Quote Originally Posted by starfreedom View Post
Ben Haim yedek olarak alındı. Alex yedek olarak alındı. Ha ama eğer sen Milito ile Lugano'yu, Metzelder ile Edu'yu bir tutarsan bilemem. Ayrıca, 1 maçlık performansla oyunculara iyi denilecekse vay halimize. Bu arada İbrahim Üzülmez'de Milli takımda kaptanlık yaptı. Bunuda belirteyim.

Edu'nun transferi, transfer döneminin son günlerinde oldu. Milan almak isteseydi son güne mi bırakırdı sence? Ayrıca belirtmeliyim ki ben ne Edu'yu, ne Lugano'yu Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce hiç duymamıştım
Ben Haim yedek olarak alınsa dünkü Liverpool maçında oynamazdı

Lugano sürekli milli takımın kaptanı, İ.Üzülmez bir maçlık kaptan

Milan sportif direktörü bile "Elimizden kaptılar" dedi, yani bunu bile bile Milan'ın Edu'yla hiç ilgilenmemiş olmasını söylemen çok garip doğrusu...

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
Egemen;

Sen; Alex,Ben Haim,Milito,Metzelder gibi oyuncularla Edu ve Lugano'yu bir mi tutuyorsun ?

Evet dersen bana sana gülerim yani Egemen

Merak etme bilip bilmeden konuşmuyorum.Avrupayı yakından takip etmeye çalışıyorum.

Lugano takımını yakmadı mı ???

Bir kaptan olarak, Copa America'da dahi neler yaptığını izledik.Lugano çok tehlikeli bir oyuncu, ne yapacağı hiç bir zaman belli olmaz.
Ben Haim Lugano ve Edu'dan iyi mi? Milito ve Alex'e lafım yok ama Metzelder de ahım şahım bir stoper değil. Lugano'dan kötü değil en azından...