Sayfa 4 / 16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Tiyatro bölümünde yetenekleriniz aynı olabilir, haklısın..
    tiyatro'da senden iyi olmam imkansiz, futbolda hakan sükür devri bitti bunu kabullenin artik.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Şükür futbol oynadığı sürece milli takımda olacak.. Siz istesenizde, istemesenizde..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Hakan'in yerini ben bile doldururum, yeri doldurulamayacak oyuncu degil.
    Boş Boş konuşma

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Boşuna tartışmaya gerek yok euro 2008'den sonra bırakacak.Bende istemiyorum oynamasını ama ısrarla kadroda Dünya kupası'nda ki performansı geliyor aklıma kaçırdıkları neyse artık 2008 gelsin istiyorum o turnuva bitsin ve bıraksın.Fatih Tekke,Ümit Karan gibi oyuncularımız bile yaşlandı yedekte hala oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    tiyatro'da senden iyi olmam imkansiz, futbolda hakan sükür devri bitti bunu kabullenin artik.
    Futbol oynadığı sürece Milli takımda yer alacak ve gol atacak.Tüm Fenerbahçe ve Beşiktaşlı arkadaşlar bunu böyle bilsin..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hakan Şükür futbol oynadığı sürece milli takımda olacak.. Siz istesenizde, istemesenizde..
    İbrahim Üzülmez de futbol oynadığı sürece Volkan yedek kalır.Siz istesenizde,istemesenizde...

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    İbrahim Üzülmez de futbol oynadığı sürece Volkan yedek kalır.Siz istesenizde,istemesenizde...
    kusura bakma fatih terim akıllı adamdır işini biliranladınız siz..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Volkan çalışır ve böyle free-kick atmaya devam ederse, İbo formayı kaptırır..

Ersun Yanal almadı ama nedense???

GS li arkadaşlarımın cümlesi bence şöyle olamalı Fatih Terim olduğu sürece H.Şükür Milli Takımda...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ersun Yanal almadı ama nedense???

GS li arkadaşlarımın cümlesi bence şöyle olamalı Fatih Terim olduğu sürece H.Şükür Milli Takımda...
    +1923

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersun yanal'ın tatktik anlayışına ters gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ersun Yanal'ın almama sebebi, ön planda olmak istemesi ve kendi sisteminin farklı olduğunu kanıtlamayı istemesinden kaynaklanıyordu..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Fatih hoca birşey yaptıysa mutlaka doğrudur Şimdi soruyorum sevgili arkadaşlarım şu ana kadar Euro2008 elemelerinde en çok gol atan Türk oyuncu kim??
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hakan çıkıp 5 gol atsa bile yine laf sölersiniz canınızı zamanınd çok acıttı ya ondandır

Arrow

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    hakan çıkıp 5 gol atsa bile yine laf sölersiniz canınızı zamanınd çok acıttı ya ondandır
    Romario 1000gol attı Brezilya Milli Takımındamı hayır çünkü F.Terim gibi bir Teknik Direktör yok yahu Allah Aşkına EmRe Aşık ı bile aldı takıma F.Terim... H.Şükür eskiden atıyodu 5gol yahu geçti o günler artık ayakta durcak hali yok... Geç bu işleri Milli Takımda oynayacak hali yok insaf tekelinde resmen Forvet hattı E.Yanal gibi biri çıkıp almayıncada kötü adam oluyor...H.Şükür Torino-Inter-Blackburn-Parma da nedense toplasan 5gol atamadı...

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Fatih hoca birşey yaptıysa mutlaka doğrudur Şimdi soruyorum sevgili arkadaşlarım şu ana kadar Euro2008 elemelerinde en çok gol atan Türk oyuncu kim??
    Mustafa cım yahu Moldova mı Malta mı nedir 4tane atmış herkes atar onlara yahu F.Terim illa oynatır her maç sahada...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hakan şu an formda her türlü oynar

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Romario 1000gol attı Brezilya Milli Takımındamı hayır çünkü F.Terim gibi bir Teknik Direktör yok yahu Allah Aşkına EmRe Aşık ı bile aldı takıma F.Terim... H.Şükür eskiden atıyodu 5gol yahu geçti o günler artık ayakta durcak hali yok... Geç bu işleri Milli Takımda oynayacak hali yok insaf tekelinde resmen Forvet hattı E.Yanal gibi biri çıkıp almayıncada kötü adam oluyor...H.Şükür Torino-Inter-Blackburn-Parma da nedense toplasan 5gol atamadı...

Mustafa cım yahu Moldova mı Malta mı nedir 4tane atmış herkes atar onlara yahu F.Terim illa oynatır her maç sahada...
    Forvetlerin çoğu şans buldu.Hangisi attı ?

Lütfen artık şunu kabul edin.Hakan Şükür futbol oynadığı sürece Milli takımda olacak ve gollerini atacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

olsun Fıratcan sonuçta atmış
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ya lütfen mesajlarınızı editleyin ya.türkiyede,avrupada ve dünyada kırmadığı rekor kalmayan hakan şükürden bahsediyoruz ya.adama biraz saygı gösterin adam elinden geleni yapmıyo mu ya.yazık çok yazık.fatih terim'in kendisi bile diyo hakan şükür gibi oynayacak biri varsa giyer formayı oynar diyo.bu kadar fanatiklik yapılır mı ya.adam ay yıldızlı formayı taşıyo hakkını vermeye çalışıyo böyle konuşup adamın ekmeğiyle oynamaya ne gerek var.ben illa oynasın demiyorum.gs li olmama rağmen.bari adamla dalga geçmeyin yok yerini ben bile doldururum,ayağına top takılıp asist falan yapmış vs..

yok milli takımda defansta 3 oyuncumzu banko oynuyo yanına gülücük ifadeleri falan bu ne ya bu kadar mı düştük isterse 11 futbolcunun 11 ide aynı takımdan olsun.sonuçta türk milli takımının formasını giyerek oynamıcak mı biz türkiye diye mi gurur duycaz yoksa gs,bjk,fb oyuncuları gol attı diye mi.

ayrıca türk milli takımının kadrosunda ibrahimde var volkanda var.biri frikikten gol atar biri de top kapar,tecrübesini konuşturur.sonuçta türkiye kazanır.sonuçta sahadaki tüm futbolcular türktür hepsi de futbolcudur.

Kim H.Şükür kadar şans buluyor yahu yapmayın, Allah Aşkına her maç sahada diğer forvetler onun kadar şans bulamıyor... Bence de Futbol Oynadığı sürece Milli Takımda olcak [F.Terim olduğu sürrece Milli Takımda olcak]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kral Hakan Şükür, seni çekemeyen bütün..

Devamı sakıncalı biraz, çok merak eden google yardımı ile öğrenebilir..

Diyecek başka söz yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Halen daha ne konuşuyorsunuz anlamıyorum?

Skor tahminim;

Türkiye n - 0 Romanya

Goller: Hakan Şükür ( n )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kral Hakan Şükür, seni çekemeyen bütün..

Devamı sakıncalı biraz, çok merak eden google yardımı ile öğrenebilir..

Diyecek başka söz yok..
    Varmı ötesi...

Ötesini ber derdimde neyse büyüklük bende kalsın... Umarım H.Şükür atar gol... Neyse daha uzamasın her kesin düşüncesi belli...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

konu kapansa,kilitlense yeridir.burda türkiye konuşulmuyo fb,gs,bjk... konuşuluyo kendimizi daha fazla lekelemeye gerek yok.benim de yazdığım mesajlar vardır.konu kilitlenmesini teklif ediyorum ya da mesajların özenle başlığa uygun yazılmasını teklif ediyorum.çok ciddiyim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yenmemiz gerekir Romanya'yı

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by lucho View Post
    ya lütfen mesajlarınızı editleyin ya.türkiyede,avrupada ve dünyada kırmadığı rekor kalmayan hakan şükürden bahsediyoruz ya.adama biraz saygı gösterin adam elinden geleni yapmıyo mu ya.yazık çok yazık.fatih terim'in kendisi bile diyo hakan şükür gibi oynayacak biri varsa giyer formayı oynar diyo.bu kadar fanatiklik yapılır mı ya.adam ay yıldızlı formayı taşıyo hakkını vermeye çalışıyo böyle konuşup adamın ekmeğiyle oynamaya ne gerek var.ben illa oynasın demiyorum.gs li olmama rağmen.bari adamla dalga geçmeyin yok yerini ben bile doldururum,ayağına top takılıp asist falan yapmış vs..

yok milli takımda defansta 3 oyuncumzu banko oynuyo yanına gülücük ifadeleri falan bu ne ya bu kadar mı düştük isterse 11 futbolcunun 11 ide aynı takımdan olsun.sonuçta türk milli takımının formasını giyerek oynamıcak mı biz türkiye diye mi gurur duycaz yoksa gs,bjk,fb oyuncuları gol attı diye mi.

ayrıca türk milli takımının kadrosunda ibrahimde var volkanda var.biri frikikten gol atar biri de top kapar,tecrübesini konuşturur.sonuçta türkiye kazanır.sonuçta sahadaki tüm futbolcular türktür hepsi de futbolcudur.
    Saygi gösteriyoruz fakat Hakan böyle yaptigi sürece ona olan saygimiz azaliyor, yahu adam 37 yasina girecek hala milli takimda var mi böyle bir zihniyet? ayakta zor duruyor, genclerin önünü kesiyor, Nihat,Tekke,Gökhan,Ümit,Halil Hakan sayesinde dogru dürüst forma sansi bulamiyor.. Hakan bu milli takimi birakmadigi sürece elestirilmeye devam eder... Eger zamaninda birakirsa herkesin ona olan saygisi artar, adam gencleri düsündügü icin birakti derler, Tugay bile milli takim'i birakti, Hakan'da bi zahmet oturup düsünsün benim bu takima yararimdan daha cok zararim mi var diye..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

evet kesin yenmemiz gerekiyo romanya dişimize göre bir rakip sayılabilir.mutu,chivu,contra,dica vs fena oyuncular değil.yenersek iyi bir başarıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ya hakan ayakta zor duruyor hala savunuyorsunuz cok sayıda goller ve cok güzel gollerde atmış olabilir ama gençlere şans verilsin biraz.. ne bu ya 40 yaşına geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    ya hakan ayakta zor duruyor hala savunuyorsunuz cok sayıda goller ve cok güzel gollerde atmış olabilir ama gençlere şans verilsin biraz.. ne bu ya 40 yaşına geldi.
    Hiç olmazsa biraaz saygı gösterin.Halen daha karalama yapıyorsunuz, helal olsun sizlere..

Sayfa 4 / 16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri