1 ile 30 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

YA ARKADAŞLAR BENDE BU HATAYI ALIYORUM LÜTFEN Bİ YARDIM YA

Nesil
    2007
    Yer
    Luleburgaz

versiyonum 7.0.2 türkçe yamayı kurdum hedef klasörü de belirledim ancak uygulama dosyası bulunamadı filan diyo :S her seferinde yapıyorum ama olmuyo şu son versiyonu az da olsa türkçe oynayamadım ya ona yanıyom :S gerçi ingilizce açısından pek bi sıkıntım yok ama türkçe olunca daha ayrı bi zevkli oluyo. bu konuda yardımlarınızı rica edicem şimdiden sağolun.

Default arkadaşlar yardım lütfen

arkadaşlar. bende yaz aşkı v7,2 bi de orjinali falan var hepsi mevcut turkce fm editörüde kurdum fakat turkce fm editörünün kuruldugu klasörde çalıştırmam için hiç bir kısayol ya da uygulama .exe yok.dediğiniz gibi oyunun kurulu oldugu klasörün içinede kurdum ordada aynısı ben bu editörü türkçe yapmak istiyorum. oyunum türkçe. tek derdim editör türkçe olması lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Default bende

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    YA ARKADAŞLAR BENDE BU HATAYI ALIYORUM LÜTFEN Bİ YARDIM YA

ya şunu bulabilen warsa ban da cvp yazın lütfennnnnnnnnnnn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Karşılaşılan hatalara karşı çözümler:
    • Eğer ActiveX Object Can't Start gibi bir Run Time hatası alıyorsanız, bilgisayarınıza aşağıdaki linkteki dosyaları kurmalısınız ve bilgisayarınızı tekrar başlatmalısınız.
      VB Run Time Kurulum Dosyaları
      Windows Scripting 5.6 update

• Ayarlar kısmından Football Manager klasörünün yolunu belirtmenize rağmen, uygulama dosyası bulunamıyor şeklinde bir hata alıyorsanız. Mevcut durumda çalışan virus veya güvenlik programınızı kısa süreli devre dışı bırakıp tekrar ayarları kaydetmeyi deneyiniz.
    • Run Time Error, Path not found hatası alıyorsanız, Türkçe yamayı kurduğunuz bölümde Temp isimli bir klasör açıp yamayı çalıştırınız.
    • Türkçe yamayı açtığınız giriş ekranı ingilizce oluyorsa, panel ayarlar kısmından tamponlanmış verileri temizleyi işaretleyip Türkçe yamayı çalıştırınız.
    • Oyununuz açılışta çok yavaş çalışıyorsa, ilk seferde tamponlanmış veriyi temizle işaretini kaldırabilirsiniz. Böylece her seferinde oyunun tekrar veri tamponlamasını devre dışı bırakmış olursunuz.
    • Türkçe yamayı çalıştırdığınız zaman belli bir süre bilgisayarınız yanıt vermeyecek, mouse ve klavye işlem yapmayacak. Bu bilgisayarınızın hızına bağlı olarak değişen sürede tekrar devreye girecektir. Bu süre zarfında bilgisayarınız ayarları Türkçe oynamak için gerekli işlemleri gerçekleştirmektedir.

abi burda denilenleri yapıyorum hallen run time error path not found diyor temp isimli klasörü zaten kendisi oluşturuyo onu nereye oluşturcazzz cvp icin simdiden tesekkürler

Mesaj Yetkileri