Abi şu helme tum nedir ya biri bana anlatsın
Abi şu helme tum nedir ya biri bana anlatsın
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Nasıl yani?Birde ismi Herve Tum...
Kısaca anlatmak gerekirse riberynin eski takım arkadaşı zamanında galatasaraya alınması yönünde telkinde bulunmuştu ama olmadı.Bu sene Bursa alıp getirdi kamerunlu çok yırtıcı sert şutları olan bir forvet ama bitiriciliğini biraz daha artırması gerekiyor çok yararlı olucağını düşünyorum.Kısacası budur...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
klasik afrikan forvet ekolünden hoşlanıyorum desene şuna (boş deparlar atıp abanmatik vurmalar,topu sürekli aynı yöne çekmeler,teknikden yoksun hıza dayalı oyun vs.)
bursaspor büyük bir klüp büyük klüplerede forvet hattında teknik oyuncular yakışır
valla fenerli olarak gsye alınmasını isterdim.
Bende Helve Tum un Bursaspora yararı olmayacağını düşündügümü belirterek bu durumun bir tartışmaya dônmemesini diliyorum
Teknikten yoksun????
Servetin belini kırıyordu topukla verdiği paslar kalas bir oyuncunun yapacağı işler değil.Şutları öyle rastgele çekmiyor.Deparları boş atmak gibi saçma birşey duymadım günümüz futbolunda koşucaksın koşucaksın koşucaksın.Fizik mücadeleye dayanıyor futbol artık.Kısacası ben ve Bursanın tamamına yakını maç çıkışı malubiyeti değil Herve Tumu konuşuyor.Çıplak gözle izlemeni tavsiye ederim.Çok işimize yarıyacak bir futbolcu bence....
adamın 1~2 hareketi seni etkilemiş
o kafayla kaçırdığı pozisyon yeter
madem futbol fizik mucadele koyalım
10 tane afrikalıyı sahaya olsun bitsin
ayrıca bir forvet oyuncusundan bahsediyoruz
bitiricilik , teknik olmadıktan sonra forvetin anlamı kalmaz
ulkemizde her şehirin takımının yeni transferi 1~2 kale onune gelse o konuşulur
madem helve tum gibi adaM arıyordu bülent randersın forvetini alsaydı çok daha yararlı ve ucuz olurdu
ayrıca clif burton nickli arkadaş çok komiksin
gezenti senle olan tartışmamızın sonucunu yoneticilerin verecegi uyarı deil helve tumun performansı belirlesin diyorum ve bir dahada bu tartışmayı uzatmayacağımı belirtiyorum sonuçta benimle aynı fikirde olmayıp aynı zamanda sabit düşünceli biri olabilirsin
10 sene once Nijerya milli takimi diye bir takim vardi. Cok teknik ve ayagina hakim futbolculardan kuruluydu. Sirf bu takimin varligi AFrika Ekolunun bam buma dayali olamaycaginin kanitidir.