1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: [TSL]G.Antepspor Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ewet ekrem ayni zamanda cok sert sut atiyor degil mi amc oynamis olsa bile amlc yapilir aml si 20 olur ama bu saydigin isimler belki gelecekte turk futboluna damgalarini bile vursalar su an itibariyle takimin yildizi olabilecek konumda degiller bu adam illa olacaksa bekir olur

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by extensor View Post
    ewet ekrem ayni zamanda cok sert sut atiyor degil mi amc oynamis olsa bile amlc yapilir aml si 20 olur ama bu saydigin isimler belki gelecekte turk futboluna damgalarini bile vursalar su an itibariyle takimin yildizi olabilecek konumda degiller bu adam illa olacaksa bekir olur
    Galiba yanlış bir anlatım oldu, ben "yıldız oyuncu" derken, gelecek vaadeden anlamında kullandım, özür dilerim...
    Takımın yıldızı ve vazgeçilmez oyuncuları ise, bu sezon için Bekir, Ömer ve Uğur Yıldırım, kesinlikle... Deumi de ilk maçta çok etkiliydi, ilk 11'in vazgeçilmezleri içinde olacağı kesin gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

DEFANS oyuncuları :

MEHMET ÇOĞUM :
    Sözleşme başl. 28.01.2005
    Sözleşme bitiş 31.05.2009
    Kırita'nın gitmesiyle 3 numaralı formayı aldı. Dardanelspor'dan 2005'te Gaziantepspor'a gelen oyuncu tam bir profesyoneldir. Özelliklerinin oyuna iyi yansıtıldığını düşünüyorum. Yine de CA'sı biraz daha iyi olabilirdi. Pozisyon ise, oyundakinin tam tersi olmalı, DC 20, DR 15.

BEKİR İRTEGÜN :
    Sözleşme başl. 01.08.2004
    Savunmanın solunda ve ortasında Antepspor'un en iyisi ve kaptanı. Forma no 4. Yine özellikleri iyi yansıtılan bir oyuncu. Fakat PA'sı biraz daha artırılmalı. Top sürme ve tekniği de oyunda çok düşük, daha iyi olmalı.

MEHMET POLAT :
    Sözleşme başl. 24.01.2007
    Kadrodaki en tecrübeli oyuncu diyebiliriz. Bekir'in sakatlığında kaptan o. DC pozisyonu en azından 15 olmalı. Saha içinde tam bir liderdir, buna karşılık top kapma biraz daha düşürülebilir ama, duran toplar kesinlikle artırılmalı.Forma no 27.

KADJO JULİEN AFANOU :
    Sözleşme başl. 17.01.2007
    Savunmanın göbeğinde tam bir markajcıdır. Top kapma, markaj, pozisyon alma özellikleri gayet iyi ama gerçekte hızı daha da düşük. Oldukça agresif olduğunu söylememe gerek var mı bilmem. Forma no 6. Sol bekte de oynadığı zaman gayet iyiydi.

ARMAND DEUMİ :
    Takıma yeni katılan oyuncu 12 numaralı formayı giyiyor. Savunmanın göbeğinde oldukça sağlam bir adam. Boyunun fazla uzun olmamasına rağmen, hava toplarında çok etkili. Oldukça soğukkanlı ve ileri direkt pasları çok isabetli. Bu oyuncunun, Gaziantepspor'la anlaştıktan sonra Dünya Karmasında forma giydiğini eklemek isterim. Kadronun vazgeçilmezi olacağına inanıyorum.

MEHMET OZAN TAHTAİŞLEYEN :
    Oyuna iyi yansıtılan oyunculardan. Fakat bana oyundaki hızı çok düşük, PA'sı ise biraz abartılı geldi. Antepspor formasıyla fazla oynamadı, bu yüzden hakkında fazla yorum yapamıyorum. Forma no 53. Sözleşme ise 28.08.2006 - 31.05.2007.

Sonra devam edeceğim...

Mesaj Yetkileri