Originally Posted by
lucho
ya lütfen mesajlarınızı editleyin ya.türkiyede,avrupada ve dünyada kırmadığı rekor kalmayan hakan şükürden bahsediyoruz ya.adama biraz saygı gösterin adam elinden geleni yapmıyo mu ya.yazık çok yazık.fatih terim'in kendisi bile diyo hakan şükür gibi oynayacak biri varsa giyer formayı oynar diyo.bu kadar fanatiklik yapılır mı ya.adam ay yıldızlı formayı taşıyo hakkını vermeye çalışıyo böyle konuşup adamın ekmeğiyle oynamaya ne gerek var.ben illa oynasın demiyorum.gs li olmama rağmen.bari adamla dalga geçmeyin yok yerini ben bile doldururum,ayağına top takılıp asist falan yapmış vs..
yok milli takımda defansta 3 oyuncumzu banko oynuyo yanına gülücük ifadeleri falan bu ne ya bu kadar mı düştük isterse 11 futbolcunun 11 ide aynı takımdan olsun.sonuçta türk milli takımının formasını giyerek oynamıcak mı biz türkiye diye mi gurur duycaz yoksa gs,bjk,fb oyuncuları gol attı diye mi.
ayrıca türk milli takımının kadrosunda ibrahimde var volkanda var.biri frikikten gol atar biri de top kapar,tecrübesini konuşturur.sonuçta türkiye kazanır.sonuçta sahadaki tüm futbolcular türktür hepsi de futbolcudur.