-
17.Ağustos.2006, 05:31
konuyu takip etmedigim sure boyuncu bir suru mesaj akmis bazi arkadaslar isi fanatiklige vurmus appiah ganalilara gore essienden daha iyidemis onun icin kaptan ve on numara demis ona bakilirsa gaziantepsporun yedek kalecisi oguz daglarogluda on numara ve eto'nun forma giydiği cameroonda song kaptan kantanlık ve numarayla futbolcu kıyaslanmaz kıyaslarsanız içi geçmiş kezmanları alırsınız neyse orası benı ilgilendirmiyor
beni ilgilendiren konu daha öncede tartışmıştık bazı futbolculara adı duyulmamış olduğu için gerçek değerleri verilmiyor ben galatasaraylı olmama ragmen türkiye liginin en iyi top çalan oyuncusudur ve bir çok avrupalı ön liberodan iyidir avrupanın sayılı top çalan oyuncularındandır ama sayılı önliberolarından biri olmaması sayılı top çalan oyuncularındanda olmamasını gerektirmez sizin manteliteniz şu her futbolcuya 13 15 arası deger yazıyorsunuz halbuki aurelıo markaj hiç yapmaz adam kovalamaz 3 yapın 8 yapıcağınıza 3 yapın ama top çalmayıda 15 yapıcağınıza 20 yapın ben herkezi şişirin demiyorum serkan aykut müthiş son vuruşları vardır ağırdır hız hızlanma 10 10 yapıp son vuruş 16 yapacağınıza hız hızlanma 4 yapın son vuruş 20 yapın böyle daha sempatik bir oyun olacaktır herkez alman futbolcu gibi her işten biraz anlıyor ya bbırakın her futbolcunun kendine has özelliklerini doğru seviyelerde yapın bugun yattara inanılmaz ortalar yapıyor ama bir topu çalsın diye atlamaz top çalmayı 8 yapacağınıza 1 yapın ama orrta yapmasınıda 16 yapacağınıza 20 yapın çünkü bu ligin en iyi orta kesen adamı
Mesaj Yetkileri