1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Abi şu helme tum nedir ya biri bana anlatsın
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Abi şu helme tum nedir ya biri bana anlatsın
    Nasıl yani?Birde ismi Herve Tum...
    Kısaca anlatmak gerekirse riberynin eski takım arkadaşı zamanında galatasaraya alınması yönünde telkinde bulunmuştu ama olmadı.Bu sene Bursa alıp getirdi kamerunlu çok yırtıcı sert şutları olan bir forvet ama bitiriciliğini biraz daha artırması gerekiyor çok yararlı olucağını düşünyorum.Kısacası budur...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Nasıl yani?Birde ismi Herve Tum...
    Kısaca anlatmak gerekirse riberynin eski takım arkadaşı zamanında galatasaraya alınması yönünde telkinde bulunmuştu ama olmadı.Bu sene Bursa alıp getirdi kamerunlu çok yırtıcı sert şutları olan bir forvet ama bitiriciliğini biraz daha artırması gerekiyor çok yararlı olucağını düşünyorum.Kısacası budur...
    klasik afrikan forvet ekolünden hoşlanıyorum desene şuna (boş deparlar atıp abanmatik vurmalar,topu sürekli aynı yöne çekmeler,teknikden yoksun hıza dayalı oyun vs.)
    bursaspor büyük bir klüp büyük klüplerede forvet hattında teknik oyuncular yakışır
    valla fenerli olarak gsye alınmasını isterdim.
    Bende Helve Tum un Bursaspora yararı olmayacağını düşündügümü belirterek bu durumun bir tartışmaya dônmemesini diliyorum

Nesil
    2005
    Yer

klasik afrikan forvet ekolünden hoşlanıyorum desene şuna (boş deparlar atıp abanmatik vurmalar,topu sürekli aynı yöne çekmeler,teknikden yoksun hıza dayalı oyun vs.)
    bursaspor büyük bir klüp büyük klüplerede forvet hattında teknik oyuncular yakışır
    valla fenerli olarak gsye alınmasını isterdim.
    Bende Helve Tum un Bursaspora yararı olmayacağını düşündügümü belirterek bu durumun bir tartışmaya dônmemesini diliyorum
    Teknikten yoksun????
    Servetin belini kırıyordu topukla verdiği paslar kalas bir oyuncunun yapacağı işler değil.Şutları öyle rastgele çekmiyor.Deparları boş atmak gibi saçma birşey duymadım günümüz futbolunda koşucaksın koşucaksın koşucaksın.Fizik mücadeleye dayanıyor futbol artık.Kısacası ben ve Bursanın tamamına yakını maç çıkışı malubiyeti değil Herve Tumu konuşuyor.Çıplak gözle izlemeni tavsiye ederim.Çok işimize yarıyacak bir futbolcu bence....

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Teknikten yoksun????
    Servetin belini kırıyordu topukla verdiği paslar kalas bir oyuncunun yapacağı işler değil.Şutları öyle rastgele çekmiyor.Deparları boş atmak gibi saçma birşey duymadım günümüz futbolunda koşucaksın koşucaksın koşucaksın.Fizik mücadeleye dayanıyor futbol artık.Kısacası ben ve Bursanın tamamına yakını maç çıkışı malubiyeti değil Herve Tumu konuşuyor.Çıplak gözle izlemeni tavsiye ederim.Çok işimize yarıyacak bir futbolcu bence....
    adamın 1~2 hareketi seni etkilemiş
    o kafayla kaçırdığı pozisyon yeter
    madem futbol fizik mucadele koyalım
    10 tane afrikalıyı sahaya olsun bitsin
    ayrıca bir forvet oyuncusundan bahsediyoruz
    bitiricilik , teknik olmadıktan sonra forvetin anlamı kalmaz
    ulkemizde her şehirin takımının yeni transferi 1~2 kale onune gelse o konuşulur
    madem helve tum gibi adaM arıyordu bülent randersın forvetini alsaydı çok daha yararlı ve ucuz olurdu
    ayrıca clif burton nickli arkadaş çok komiksin
    gezenti senle olan tartışmamızın sonucunu yoneticilerin verecegi uyarı deil helve tumun performansı belirlesin diyorum ve bir dahada bu tartışmayı uzatmayacağımı belirtiyorum sonuçta benimle aynı fikirde olmayıp aynı zamanda sabit düşünceli biri olabilirsin

10 sene once Nijerya milli takimi diye bir takim vardi. Cok teknik ve ayagina hakim futbolculardan kuruluydu. Sirf bu takimin varligi AFrika Ekolunun bam buma dayali olamaycaginin kanitidir.

Nesil
    2005
    Yer

adamın 1~2 hareketi seni etkilemiş
    o kafayla kaçırdığı pozisyon yeter
    madem futbol fizik mucadele koyalım
    10 tane afrikalıyı sahaya olsun bitsin
    ayrıca bir forvet oyuncusundan bahsediyoruz
    bitiricilik , teknik olmadıktan sonra forvetin anlamı kalmaz
    ulkemizde her şehirin takımının yeni transferi 1~2 kale onune gelse o konuşulur
    madem helve tum gibi adaM arıyordu bülent randersın forvetini alsaydı çok daha yararlı ve ucuz olurdu
    ayrıca clif burton nickli arkadaş çok komiksin
    gezenti senle olan tartışmamızın sonucunu yoneticilerin verecegi uyarı deil helve tumun performansı belirlesin diyorum ve bir dahada bu tartışmayı uzatmayacağımı belirtiyorum sonuçta benimle aynı fikirde olmayıp aynı zamanda sabit düşünceli biri olabilirsin
    Ya böyle uzun uzadıya mesaj yazmak sana birşey kazandırmaz.Beğenmediğin AFrika futbolundan çıkan yıldızların hiçbiri Türkiyeden çıkmamıştır.Neyse biz Bursaspor taraftarı olarak beğendik sen beğenmeyebilirsin zaman gösterecek kimin haklı olduğunu.....

Mesaj Yetkileri