Fenerbahce 2.haftada riskli bir kadroyla güclü bir rakip karsisinda 3 puani almayi basardi.Tebrik ederim kendilerini.

Maci uzatmalarda dahil 97 dakika izledim.Ve Fenerbahce`nin futbolu beni pek memnun etmedi,ilk 20 dakikadaki futbolu 90 dakikaya acabilseydi eminim tarihi fark olurdu.Müthis bir giris yapti maca Fenerbahce.Taraftarlarin istedigiyde buydu sanirim.Kosan,mücadele eden,hirsli,pres yapan bir Fenerbahce.Nitekim Fenerbahce 20 dakika böyle oynadi sonra yavas yavas oyunu sogutmaya basladi.Tam bu sirada Mesut Bakkal`in oyuncu degisikliligi Gaziantep`i kiprastirdi ve ilk yari sonunda Can`in da hatasiyla Fenerbahce cok güzel bir golü kendi kalesinde gördü

Ikinci yarida öyle net pozisyonlar yoktu.Ikinci yarinin büyük bir bölümünde Fenerbahce`li futbolcular yerlerdeydi Hatta Aurelio girdikten 2 dakika sonra sakatlanarak cikti.Ciddi birseyi yoktur umarim.

Fenerbahce`de Semih`i,Yasin`i ve biraz da Ugur Boral`i begendim,diger futbolcular vasatti.Can her zamanki gibi kötüydü.Collin Kazim vasati asamadi,abartildigi kadar iyi futbolcu degil,kendi basina birseyler yapmaya calisiyor ama bunu basaramiyor.Topla cok oynuyor ve takiminin atagini bozuyor.Bir iki pozisyonda iceri iyi hareketlendi hafif tehlikeler yaratti ama ondan baska birsey yapmadi macta.Ali Bilgin`de vasatti.Beklenen oyunu oynayamadi.

Zico eger tek forvetle oynamayi cok istiyorsa bu tek forvet mutlaka Semih olmali.Kosuyor,mücadele ediyor,gol atiyor.Kezman`dan daha cok verimli.Bugün 1 gol ve 1 asist + oynadigi futbolla macin yildizi oldu Semih kanimca.

Yasin tek basina defansi toplamaya calisti,zamanla daha iyi olacaktir.Ama iyi bir baslangic yapti FB formasiyla.

Ugur Boral`da iyi oynadi,iyi bindirmeler yapti sol kanattan,takiminin bazi tehlikeli ataklarini baslatti.Ama sonra o da oyundan düstü.

Yani Fenerbahce bu süpriz kadrosuyla müthis basladigi maci kazanmasini bildi.Takimin üzerinde biraz oynarsa bu takim cok iyi olur.