1 ile 30 arası toplam 427 sonuç

Konu: [TSL]Fenerbahçe Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2003

Fenerin gecen sezonki tüm maclarini 90 dakika boyunca takip ettim bundan emin olabilirsin
    Eminim takip etmissindir. Benim soylemek istedigim arastirmayi yapan kisilerin de takip ettigi ve uygun bir karar verdigi.

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Aurelio'nun 05/06 sezonunda sivasa attigi golu hatirlayin, ayrica bu adam fenere gelmeden once trabzonda uzaktan attigi goller vardi.
    Uzaktan sutlari 5 olan bir oyuncu bile zaman zaman uzaktan sutlarla gol atabilir..

turkfutbolu.net sitesinde butun Fenerbahce maclarinin onemli olaylarini bulmam mumkun. Bir istatistik cikart istersen Aurelio kac tane uzaktan sut denemesi yapmis, ve bu sekilde kac tane gol atmis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Eminim takip etmissindir. Benim soylemek istedigim arastirmayi yapan kisilerin de takip ettigi ve uygun bir karar verdigi.

Uzaktan sutlari 5 olan bir oyuncu bile zaman zaman uzaktan sutlarla gol atabilir..

turkfutbolu.net sitesinde butun Fenerbahce maclarinin onemli olaylarini bulmam mumkun. Bir istatistik cikart istersen Aurelio kac tane uzaktan sut denemesi yapmis, ve bu sekilde kac tane gol atmis.
    ustad sen genelde hic bir seyi kabullenmiyormusun ona bakilirsa alexinde uzun sut denemedigi goruluyor ama onun uzun sutlarini 16-17 yapabiliyorsunuz bu ikisi arasinda bir ironi olmali ayrica size alexin cok kafa golu attigindan kafa ozelliginin yukeltilmesi gerektiginden bahsetmistim dun aksamda anderleth macinda gosterdi ewet aurelio gercekten bu ligin en degerli oyuncularindan biridir ama her seferinde siradan oyuncu gibi yapiliyor bunu gormemek icin kor olmak lazim ayrica birakin butun maclarini 5 mac fenerbahceyi izleyen bir adambile aurelionun kalitesini anlar ben fenerbahceli degilim ama aurelio kadar komple bir oyuncu turkiyede yok bunu inkar edemem sizin de etmemeniz gerekli

Mesaj Yetkileri