Quote Originally Posted by perpetua View Post
Eminim takip etmissindir. Benim soylemek istedigim arastirmayi yapan kisilerin de takip ettigi ve uygun bir karar verdigi.

Uzaktan sutlari 5 olan bir oyuncu bile zaman zaman uzaktan sutlarla gol atabilir..

turkfutbolu.net sitesinde butun Fenerbahce maclarinin onemli olaylarini bulmam mumkun. Bir istatistik cikart istersen Aurelio kac tane uzaktan sut denemesi yapmis, ve bu sekilde kac tane gol atmis.
ustad sen genelde hic bir seyi kabullenmiyormusun ona bakilirsa alexinde uzun sut denemedigi goruluyor ama onun uzun sutlarini 16-17 yapabiliyorsunuz bu ikisi arasinda bir ironi olmali ayrica size alexin cok kafa golu attigindan kafa ozelliginin yukeltilmesi gerektiginden bahsetmistim dun aksamda anderleth macinda gosterdi ewet aurelio gercekten bu ligin en degerli oyuncularindan biridir ama her seferinde siradan oyuncu gibi yapiliyor bunu gormemek icin kor olmak lazim ayrica birakin butun maclarini 5 mac fenerbahceyi izleyen bir adambile aurelionun kalitesini anlar ben fenerbahceli degilim ama aurelio kadar komple bir oyuncu turkiyede yok bunu inkar edemem sizin de etmemeniz gerekli