Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
Ayrica Appiah'da siradan bir oyuncu gibi yapilmis, Gana milli takiminda 10 numara giyiyor ofansif olarak görev yapiyor, oyuna hem ofansif hem defansif yönden agirligini koyabilen bir oyuncu fakat bu oyunda böyle degil ne yazikki.

Alex konusunda katiliyorum kafa vurusu 13 yapilabilir, jumping 14 ten assagi olmamali.
Arkadaşlar zıplaması iyi olan bir oyuncu iyi kafa vurur diye bir kural yok evet Alex'in kafa vuruşuları yani heading'i iyi onu gözden geçireceğim ama jumping'inde herhangi bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum çünkü Alex çok iyi sıçrayan sıçrama özelliğini kullanıp kafa topları alan bir oyuncu değil. Önsezileri çok yüksek olduğu için doğru zamanda doğru yerde oluyor ve güzel kafa vuruşlarıda yapabiliyor. Bunların hiçbirisi Jumping'in artması ile oluşmaz.

Appiah takımın yıldızlarından fizik özellikleri çok üst düzeyde. Bir oyuncuyu değerlendirirken sadece teknik özelliklerini göz önüne almayın Appiah'ın tekniği çok iyi olan bir oyuncu değil. Fiziği ve hırsıyla öne çıkan bir oyuncu ve çok azimli biri. Milli takımda eldeki kadro yüzünden 10 numarayı giyip biraz daha ofansif oynadı yoksa Appiah asla bir 10 numara olabilecek özelliklere sahip değil.

Sıradan olduğuna da kesinlikle katılmıyorum zaten oyun başladığında da genelde ilk sezonda yada ikinci sezonda İngiltere ligine transfer oluyor.