Hakan Şükür futbol oynadığı sürece milli takımda olacak.. Siz istesenizde, istemesenizde..
Boşuna tartışmaya gerek yok euro 2008'den sonra bırakacak.Bende istemiyorum oynamasını ama ısrarla kadroda Dünya kupası'nda ki performansı geliyor aklıma kaçırdıkları neyse artık 2008 gelsin istiyorum o turnuva bitsin ve bıraksın.Fatih Tekke,Ümit Karan gibi oyuncularımız bile yaşlandı yedekte hala oynuyor.
Volkan çalışır ve böyle free-kick atmaya devam ederse, İbo formayı kaptırır..
Ersun Yanal almadı ama nedense???
GS li arkadaşlarımın cümlesi bence şöyle olamalı Fatih Terim olduğu sürece H.Şükür Milli Takımda...![]()
Ersun yanal'ın tatktik anlayışına ters gelebilir.
Ersun Yanal'ın almama sebebi, ön planda olmak istemesi ve kendi sisteminin farklı olduğunu kanıtlamayı istemesinden kaynaklanıyordu..
Fatih hoca birşey yaptıysa mutlaka doğrudurŞimdi soruyorum sevgili arkadaşlarım şu ana kadar Euro2008 elemelerinde en çok gol atan Türk oyuncu kim??
I'm back...
hakan çıkıp 5 gol atsa bile yine laf sölersiniz canınızı zamanınd çok acıttı ya ondandır
Romario 1000gol attı Brezilya Milli Takımındamı hayır çünkü F.Terim gibi bir Teknik Direktör yok yahu Allah Aşkına EmRe Aşık ı bile aldı takıma F.Terim... H.Şükür eskiden atıyodu 5gol yahu geçti o günler artık ayakta durcak hali yok... Geç bu işleri Milli Takımda oynayacak hali yok insaf tekelinde resmen Forvet hattı E.Yanal gibi biri çıkıp almayıncada kötü adam oluyor...H.Şükür Torino-Inter-Blackburn-Parma da nedense toplasan 5gol atamadı...
Mustafa cım yahu Moldova mı Malta mı nedir 4tane atmış herkes atar onlara yahuF.Terim illa oynatır her maç sahada...
hakan şu an formda her türlü oynar
olsun Fıratcan sonuçta atmış![]()
I'm back...
ya lütfen mesajlarınızı editleyin ya.türkiyede,avrupada ve dünyada kırmadığı rekor kalmayan hakan şükürden bahsediyoruz ya.adama biraz saygı gösterin adam elinden geleni yapmıyo mu ya.yazık çok yazık.fatih terim'in kendisi bile diyo hakan şükür gibi oynayacak biri varsa giyer formayı oynar diyo.bu kadar fanatiklik yapılır mı ya.adam ay yıldızlı formayı taşıyo hakkını vermeye çalışıyo böyle konuşup adamın ekmeğiyle oynamaya ne gerek var.ben illa oynasın demiyorum.gs li olmama rağmen.bari adamla dalga geçmeyin yok yerini ben bile doldururum,ayağına top takılıp asist falan yapmış vs..
yok milli takımda defansta 3 oyuncumzu banko oynuyo yanına gülücük ifadeleri falan bu ne ya bu kadar mı düştük isterse 11 futbolcunun 11 ide aynı takımdan olsun.sonuçta türk milli takımının formasını giyerek oynamıcak mı biz türkiye diye mi gurur duycaz yoksa gs,bjk,fb oyuncuları gol attı diye mi.
ayrıca türk milli takımının kadrosunda ibrahimde var volkanda var.biri frikikten gol atar biri de top kapar,tecrübesini konuşturur.sonuçta türkiye kazanır.sonuçta sahadaki tüm futbolcular türktür hepsi de futbolcudur.
Kim H.Şükür kadar şans buluyor yahu yapmayın, Allah Aşkına her maç sahada diğer forvetler onun kadar şans bulamıyor... Bence de Futbol Oynadığı sürece Milli Takımda olcak [F.Terim olduğu sürrece Milli Takımda olcak]
Kral Hakan Şükür, seni çekemeyen bütün..
Devamı sakıncalı biraz, çok merak eden google yardımı ile öğrenebilir..
Diyecek başka söz yok..
Halen daha ne konuşuyorsunuz anlamıyorum?
Skor tahminim;
Türkiye n - 0 Romanya
Goller: Hakan Şükür ( n )
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ötesini ber derdimde neyse büyüklük bende kalsın... Umarım H.Şükür atar gol... Neyse daha uzamasın her kesin düşüncesi belli...
konu kapansa,kilitlense yeridir.burda türkiye konuşulmuyo fb,gs,bjk... konuşuluyo kendimizi daha fazla lekelemeye gerek yok.benim de yazdığım mesajlar vardır.konu kilitlenmesini teklif ediyorum ya da mesajların özenle başlığa uygun yazılmasını teklif ediyorum.çok ciddiyim
Yenmemiz gerekir Romanya'yı
Saygi gösteriyoruz fakat Hakan böyle yaptigi sürece ona olan saygimiz azaliyor, yahu adam 37 yasina girecek hala milli takimda var mi böyle bir zihniyet? ayakta zor duruyor, genclerin önünü kesiyor, Nihat,Tekke,Gökhan,Ümit,Halil Hakan sayesinde dogru dürüst forma sansi bulamiyor.. Hakan bu milli takimi birakmadigi sürece elestirilmeye devam eder... Eger zamaninda birakirsa herkesin ona olan saygisi artar, adam gencleri düsündügü icin birakti derler, Tugay bile milli takim'i birakti, Hakan'da bi zahmet oturup düsünsün benim bu takima yararimdan daha cok zararim mi var diye..
evet kesin yenmemiz gerekiyo romanya dişimize göre bir rakip sayılabilir.mutu,chivu,contra,dica vs fena oyuncular değil.yenersek iyi bir başarıdır.
ya hakan ayakta zor duruyor hala savunuyorsunuz cok sayıda goller ve cok güzel gollerde atmış olabilir ama gençlere şans verilsin biraz.. ne bu ya 40 yaşına geldi.