Evet Can bomba.Özellikleri; uzun boylu ama kafa topu alamıyor birde tuttuğu oyuncu kafayla topa vururken çok güzel ayağınla hamle yapmaya çalışıyor yeni bir stil yaratıyor
Evet Can bomba.Özellikleri; uzun boylu ama kafa topu alamıyor birde tuttuğu oyuncu kafayla topa vururken çok güzel ayağınla hamle yapmaya çalışıyor yeni bir stil yaratıyor
Suc Can'da degil Can'i "bizim evladimiz" diyerek takimda tutanlarda..
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 haftadan beri kazanamıoduk1 haftalık seriye son verdik
![]()
Kazandik mutluyuz rakiplerimizin puan kaybi yapmasini bekleyecegiz.
Arkadaşım kafan mı güzel ben özeleştirinin iyiliğinden yani fanatizmin bir nevi kötüğünden bahsediyorum sen ne diyorsun.Hatta örnek bile verdim bizde de öle bir oyuncu var diye ama heralde uykun geldi uyku sersemi yazdın o mesajı diye es geçiyorum.Yanlış anlamışssın.
Birde son olarak şunu söyliyeyim kulaktan dolma bilgilerle yorum yapma gel stada gör...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Iyi oldu bu maçı kazanmamız.
Tek bir şablon,tek bir 11 üzerinde ısrar eden teknik direktörümüz takımda diğer oyuncularında olduğunu görmüştür.
Yasin,Colin Kazım,ve özellikle Kemal'i çok beğendim bu maçta
Colin Kazım koştu,defansı yırttı,deparları ile çizgiye kadar inip Semih'i besledi.
Yasin çok iyiydi bence.
Kemal'i çok beğendim.Bu sene patlama yapacak diye düşünüyorum.
Gaziantep'te Uğur Yıldırım o kadar ahım şahım bir oyuncu değilmiş.Normal bir sağ kanat oyuncusu olarak gördüm.De Nigris'i çok beğendim Antep'te attığı golden sonraki sevinci de güzeldi![]()
Fenerbahce 2.haftada riskli bir kadroyla güclü bir rakip karsisinda 3 puani almayi basardi.Tebrik ederim kendilerini.
Maci uzatmalarda dahil 97 dakika izledim.Ve Fenerbahce`nin futbolu beni pek memnun etmedi,ilk 20 dakikadaki futbolu 90 dakikaya acabilseydi eminim tarihi fark olurdu.Müthis bir giris yapti maca Fenerbahce.Taraftarlarin istedigiyde buydu sanirim.Kosan,mücadele eden,hirsli,pres yapan bir Fenerbahce.Nitekim Fenerbahce 20 dakika böyle oynadi sonra yavas yavas oyunu sogutmaya basladi.Tam bu sirada Mesut Bakkal`in oyuncu degisikliligi Gaziantep`i kiprastirdi ve ilk yari sonunda Can`in da hatasiyla Fenerbahce cok güzel bir golü kendi kalesinde gördü
Ikinci yarida öyle net pozisyonlar yoktu.Ikinci yarinin büyük bir bölümünde Fenerbahce`li futbolcular yerlerdeydiHatta Aurelio girdikten 2 dakika sonra sakatlanarak cikti.Ciddi birseyi yoktur umarim.
Fenerbahce`de Semih`i,Yasin`i ve biraz da Ugur Boral`i begendim,diger futbolcular vasatti.Can her zamanki gibi kötüydü.Collin Kazim vasati asamadi,abartildigi kadar iyi futbolcu degil,kendi basina birseyler yapmaya calisiyor ama bunu basaramiyor.Topla cok oynuyor ve takiminin atagini bozuyor.Bir iki pozisyonda iceri iyi hareketlendi hafif tehlikeler yaratti ama ondan baska birsey yapmadi macta.Ali Bilgin`de vasatti.Beklenen oyunu oynayamadi.
Zico eger tek forvetle oynamayi cok istiyorsa bu tek forvet mutlaka Semih olmali.Kosuyor,mücadele ediyor,gol atiyor.Kezman`dan daha cok verimli.Bugün 1 gol ve 1 asist + oynadigi futbolla macin yildizi oldu Semih kanimca.
Yasin tek basina defansi toplamaya calisti,zamanla daha iyi olacaktir.Ama iyi bir baslangic yapti FB formasiyla.
Ugur Boral`da iyi oynadi,iyi bindirmeler yapti sol kanattan,takiminin bazi tehlikeli ataklarini baslatti.Ama sonra o da oyundan düstü.
Yani Fenerbahce bu süpriz kadrosuyla müthis basladigi maci kazanmasini bildi.Takimin üzerinde biraz oynarsa bu takim cok iyi olur.
Maçta tempo çok düşüktü bizim ilk 2 gole kadar yani 15.dk kadar yüksek tekpo vardı sonra bütün maç düşük tempo.Uğur Boral çok çalımı düşünüyor birde gözlemlediğim kadarıyla Tuncay gibi olmak istiyor onun hareketleri vs.
Ya neyin objektifliği ben sadece dedimki bazı fenerliler gibi (yada herhangi bir takım fark etmez) biz en iyisiyiz deyip toz kondurmayanlar vare onlar gibi değilsin ne güzel dedim sen kalktın bursa şöyle bursa böyle sonra objektiflikten bahsetmişssin de burada ben bir tezi savunmuyorum ki objektiflik bir oaly yok ortada anlıyacağın.Birde bana fanatik diyorsun diğer bursa galatasaray konusundaki mesajıma bak ne yazmışım???
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
zaten mac bankoydu
Anlasilan sozlu olarak yaptigimiz uyarilar dikkate alinmayacak ''Ceza Sistemini'' kullanalim o zaman.
Konuda Fenerbahce-Gaziantepspor maci ile ilgili yorumlari alalim.
ihtiyacımız vardı galibiyete...Güzel oldu....
Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum.Herhalde Zico düşünmediği isimlerden düşünmesi gerekenleri görmüştür.
klasik fb - antep maçı..Originally Posted by byunuss1
![]()
Takimda Kezman Yoktu Çok İyİ Oldu
Vasat bir maç oldu.Fenerbahçe'lileri tebrik ediyorum.
FM Gazetesi
Öyle bir şey diyen oldu mu ? Maç satmak falan.. Antep Fenerbahçe'ye hep yeniliyor, o yüzden klasik kelimesini kullanmıştır Hamza abi.. Ayrıca ben kafamı boş işlere yormam, sen hiç merak etme..
Baran kardeşim çok güzel yazmış, tamamen katılıyorum. Fenerbahçe ilk 20 dakikadaki oyununu 90 dakikaya yayamadı, yaysaydı Baran kardeşimin de dediği gibi tarihi fark olurdu. İşte Fenerbahçe'nin en büyük sıkıntısı da bu: Kondisyon! Zico ve ekibi Fenerbahçe'yi fiziksel olarak hiç iyi hazırlayamamış geçen sene olduğu gibi. Anderlecht maçında Fenerbahçe ilk yarı bastırdı ve ikinci yarı tamamen fizik olarak bitti. G.Antepspor maçı da öyle. Yani Fenerbahçe'nin acil olarak fizik yüklemesi yapması lazım. Teknik ve taktik zaten var, oyuncuların kalitesi belli ama yoruluyorlar. İsterseniz Ronaldinho olsun takımda, o da belli bir süreden sonra yorulursa sahada yürür, hiçbir şey yapamaz. Daum'un en iyi özelliği de buydu, takım 90 dakika rakibi boğuyordu. Mesela 4-0 biten FB-GS maçında Fenerbahçe hiç oyundan kopmadı, bir an olsun da gevşeyip GS baskısı yemedi, sebebi de kondisyonun çok iyi olmasıydı. Zico kondisyondan falan anlamıyor, ya da önem vermiyor. Daum muhteşem bir hazırlık kampı yaptırıyordu takıma, bütün sene hazır oluyordu oyuncular. Fiziksek olarak Fenerbahçe 4-5 hafta sonra hazır olabilir ancak, şu an çok zayıflar.
Fenerbahçe'de en çok Semih, Selçuk ve Yasin'i beğendim.
Semih nasıl tek forvet oynanacağını gösterdi adeta. Kezman-Semih ikilisi çok can yakar diye düşünüyorum bu ligde. Bunu sene başlamadan önce de yazmıştım, eğer yabancı santrafor alınmayacaksa kafa toplarında üstün bir Semih ile son vuruşlarda etkili Kezman gol yollarını açacaktır. Semih her kafa topunu aldı, sırtı dönük olarak aldığı topları dağıttı, çok iyiydi. Asistini yaptı, golünü de attı. Attığı gol topu çok iyi takip etmesi ve golü koklamasındandı, gerçekten çok iyiydi.
Yasin defansı toparladı, Antepspor'a pozisyon verdirmedi. Can'a kıyasla 100 kat daha iyi futbolcu olduğunu gösterdi. Can yine her zamanki gibi berbat ve inanılmaz bir hata yaptı, çok kötüydü. Bir stoperin yaptığı her hata gole mi sebep olur yahu?Adam canlı bomba, öyle kritik hatalar yapıyor ki, sonucu büyük ihtimalle gol...
Selçuk da çok iyiydi, Deniz'e nazaran daha iyiydi, dikine iyi paslar verdi, fiziği de güçlü ama hazır değil henüz. Daha çok maç oynayarak maç eksiğini kapatacağını umuyorum.
Bence bu kadroyu Zico çıkarmadı, zira böyle bir kadroyu çıkarmaya Zico cesaret edemezdi. Aziz Yıldırım Zico'ya "Yedek kadroyla çık, ben razıyım skora." demiştir mutlaka ve başkan çıkarmıştır bu kadroyu. Zico kovulmak pahasına böylesine büyük bir riske giremezdi. Eğer bu kadroyu Zico çıkarsaydı ve sonuç mağlubiyet olsaydı, o zaman başkan "Deli misin sen, milyonlar harcayıp yıldızlar alıyoruz, neden hiçbirini oynatmıyorsun?" demez miydi?
"Buraya buraya Fenerbahçe buraya" tezahuratları yükseldi maç sonunda, hırslı, koşan ve mücadele eden Fenerbahçe'yi herkes çok beğendi, taraftar Anderlecht maçından sonra bile takımı tribünlere çağırmamıştı.
Yerli oyuncularımıza güvenerek Avrupa'da başarıyı yakalarız, ruhsuz Alex, tasasız Deivid ile bu işler olmaz. Bize ruhsuz Alex değil, orta sahada savaşan Ali Bilgin'ler, Selçuk'lar, Kemal'ler lazım. Esas ruh kulübedeymiş, helal olsun size! Bu futbolcuların güvenleri de artmıştır iyice, çok iyi oldu bu revizyon.
Fenerbahçe'nin yedekleri kendini ispatlamak için iyi bir fırsat yakaladılar. Bunu iyi kullandılar. Gelecekte çok daha fazla maç şansı bulacaklar.
Kemal dün çok iyi oynadı. Maçta tecrübesini konuşturarak gol attı ve olumlu pasları ile bunu sahaya yaydı.
Kazım çok iyi bir kanat oyuncusu olduğunu gösteri. Yaptığı zarif haraketler ve isteği ile takımı ateşledi. Gelecekte milli takım ve Fenerbahçe için çok faydalı olacaktır.
Defansımızda küçük hatalar vardı. Ama bu hatalar Can ve Yasin'in ilk kez birlikte oynadığı için olması doğaldır.
Eğer ilk yarının son dakikalarında gol yemeseydik. İkinci yarı daha rahat bir oyun ile farklı kazanabilirdik. Ama Zico oynadığı kumarı kazandı. Ya kaybetseydi... Acaba bu gün buraya ne yazıyorduk?
Son 6-7 yıldır Saracoğlu'nda başka bir takıma daha yenilmiyoruz. Yoksa o maçlarda klasik Fenerbahçe - X maçları mı ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti