Evet Can bomba.Özellikleri; uzun boylu ama kafa topu alamıyor birde tuttuğu oyuncu kafayla topa vururken çok güzel ayağınla hamle yapmaya çalışıyor yeni bir stil yaratıyor
Evet Can bomba.Özellikleri; uzun boylu ama kafa topu alamıyor birde tuttuğu oyuncu kafayla topa vururken çok güzel ayağınla hamle yapmaya çalışıyor yeni bir stil yaratıyor
Arkadaşım kafan mı güzel ben özeleştirinin iyiliğinden yani fanatizmin bir nevi kötüğünden bahsediyorum sen ne diyorsun.Hatta örnek bile verdim bizde de öle bir oyuncu var diye ama heralde uykun geldi uyku sersemi yazdın o mesajı diye es geçiyorum.Yanlış anlamışssın.
Birde son olarak şunu söyliyeyim kulaktan dolma bilgilerle yorum yapma gel stada gör...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Ya neyin objektifliği ben sadece dedimki bazı fenerliler gibi (yada herhangi bir takım fark etmez) biz en iyisiyiz deyip toz kondurmayanlar vare onlar gibi değilsin ne güzel dedim sen kalktın bursa şöyle bursa böyle sonra objektiflikten bahsetmişssin de burada ben bir tezi savunmuyorum ki objektiflik bir oaly yok ortada anlıyacağın.Birde bana fanatik diyorsun diğer bursa galatasaray konusundaki mesajıma bak ne yazmışım???
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...