Bu maçta mı D-Smart'ta ya :S Adam gibi Star'da veya Kanal D'de izliyemiyecek miyiz Şampiyonlar Ligi maçlarını?
Bu maçta mı D-Smart'ta ya :S Adam gibi Star'da veya Kanal D'de izliyemiyecek miyiz Şampiyonlar Ligi maçlarını?
Yakında havanında telif haklarını alırlar. Nefes almak için para öderiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
peki maca az kaldi neler dusunuyorsunuz arkadaslar
Takım oyunu lazım sizin takımınıza Fenerbahçeli arkadaşlar.Deivid olmasın, Deniz olması diyerek bir yere varamazsınız..
Ve iş şu noktada Zico'da bitiyor.Geçen gün spor programında Osman Şenher'in dediği gibi;
"Eskiden teknik direktörler takımın %10-15 iken, şimdi %70-75 i konumunda"
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bireysel olarak Fenerbahçe'den daha iyi olmayan AZ Alkmaar'ın teknik direktör farkıyla bizi elediğini düşünürsek, Zico çok büyük handikap.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
mami rüyasında görmüş 4-0 yeniliomuşuz![]()
Bir terslik olmazsa bizim kazanmamız gerekiyor![]()
2-2 Berabere bitecek gibi geliyor bu maç ne yazık kiZico olmasaydı belki yenerdik.
Ne olursa olsun gol yememeliyiz!
İnşallah İ.B.B. maçının onbiriyle sahaya çıkmayız. Solda mutlaka Vederson veya Tümer'in, sağda da Ali Bilgin veya Colin'in oynaması lazım. Göbekte Lugano oynayacak zaten, Alex de iyileşti, inşallah Zico hata yapmaz onbir seçiminde. Deivid sevdasına Avrupa'dan olmayalım.
Solda Uğurun yerine Tümer var.. Alkmaar kadrosuna benzeyecek bu kadro sanırım..
Arkadaşlar, D-Spor'un bugünki yayın akışına baktım Fenerbahçe maçı D-Spor'da yayınlanacak.
Fenerbahçe'den farklı galibiyet bekliyorum.
FRUTOS'a dikkat.
1.93 boyunda, ve inaılmaz kafa vuruşları var.Bu FB'nin başına dert açabilir.
Mpenza , Ahmed Hassan ve Goor'da etkili isimler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Anderlecht karşısına çıkacak olan Fenerbahçe'de kadroda değişikliğine gidildi. Teknik direktör Zico, ligde son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de forma giyen ve hazırlık maçlarında üstün bir performans sergileyen Uğur Boral'ı bu maçta yedek kulübesinde oturtacak. Brezilyalı teknik adam, Uğur Boral'ın yerine sol kanatta Tümer Metin'e şans verecek.
Kaynak : DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Frutos oynamayacak 3 ay sakat.
Evet Frutos Yok.. Tek tesellim o zaten..
Fenerbahçe Anderlecth'in karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor:
Kale: Serdar
Defans: Önder,Can,Lugano,R.Carlos
Orta saha: Deniz,Aurelio,Deivid,Alex
Forvet: Uğur (Tümer), Kezman
FENERBAHÇE'DE SAKAT VE CEZALILAR
Sakatlığı süren Appiah dışında Sarı-lacivertlilerin sakat veya cezalı futbolcuları yok. Sakatlığı geçen Alex'in bugün oynaması bekleniyor.
Anderlecht takımında ise Sakatlığı bulunan Arjantinli futbolcular Biglia ve Pareja takımdan ayrı çalıştı. Anderlecht'te sakatlığı olan Frutos ile cezalı olan Van Damme bugünki karşılaşmada forma giyemeyecek.
Şimdi spor haberlerinde izledim Tümer 11'De U.Boral yedek...
Ben ne oLursa oLsun Fenerbahçe ye güveniyorum ve gaLibiyet bekLiyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
NormaL şartLar aLtında bakıLdığında tabi bi de oLaya ne kadar tarafsız yakLaşabiLeceksin o da önemLi Kadro yapısı ve takım oLarak Fenerbahçe AnderLecht ten kat kat üstün bir takım.OnLarda Mpenza ve Boussoufa tehLikeLi ise gününde oLacak bir Kezman bir Tümer bu ikiLiden daha tehLikeLidir.Sadece yapıLması gereken bu potansiyeLi bu akşam sahaya yansıtmak..
Yine Deivid. Bıktık yeter artık.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zaten sorunda potansiyeli sahaya yansıtmakta değil mi? Avrupa maçlarında bana göre takım ruhu dahada önemlidir ve Fenerbahçe'De bunu göremiyoruz.Hele ki başında Zico gibi bir bela varken iş iyice tehlikeye giriyor..
Ben sadece kendi fikrimi belirtiyorum.Fenerbahçe'nin bu maçı kazanma ihtimalini düşük görüyorum.Kadrolar arasında bir kalite farkı olduğundan Fenerbahçe'nin kullanabileceği tek avantaj bu bence.
Bende bu fark oLduğu için ve kazanmasının Türk futboLu için hayırLı oLacağından doLayı temennim de bu maçta o dediğimiz potansiyeLi gösterip ŞL e kaLmaLarı.Umarım kaLırLar da.
İnşallah gülen taraf Fenerbahçe olur.