Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri

Nesil
    2003

Default Bursaspor Transfer Haberleri

Bursaspor transfer haberlerine bu konu altından devam ediniz. Ayrıca lütfen artık transfer konularını bir sohbet alanı olarak kullanmayınız. Tartışma çıkartıcı, tahrik edici mesajlardan kaçınınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Bursaspor Mbesuma´yı Transfer Etti
    Bursaspor uzun zamandır devam eden golcü arayışını Zamibaylı oyuncu Collins Mbesuma´yı transfer ederek çözdü. Premier Lig´den gelen oyuncu 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri`nde düzenlenen imza töreninde konuşan Bursaspor başkanı Ali Karasu, transferde çok hassas davrandıklarını ve kulübün çıkarları doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.

Şu ana dek 3`ü yabancı 4 oyuncu transfer ettiklerini hatırlatan Ali Karasu, şunları kaydetti:

"Bursaspor`un geleceği açısından çok iyi 4 futbolcu aldık. Transfer görüşmelerinde gerek futbolcularla, gerekse menajerleriyle sıkı pazarlıklar yaptık. Pazarlıklar sonucu istediğimiz oyuncuları maliyetinin 3`te 1`i fiyatına renklerimize kattık. Bursaspor`u 1 milyon doların üzerinde kara geçirdik. Yarın bir oyuncu daha transfer edebiliriz. Cumartesi gününe kadar transferi bitirmek istiyoruz. Gerekli tüm mevkilere oyuncu alınacak. Herhangi bir sorunumuz yok."

Karasu, Galatasaraylı Emre Aşık ve Cihan Haspolatlı ile ilgili soruya ise, "Listemizdeki Galatasaraylı oyuncularla yüzde 90 oranında anlaşma yaptık. Yarın teknik direktörümüz Bülent Korkmaz ile görüşeceğiz. Vereceği rapor doğrultusunda hangisini isterse kadromuza katacağız" yanıtını verdi.

Teknik asbaşkan ve basın sözcüsü Ekrem Senal da Bursaspor`un geleceğine yatırım yaptıklarını, 23 yaşındaki Mbesuma`nın, Afrika`nın en golcü futbolcusu seçildiğini anlattı.

Mbesuma da Bursaspor`da geldiği için çok mutlu olduğunu bildirdi. Bursa ve Bursaspor hakkında internet üzerinden bilgiler aldığını anlatan Mbesuma, "Öncelikle çok ateşli taraftarlarının olduğunu öğrendim. Bu benim için avantaj. Transfer bitti, şimdi futbol zamanı. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim" dedi.

Mbesuma, nasıl bir oyuncu olduğu yönündeki soruya, "Bekleyin ve görün!" yanıtını verdi.

Konuşmaların ardından Mbesuma, 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

03.02.1984 doğumlu Mbesuma, Güney Afrika takımlarından Kaizer Chiefs`de 44 maçta 37 gole imza attı. Daha sonra İngiliz Kulübü Porsmouth`a transfer oldu. Sezonun ilk yarısında 8 gole imza atan Mbesuma sezonun ikinci yarısında Portekiz`in Marituma takımında 9 gol attı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Collins Mbesuma
    Date of birth February 3, 1984 (1984-02-03) (age 23)
    Place of birth Luanshya, Zambia
    Height 1.83 m
    Playing position Striker
    Club information
    -2004 Roan United 25 (11 )
    2004-2005 Kaizer Chiefs 43 (37 )
    2005-present Portsmouth 4 (0 )
    2006-2007 CS Marítimo (loan) 23 (7 )

National team:
    2004- Zambia 9 (5 )
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor kaliteli forvetler aldı.Gerek Herve Tum Gerekse Colins Mbesuma.Bu sene çok farklı bir Bursaspor izleyecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor'da çok iş yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Bursaspor bu sene çok iyi.Çok şey bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu sezon herkes daha farkli daha hirsli bir Bursaspor izleyecek Transferler gercekten guzel ama en onemli tranferi Bulent Korkmaz'i getirerek yapti.Bu sezon ins.Allah ilk 5'i zorlayacak..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben bu Mbesuma yı merak ediyorum acaba nasıL oynayacak.Çok yırtıcı bir santrafor tipi var ama Bursanın bu yıL ki en büyük kozu kim ne derse desin BüLent hocadır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Mbesuma'nın maçlarını Tv'den canlı seyrettiğim dönemler oldu. Gerçekten Afrikalı kimliğine yakışır nitelikte 90 dakika boyunca koşan bir futbolcu. Süper Lig'de çok iş yapacağı muhakkak. Uyum sorununu kısa zamanda atlatabilirse Mbesuma Bülent Hoca'nın en büyük kozu olacaktır...

Bursa iyi transferler yaptı.Renny Vega'yı Copa America'da seyrettim,iyi kaleci gerçekten

Cihan Haspolatlı ile anlaşmaya varıldı
    Başkanımız Ali Karasu, Galatasaraylı Cihan Haspolatlı ile her konuda anlaşma sağlandığını ve futbolcunun yarın saat 16:30'da Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde imza attıktan sonra açılış törenine katılacağını belirtti.

Başkanımız Karasu "Bursaspor'a yakışır bir oyuncuyu daha kadromuza katarak taraftarımızın arzuladığı Bursaspor'u ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Bursaspor Kulübü Resmi İnternet Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    34

mbesuma eski formunu yakalarsa bursa bu sene düşmez
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cihan iyi transfer bence

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    mbesuma eski formunu yakalarsa bursa bu sene düşmez
    Küme düşmek mi arkadaşım Fanfan gibi adamı hangi anadolu takımı denemek için getirebildi Fanfanın imzasıda yakın tozu dumana katıcağız bu sene görüceksiniz Allahın izniyle...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

En BÜyÜk Transferİn BÜyÜk Kaptan OlduĞuna Bende Katiliyorum,kalecİ Ve Forvet Tarnsferlerİde İyİymİŞ,ayrica Cİhanin Oraya Gİtmesİnede Çok Sevİndİm Sanirim GerÇek Yerİ Ön Lİberoda Oynayacak Orda,İkİ Tarafada Hayirli Olsun,umarim Emrede Oraya Gİder,zaten Kaptanin Tazrina Uyan Bİr Futbol Stİlİ Var,

Cihan resmen Bursasporlu

G.Saray'dan gönderilen Cihan, Bülent Korkmazlı Bursaspor'a 1 yıllık imza attı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu imza töreninde Cihan Haspolatlı, kendisini Yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan başkan Ali Karasu, Cihan ile yaklaşık 1 aydır görüştüklerini belirterek, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde transfer gerçekleşmiş oldu. Cihan, efendiliği ve kariyeri tartışılmaz bir oyuncu. Çok olumlu bir transfer. Cihan, bu camiaya istekle geldi. Bu camiayı biliyor. Bülent hocayla iyi bir arkadaşlar. Doğru bir transfer yaptığımıza inanıyoruz" dedi.

Transferi noktalamadıklarını kaydeden Karasu, "İhtiyaç olan noktalara hocamızın isteği doğrultusunda oyuncu alacağız. Cihan'ın transferi geç oldu ama temiz oldu. Geç olmasının sebebi doğru bir transfer yapmamız. Huzur içindeyiz. Bursa'ya hayırlı olsun" diye konuştu.

Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Cihan Haspolatlı da, "Bu transferde emeği geçen öncelikle aileme ve bana bu formayı layık gören başkana teşekkür ediyorum. Önemli bir kulübe geldim. Bursaspor'un taraftar, stat ve şehir açısından daha iyi yerde olması gerekir. Bursaspor'a gelmemde Bülent hocanın çok etkisi var. Bülent hoca olmasa belki de transferim gerçekleşmezdi. Hep birlikte Bursaspor'u iyi yerlere getireceğiz. Hedefimiz, takımımızı Avrupa kupalarına taşımak. Ben de buradaki başarımla milli takıma gitmek istiyorum" dedi.

Tecrübeli futbolcu, bir soru üzerine, eski takımı Galatasaray'a kırgın olmadığını ifade ederek, "Biz profesyonel bir iş yapıyoruz. Profesyonelliğin gereği olarak da Bursaspor'dayım. Kimseye kırgın değilim. Galatasaray'dan kimler geldi, kimler geçti" diye konuştu.

Bu arada, Bursaspor Başkanı Ali Karasu'nun imza töreninin başında Cihan Haspolatlı'ya yanlışlıkla 'Cihan Ünal' diye hitap etmesi gülüşmelere sebep oldu.

Öte yandan, başkan Ali Karasu, Burak Akdiş'in takımdan alacaklı ayrıldığı yönündeki haberlere tepki göstererek, "Futbolcunun 20 maçlık alacağı kalarak ayrıldığı doğru değil. Biz karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesini feshettik" dedi.

Cihan Haspolatlı, daha sonra 22 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yolu açık olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yolu acık olsun ortasahada iyi form yakalarsa tekrar milli olur.........emre de gidiecek sanırım oda iyi form tutarsa milli olur.....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bursa orhanla necatiyide aldimi ilk 5'e oynar.

Esas mevkiinde oynarsa eski formuna kavuşabilir.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    bursa orhanla necatiyide aldimi ilk 5'e oynar.
    Neacti Bursaya gelmez.Ama Cihan iyi transfer bence anadolu takımlarında iyi işler yapar.Bursamıza hayırlı olsun.Adam her yerde oynuyor bakalım izleyip görücez ama bu sene çok sıkı bir Bursa geliyor...

Bursaspor'a gurbetçi stoper
    Türkcell Süper Ligin başlamasına az bir süre kala stoper arayışı içerisinde olan Bursaspor, İsveç'in Syrianska takımında forma giyen gurbetçi Ferhat Korkmaz'ı Bursa'ya getirdi. Ferhat Korkmaz ve menajeri, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde İkinci Başkan Osman Çelik ile görüştü. Sakatlığı bulunan futbolcunun Nilüfersporla oynanacak hazırlık maçında deneneceği öğrenildi.

Bursaspor'un kulüp binasına gelerek İkinci Başkan Osman Çelik ve alt yapı koordinatörü Adnan Örnek ile görüşme yapan 24 yaşındaki Ferhat Korkmaz'ın ayağındaki sakatlığı dikkat çekti. İsveç 2. Lig takımlarından Syrianska'da forma giyen Türk asıllı futbolcunun 3 yıl üst üste "yılın en iyi stoperi" unvanına sahip olduğu belirtildi. 5 yıl aynı ülkede Vals takımında forma giydiği de ifade edilen futbolcuya, İsveç'in Zengen takımından da teklif geldiği kaydedildi.

Vakıfköy Orhan Özselek tesislerinde gerçekleşen görüşme sonrasında konuşan tecrübeli futbolcu, hedefinin Bursaspor'da forma giymek olduğunu ifade etti. Bursaspor'un iyi bir takım olduğunu söyleyen Korkmaz, antrenmanda burkulan ayağından dolayı 3 gün istirahatlı olduğunu ve bu 3 günün ardından tekrar top başı yapacağını belirtti.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın stoper oyuncu istediğini dile getiren Osman Çelik ise, "Bu çerçevede Ferhat'ı denemek için Bursa'ya çağırdık. Fakat bir sakatlığı var, deneyip göreceğiz. Adnan Hoca futbolcuyu izleyecek. İnşallah Bursa'ya kazandıracağız. Kadromuza iyi 5 takviye yaptık. Bursaspor'a ve Bursa camiasına yakışacak bir kadro. Bundan sonrası futbolcuların akıtacağı tere bağlı" dedi. Konyalı öğretmen bir ailenin çocuğu olan gurbetçi Korkmaz'ın İsveç doğumlu olduğu ve orada yaşadığı ifade edildi.

08.08.2007

Kaynak : İHA

Nesil
    2005
    Yer

Bursaspor Pierre Fanfanla ön protokol imzaladı oyuncunun bir kaç gün içinde Bursaya gelip sözleşme imzalaması bekleniyor....

Bursaspor Frasineanu ile yollarını ayırdı
    Bursaspor, 4 yıldır yeşil-beyazlı formayı giyen ve ülkesine dönmek isteyen Rumen oyuncu Cornel Frasineanu'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Bursaspor, Rumen futbolcu Cornel Frasineanu ile anlaşarak yollarını ayırdı.

Frasineanu ile Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde görüşen Bursaspor Teknik Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ekrem Senal, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, ailesiyle birlikte olmak isteyen Fresineanu'nun Romanya'ya gitme isteğine olumlu yanıt verdiklerini söyledi.

Rumen oyuncunun 4 yıl Bursaspor'a hizmet ettiğini dile getiren Senal, ''Kendisiyle bonservisi konusunda karşılıklı olarak oturup konuştuk ve anlaştık. Bugünden itibaren Fresineanu ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine Bursaspor'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz'' dedi.

Yönetime, gösterdiği kolaylıktan ötürü teşekkür eden Frasineanu da Bursaspor'da 4 yılının geçtiğini ve çok alıştığını kaydederek, ''Bursaspor'dan ayrıldığım için üzgünüm ama ailem daha önemli. Özellikle Bursaspor taraftarını çok özleyeceğim. Onlar Türkiye'nin bir numaralı taraftarı. Romanya Birinci Ligi takımlarından Uta Arad ile anlaştım. Bursaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum'' diye konuştu.

GALATASARAYLI MAÇI HAZIRLIKLARI
    Bursaspor, hafta sonu sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'ndeki antrenman öncesi, kaleci Vega ile tecrübeli futbolcu Cihan Haspolatlı, basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Vega, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın, Denizlispor maçı öncesi açıkladığı ilk 11'de kendisini gördüğünde şaşırdığına değinerek, ''Doğrusu ilk maçta oynamak bana sürpriz oldu. Sahaya çıktım ve elimden geleni yaptım. Başarılı olduğumu düşünüyorum'' dedi.

Vega, Denizlispor maçını artık unuttuklarını, şu anda Galatasaray ile yapacakları maçı düşündüklerini ifade ederek, ''Amacımız bu maçtan da başarılı bir skorla ayrılmak'' diye konuştu.

CİHAN: 3 PUANI İSTİYORUZ
    Bursaspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği Cihan Haspolatlı da lige Denizlispor maçıyla 1 puan alarak iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Bursa ve Bursaspor'un daha büyük başarılara layık olduğunu kaydeden Cihan Haspolatlı, ''Biz de takım olarak camiaya önemli başarılar tattırmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz'' dedi.

Cihan Haspolatlı, bu hafta eski takımı Galatasaray'a karşı oynayacağının anımsatılması üzerine, ''Futbol, profesyonel bir oyun. Galatasaray'da güzel günlerim geçti. Orada dostlarım var. Galatasaraylı futbolcular, maç başlayana kadar arkadaşım. Düdük çaldıktan sonra Bursaspor'un kazanması için mücadele edeceğim. Futbolda duygusallığa yer yok. Bursaspor her zaman Galatasaray'a ters geliyor. Bu maçta da galibiyetten başka sonuç düşünmüyoruz'' diye konuştu.

NTVSpor

Nesil
    2007
    Yer
    34

Abi şu helme tum nedir ya biri bana anlatsın

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Abi şu helme tum nedir ya biri bana anlatsın
    Nasıl yani?Birde ismi Herve Tum...
    Kısaca anlatmak gerekirse riberynin eski takım arkadaşı zamanında galatasaraya alınması yönünde telkinde bulunmuştu ama olmadı.Bu sene Bursa alıp getirdi kamerunlu çok yırtıcı sert şutları olan bir forvet ama bitiriciliğini biraz daha artırması gerekiyor çok yararlı olucağını düşünyorum.Kısacası budur...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Biraz daha soğukkanlı ve bitirici olsaydı eğer, dün gerçekten rahat 3 gol atardı..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

adam gol atmamak için oynadı sanki

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Nasıl yani?Birde ismi Herve Tum...
    Kısaca anlatmak gerekirse riberynin eski takım arkadaşı zamanında galatasaraya alınması yönünde telkinde bulunmuştu ama olmadı.Bu sene Bursa alıp getirdi kamerunlu çok yırtıcı sert şutları olan bir forvet ama bitiriciliğini biraz daha artırması gerekiyor çok yararlı olucağını düşünyorum.Kısacası budur...
    klasik afrikan forvet ekolünden hoşlanıyorum desene şuna (boş deparlar atıp abanmatik vurmalar,topu sürekli aynı yöne çekmeler,teknikden yoksun hıza dayalı oyun vs.)
    bursaspor büyük bir klüp büyük klüplerede forvet hattında teknik oyuncular yakışır
    valla fenerli olarak gsye alınmasını isterdim.
    Bende Helve Tum un Bursaspora yararı olmayacağını düşündügümü belirterek bu durumun bir tartışmaya dônmemesini diliyorum

afrika futbolu'da zaten türklerinkine benzemiyor mu? "boş deparlar atıp abanmatik vurmalar,topu sürekli aynı yöne çekmeler,teknikden yoksun hıza dayalı oyun vs.)"
    buna en büyük örnekte fenerbahçe degil mi?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri