Forvet alacaksındır herhalde..
Higuain'i öneririm. 700 olduğu için direkt alırsın.
Ben GS ile oynarken onu kiralamıştım Real'den. Sene sonu da serbestten süper forvetler bulunuyor zaten![]()
Forvet alacaksındır herhalde..
Higuain'i öneririm. 700 olduğu için direkt alırsın.
Ben GS ile oynarken onu kiralamıştım Real'den. Sene sonu da serbestten süper forvetler bulunuyor zaten![]()
Garip gelecek ama forvet almicamNeden derseniz ben Galatasaray'in alt yapisina hayranim... Bu sezon Hakan Sukur ve Necati ile idare ederim... Umit Karan da var
Ayrica Hasan Kabze'yi satmayi dusunuyordum sattim da onun yerine Ozgurcan ve Mehmet Duz'u kadroya cikarttim... Forvet almicam
Gol sorunu da yok zaten
Ama Higuain iyi bir forvet eger baska takimda olsaydim alirdim... Bana DM onerebilirsiniz
Baska oneriye gerek yok cunku baska yere transfere gerek yok
Beni taniyanlar da bilir... West Ham kariyerinde kendi istediklerimden cok onerilen oyunculari aldim... Yani benim onerim dikkate alinmiyor demeyin lutfen
Falcao'yu biliyorum ama forvet almayacagimi yukarida acikladim...Ayrica parayi istedim ama kullanmicam o ekstra ucreti
Ileriye kalsin
Gidenler devam ediyor!!
Hasan Kabze Kayserispor'da!!
Oyuncu 650K£ ucretle transfer oldu... Eger ligde 10 gol atarsa Kayserispor 90k ek ucret odeyecek! Ayrica oyuncunun bi sonraki transferinden de CimBom %20 pay alacak!!
Junichi Inamoto Siena'da!!
Oyuncu 400k£ ucretle Cizme'ye gonderildi. Galatasaray bu oyuncunun transferden dolayi yabanci kontenjani bosaldigi icin yabanci bir orta saha transfer etmeyi dusunuyor...