1 ile 30 arası toplam 426 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Kimleri yanılttı ki?

Frutos'un olmayışı Anderlecht'in zararına olacaktır.Ancak Mpenza ve Boussouffa'Da oldukça etkili oyuncular.Fenerbahçe'nin zorlanacağını düşünüyorum..

Ben ya beraberlik yada Fenerbahçe diyorum.Ama bu gerçekten kolay olmayacak..
    NormaL şartLar aLtında bakıLdığında tabi bi de oLaya ne kadar tarafsız yakLaşabiLeceksin o da önemLi Kadro yapısı ve takım oLarak Fenerbahçe AnderLecht ten kat kat üstün bir takım.OnLarda Mpenza ve Boussoufa tehLikeLi ise gününde oLacak bir Kezman bir Tümer bu ikiLiden daha tehLikeLidir.Sadece yapıLması gereken bu potansiyeLi bu akşam sahaya yansıtmak..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yine Deivid. Bıktık yeter artık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    NormaL şartLar aLtında bakıLdığında tabi bi de oLaya ne kadar tarafsız yakLaşabiLeceksin o da önemLi Kadro yapısı ve takım oLarak Fenerbahçe AnderLecht ten kat kat üstün bir takım.OnLarda Mpenza ve Boussoufa tehLikeLi ise gününde oLacak bir Kezman bir Tümer bu ikiLiden daha tehLikeLidir.Sadece yapıLması gereken bu potansiyeLi bu akşam sahaya yansıtmak..
    Zaten sorunda potansiyeli sahaya yansıtmakta değil mi? Avrupa maçlarında bana göre takım ruhu dahada önemlidir ve Fenerbahçe'De bunu göremiyoruz.Hele ki başında Zico gibi bir bela varken iş iyice tehlikeye giriyor..

Ben sadece kendi fikrimi belirtiyorum.Fenerbahçe'nin bu maçı kazanma ihtimalini düşük görüyorum.Kadrolar arasında bir kalite farkı olduğundan Fenerbahçe'nin kullanabileceği tek avantaj bu bence.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Mesaj Yetkileri