1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    alves konusunda katılmıyorum..parayı bastıran alır alvesi...herenveen akıllı klüp iyi bi fiyat kazanacaktr alvesten ve bence bize çok yakışır alves..

neyse beklemekten başka çare yok..
    Nasil alacagiz Alves`i yahu! Okadar parayi nasil veriririz biz?Heerenveen Alves`i satilik listesine koydugu an bir sürü dev kulüp onu isteyecek,fiyati iyice artacak.Onu alacak kulübün 23-25 milyon €yu gözden cikarmasi gerekecek.Biz nasil veririz bu parayi!Zaten hala süpheliyim transferlerin kaynagindan Gerceklerden bahsedelim burada,avutmayin kendinizi.Olabilecek transferler hakkinda konussak tam süper olur kanimca.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Nasil alacagiz Alves`i yahu! Okadar parayi nasil veriririz biz?Heerenveen Alves`i satilik listesine koydugu an bir sürü dev kulüp onu isteyecek,fiyati iyice artacak.Onu alacak kulübün 23-25 milyon €yu gözden cikarmasi gerekecek.Biz nasil veririz bu parayi!Zaten hala süpheliyim transferlerin kaynagindan Gerceklerden bahsedelim burada,avutmayin kendinizi.Olabilecek transferler hakkinda konussak tam süper olur kanimca.
    Olaya ilk defa bu kadar objektif bakan bir GS'li görüyorum.. takdir ettim seni baran ilk defa bu kadar objektif sin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

arkadasım yönetim bu konuda maddi kaynaklarına güvenmese neden o zmn alvesle ilgilensin ??

bir oyuncuyla ne için ilgilenilir ?? almak için degilmi

demekki yönetimin bi bildigi var kaynagını "klüp bütçesi " olarak açıkladıkları çok saglam bi para kaynagı var ellerinde

ayrıca yönetim alamayacagını bilse neden ilgilensin ??

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fatih Tekke konusunda basın birkez daha kalitesizligini göstermiştir...ayakta alkışlıyorum..

hangi bütçe arkadaşım.alvesin bize maliyeti 50 trilyonu bulur.Sence biz bu oyuncuyu alabilir miyiz?Yönetim yine kendisinden bekleneni yapıyor.O kadar yapılan transferi berbat etme yolunda ilerliyor.Bu adam bu saatten sonra gelse bide bunun uyum süreci var.Yine son saniyede inamoto tarzı bi oyuncu gelirse şaşırmayın.Geçen senede aynı şeyler olmuştu manicheler emanalar konuşurken son saniyede inamoto faciasıyla karşılaşmıştık.Tekrar aynı şeyler olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    hangi bütçe arkadaşım.alvesin bize maliyeti 50 trilyonu bulur.Sence biz bu oyuncuyu alabilir miyiz?Yönetim yine kendisinden bekleneni yapıyor.O kadar yapılan transferi berbat etme yolunda ilerliyor.Bu adam bu saatten sonra gelse bide bunun uyum süreci var.Yine son saniyede inamoto tarzı bi oyuncu gelirse şaşırmayın.Geçen senede aynı şeyler olmuştu manicheler emanalar konuşurken son saniyede inamoto faciasıyla karşılaşmıştık.Tekrar aynı şeyler olabilir

hiçbi yönetim alamayacagını bildigi bi oyuncuyla ilgilenmez dolayısıyla bekleyip görelim..yönetimin bi bildigi vardır..

umarım grafite alves ikilisinden birini almayı başaracagız

Alves veya herhangi birine 50 trilyonluk bir bütçe varsa bile bağlamak son derece lüzumsuz olur böyle bir dönemde.Başlıbaşına bir risk olan yabancı transferi için kulübün bu rakamları bulması hiç akla yatkın gelmiyor...bu anlamda Alves konusunu kapatmakta fayda var...tabi gerçekten maliyeti bu ise..yalnız takıldığım husus bu sene transferde izlenen mükemmel politikaya rağmen hala yönetimin önyargılı biçimde eleştirilmesi..bırakalım artık geçmiş hatalarlıyla yargılamayı şu adamları..bak sen bile nickini Lincoln yapmışsın..neden hep olumsuzlukları referans alıyoruz?şurda kısa bir zaman kaldı zaten biraz daha sabır...gerekli eleştirileri transfer tamamlandıktan sonra yaparız eğer gerek kalırsa...tasvip etmediğim tek nokta yöneticilerin çelişkili açıklamalarla taraftarı beklenti içinde bırakmaları..tabi herkes merakla haber beklediğinden basın da bu tutumu körüklüyor ya da belki de strateji olabilir bilemiyorum..ama bence yine de beklenti yaratan açıklamalar yapmaktansa sessiz kalmalarında fayda vardı...

Quote Originally Posted by tupolew View Post
    Alves veya herhangi birine 50 trilyonluk bir bütçe varsa bile bağlamak son derece lüzumsuz olur böyle bir dönemde.Başlıbaşına bir risk olan yabancı transferi için kulübün bu rakamları bulması hiç akla yatkın gelmiyor...bu anlamda Alves konusunu kapatmakta fayda var...tabi gerçekten maliyeti bu ise..yalnız takıldığım husus bu sene transferde izlenen mükemmel politikaya rağmen hala yönetimin önyargılı biçimde eleştirilmesi..bırakalım artık geçmiş hatalarlıyla yargılamayı şu adamları..bak sen bile nickini Lincoln yapmışsın..neden hep olumsuzlukları referans alıyoruz?şurda kısa bir zaman kaldı zaten biraz daha sabır...gerekli eleştirileri transfer tamamlandıktan sonra yaparız eğer gerek kalırsa...tasvip etmediğim tek nokta yöneticilerin çelişkili açıklamalarla taraftarı beklenti içinde bırakmaları..tabi herkes merakla haber beklediğinden basın da bu tutumu körüklüyor ya da belki de strateji olabilir bilemiyorum..ama bence yine de beklenti yaratan açıklamalar yapmaktansa sessiz kalmalarında fayda vardı...
    bende alvesin maliyetinden dolayı alınamayacağını söyledim aynı şeyi söylemişsin yani.ben yönetimin bu sene yaptığı transferleri eleştirmiyorum.fakat hala forvet transferinin yapılmaması lincoln transferini çokta önemli kılmıyor.
    önceki mesajlarda bazı arkadalar alves 50 trilyon etmez demiş.klübü 18 milyon euro istemiş alves için.bu oyuncu burdada bedavaya oynamayacak.yani anlayacağınız alves transferi imkansıza yakın bu parayı karşılayamayız.

bende alvesin maliyetinden dolayı alınamayacağını söyledim aynı şeyi söylemişsin yani.ben yönetimin bu sene yaptığı transferleri eleştirmiyorum.fakat hala forvet transferinin yapılmaması lincoln transferini çokta önemli kılmıyor.
    önceki mesajlarda bazı arkadalar alves 50 trilyon etmez demiş.klübü 18 milyon euro istemiş alves için.bu oyuncu burdada bedavaya oynamayacak.yani anlayacağınız alves transferi imkansıza yakın bu parayı karşılayamayız.
    Sevgili renktaşım neden önemsiz kılsın?Biraz da bardağın dolu tarafına bakalım..neticede şu an oynayan forvet oyuncularımızdan biri tartışılsa da milli takımın vazgeçilmezi diğeri ise büyük çoğunluğun fikrine göre şu an faal futbol oynayan en iyi golcü Türk futbolcusu ve de milli takıma seçilmeyişi eleştiriliyor...aynı forvet hattıyla 2 resmi maçtan da galibiyetle ayrılmadık mı?Bu demek değil ki forvete ihtiyaç duymuyoruz..hatta bana göre 2 forvet almalıyız kademeli olarak..ben diorum ki güvenip sabırla bekleyelim yeni transferleri ama beklenen biri alınamasa da bu yapılan doğru işleri gögelemeyecektir....Kalli'nin ilk döneminde elimzide forvet olarak henüz rüşdünü ispatlamamış Hakan,17 yaşındaki Mustafa Kocabey ve daha sonra orta alana kaydırılan Erdal keser vardı..bu koşullarda Feldkamp Boliçi gönderip Arif'i ise pafa yolladı...yapılan tüm yorumalrda golcüsü yok GS şamp. olamaz denildi ama golü herkes atar diyen Feldkamp ile aldıımız netice belli..(Arada gelen Gütschow'un katkısını unutmayalım)...yani ben diyorum ki mevcut kadrodaki golcüülere güvenelim daha iyilerini alınması için sabredelim...

Mesaj Yetkileri