerden biliyosun İbrahim'in sakat olmadığını bildiğini. Hadi seni geçtim sen Beşiktaş'lısın, oyuncunu savuncan ama İbrahim nerden biliyor sakat olmadığını o anda. Doğa üstü yeteneklerimi var.
blackeagle3992, sen herhalde taraflı gözden bakıyorsun. Değişik açılardan izleyince göremiyon mu. Yada öyle görmek istiyorsun. Dikkatli izle. Koşarak geliyor, ayağına basıyor, sonrada o hızla diziyle vuruyor. Hakeme yaptığınıda ilk sayfadan seyredebilirsin.
I Hate You Beşiktaş!!!
Bende istemem kimseye hakaret etmeyi hatta sevmemde ama bazı kişiler benim sevdiğim futbolcuya hakaret edince niye ses çıkmıyorda BJK'ye edince çıkıyor. Onlar öyle yazmasa bende yazmazdım...
Ne ekersen onu biçersin...
Haklı bir karar olduğunu itiraf etmeliyim...
FM Gazetesi