1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: [E-GLocc] Hedef Galatasaray'a 2. Avrupa zevkini tattırmak [CimBoom Karıyer]

Hybrid View

Forvet alacaksındır herhalde..

Higuain'i öneririm. 700 olduğu için direkt alırsın.
    Ben GS ile oynarken onu kiralamıştım Real'den. Sene sonu da serbestten süper forvetler bulunuyor zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Forvet alacaksındır herhalde..

Higuain'i öneririm. 700 olduğu için direkt alırsın.
    Ben GS ile oynarken onu kiralamıştım Real'den. Sene sonu da serbestten süper forvetler bulunuyor zaten
    Garip gelecek ama forvet almicam Neden derseniz ben Galatasaray'in alt yapisina hayranim... Bu sezon Hakan Sukur ve Necati ile idare ederim... Umit Karan da var Ayrica Hasan Kabze'yi satmayi dusunuyordum sattim da onun yerine Ozgurcan ve Mehmet Duz'u kadroya cikarttim... Forvet almicam Gol sorunu da yok zaten Ama Higuain iyi bir forvet eger baska takimda olsaydim alirdim... Bana DM onerebilirsiniz Baska oneriye gerek yok cunku baska yere transfere gerek yok Beni taniyanlar da bilir... West Ham kariyerinde kendi istediklerimden cok onerilen oyunculari aldim... Yani benim onerim dikkate alinmiyor demeyin lutfen

Quote Originally Posted by kazmavs View Post
    hocam para iste weriyolar ben riverdan falcao'yu almştm 11mnytlye sonra 35e totenhama sattım ki gitmek istiyodu yoksa bikaç sene sonra daa iyi fiyata satabilirdm...
    Falcao'yu biliyorum ama forvet almayacagimi yukarida acikladim... Ayrica parayi istedim ama kullanmicam o ekstra ucreti Ileriye kalsin

Gidenler devam ediyor!!

Hasan Kabze Kayserispor'da!!

Oyuncu 650K
    £ ucretle transfer oldu... Eger ligde 10 gol atarsa Kayserispor 90k ek ucret odeyecek! Ayrica oyuncunun bi sonraki transferinden de CimBom %20 pay alacak!!

Junichi Inamoto Siena'da!!

Oyuncu 400k
    £ ucretle Cizme'ye gonderildi. Galatasaray bu oyuncunun transferden dolayi yabanci kontenjani bosaldigi icin yabanci bir orta saha transfer etmeyi dusunuyor...

Mesaj Yetkileri