Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Bende defter arkaLarini Lig oLarak kuLlanirdim 18 takimLi sampiyonLar Ligi yapardim takimLari esLestirirdim ve 0-1-2-3 oLmak uzere skorLari kucucuK kagitLara yazip TombaLa ceker gibi isi sansa birakirdiM Puan durumu oLusurdu tabe hersey isIn sansindaydi Ahh o eski gunLeri cok ariyorum cocukLugumu ne kda zevkLiydi simdi zaman buLamiosun hicbirsey iCIn Fm de de son yiLim yakInda is GuC Sahibi oLacam KesKe HaLa 12-13 yasLarinda oLabiLseydiM !!
bu dedigin işi ben o kadar cok yapardım ki aahh ahhh.neyse ben cm4 le basladım bu cılgınlıga ama o zamanlar hep kovuluyordum cunku iyi bilmiyordum.artık oynamayı bırakmıstım neredeyse cunku basarı 0 dı.bizim yakınlardaki bufede duran cocukla cm konusurduk hep o bana bi gun bi taktık verdi ve ben mentalitylerin falan onemini o zaman anladım hemen yeni bi lig acıp taktıgımı kurdum ve basarılar arka arkaya geldi tabi buyudukce kendi taktıgımı gelistirdim ve artık sorunlarımı kendi taktıklerimle cozmeye basladım derken cm03/04,fm2005,fm2006,fm2007 cıktı hepsini uzun zaman severek oynadım hiç şikayet etmedim boyle muthis bir oyun yaptıkları icin tesekkür ettim sigames miydi ona inşallah fm 2008 de super olacak ha bu arada cm2005 i de oynadım berbattı