1 ile 30 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Chelsea Alex'i aldı, Alex de 27 yaşında, yine Chelsea Ben Haim'i aldı, 25 yaşında. Barcelona Milito'yu aldı, 28 yaşında. Real Madrid Metzelder'i aldı, 27 yaşında...

Avrupa'nın önde gelen takımlarının bu sene aldığı defans oyuncularının yaşları Ezbere konuşmamak lazım.

Lugano 2 yıl önce, Fenerbahçe'ye gelmeden R. Madrid tarafından istendiğinde 25-26 yaşındaydı.

Edu ise 1 yıl önce Milan tarafından tarafından istendiğinde 25 yaşındaydı.

Lugano milli takımının kaptanıdır, yaptıkları da her futbolunun yapabileceği cinstendir. Ülkesinin başını da yaktığı falan yoktu, eğer Uruguaylı futbolcu Brezilya'ya karşı o penaltıyı atsaydı, Brezilya'yı eleyecekler ve finale kalacaklardı, ama o atamayınca Brezilyalı futbolcu penaltıyı attı ve daha sonra penaltı için Lugano topun başına geldi ve Uruguay elendi.

Lugano'nun Sao Paulo-Liverpool maçında Liverpool forvetlerine adım attırmadığını, o maçta sahanın yıldızı seçildiğini de biliyorsunuzdur herhalde.

Egemen;

Sen; Alex,Ben Haim,Milito,Metzelder gibi oyuncularla Edu ve Lugano'yu bir mi tutuyorsun ?

Evet dersen bana sana gülerim yani Egemen

Merak etme bilip bilmeden konuşmuyorum.Avrupayı yakından takip etmeye çalışıyorum.

Lugano takımını yakmadı mı ???

Bir kaptan olarak, Copa America'da dahi neler yaptığını izledik.Lugano çok tehlikeli bir oyuncu, ne yapacağı hiç bir zaman belli olmaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Ben Haim yedek olarak alındı. Alex yedek olarak alındı. Ha ama eğer sen Milito ile Lugano'yu, Metzelder ile Edu'yu bir tutarsan bilemem. Ayrıca, 1 maçlık performansla oyunculara iyi denilecekse vay halimize. Bu arada İbrahim Üzülmez'de Milli takımda kaptanlık yaptı. Bunuda belirteyim.

Edu'nun transferi, transfer döneminin son günlerinde oldu. Milan almak isteseydi son güne mi bırakırdı sence? Ayrıca belirtmeliyim ki ben ne Edu'yu, ne Lugano'yu Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce hiç duymamıştım
    Ben Haim yedek olarak alınsa dünkü Liverpool maçında oynamazdı

Lugano sürekli milli takımın kaptanı, İ.Üzülmez bir maçlık kaptan

Milan sportif direktörü bile "Elimizden kaptılar" dedi, yani bunu bile bile Milan'ın Edu'yla hiç ilgilenmemiş olmasını söylemen çok garip doğrusu...

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Egemen;

Sen; Alex,Ben Haim,Milito,Metzelder gibi oyuncularla Edu ve Lugano'yu bir mi tutuyorsun ?

Evet dersen bana sana gülerim yani Egemen

Merak etme bilip bilmeden konuşmuyorum.Avrupayı yakından takip etmeye çalışıyorum.

Lugano takımını yakmadı mı ???

Bir kaptan olarak, Copa America'da dahi neler yaptığını izledik.Lugano çok tehlikeli bir oyuncu, ne yapacağı hiç bir zaman belli olmaz.
    Ben Haim Lugano ve Edu'dan iyi mi? Milito ve Alex'e lafım yok ama Metzelder de ahım şahım bir stoper değil. Lugano'dan kötü değil en azından...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

[QUOTE=eGowiCh;842146]Ben Haim yedek olarak alınsa dünkü Liverpool maçında oynamazdı
    R.Carvalho olsa o oynardıYedekler ilk 11 çıkmayacak diye bir kural yok ayrıca.Örneğin Can Arat...

Mesaj Yetkileri