yaa abi bişi sorcam sen lige başladın mıı yoksa bizle beraber mi başlican?
yaa abi bişi sorcam sen lige başladın mıı yoksa bizle beraber mi başlican?
GS'nin altyapisini kullan transfere cok para harcama ama harcayacagin zaman bir yildiz al derim... Ben GS'de tecrubeliyim... Bir kez daha oynadim ama o kariyeri burada paylasmamistim... Bende UEFA'da basarili olabiliyordum... CL'de olmuyordu. Ama bu sefer bu basariyi hedefliyorum... Birine ornek olmak beni sevindirir... Umarim bu kariyer yardimci olabilir sana...
Yok baslamadim... Hazirlik maclarini oynuyorum... Transferlerden sonra hazirlik maclarini sizlerle paylasicam... Kampin degerlendirmesini yapicam ve lig baslayacak
Evet CimBom ilk transferi BOOM! diye patlatti!!
Mehmet Topuz Galatasaray'da!!
Galatasaray sikinti cektigi sag bek pozisyonuna onemli bir transfer yapti! Oyuncu 1.7M£ karsılıgında Kayserıspor'dan alındı.
Ergiz Gizer Mehmet'in cok yonlu bir oyuncu oldugunu ve bu sene hem ligde hem Avrupa'da takima katki saglayacagini soyledi!
CimBom'dan Gidenler de var!!
Cihan Haspolatli Vestel Manisa'da!!
Oyuncu 200K£ karsiliginda Manisa ekibine transfer oldu... Galatasaray Cihan'i Halim Kurtulus'un alt yapidan ve Mehmet Topuz'un Kayserispor'dan takima katildigi icin satti.
Mehmet Topal artik serbest!!
Mehmet Topal'in kontrati tek tarafli olarak feshedildi. Galatasaray bu oyuncuya 170K£ tazminat odedi.