1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Hybrid View

Yahu bu yorumunu git Güldür Bakalım yarışmasında söyle, kesin birinci olursun. 7.5 milyon Euro mu? 2.5 milyon Euro mu? Yahu bol keseden sallamak ne kadar da kolay...

Beşiktaşlı olduğu için eleştirmiyorum, ikisi de kötü futbolcu, şimdi sırf Beşiktaşlılar için iyi futbolcu mu demeliyim bu adama? Beşiktaşlılar dışında bu ikiliyi beğenen yok zaten
    hyr sen G.Zan-İ.Toraman iklisi BJK yi Avrupa da rezil ediyor demişsin... Bende onlardan daha pahalı Edu-Lugano da rezil ediyor dedim...

Takımda en libero yok diyoruz sen halen diyosun sağdan gelen orta DMC yoksa stoper elbette kötü oynar... Haa şunu da kabul ediyorum hata yaptı Toraman... Ama bütün yükü atmayın savunmanın üstüNe...

Güldür bakalım ı izlemiyom sen demekki izliyosun ki biliyosun izle bakalım belki 1-2espri kaparsın...

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Neden o zaman en az golü Beşiktaş yedi geçen sene?Runje mi çok iyi kaleciydi yoksa?Şimdi bana gelip en az golü Fenerbahçe yedi dersin senSon haftadaki Kayseri maçını da hesaba katarsın.Nerdeyse paf takımla çıkılmış.Kalede 16lık Erdem...
    Geçen senenin en az gol yiyen takımı Beşiktaş mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Runje'nin ne kadar süper bir kaleci olduğunu gördük geçen yıl, kaç tane golü önledi o saçma ofsayt taktiğine ve defansına rağmen...

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Sen bu saydığı isimlerin İbrahim Toramadan daha mı iyi olduğunu düşünüyorsun
    Ben daha iyi olduğunu değil, zamanla DAHA İYİ OLACAĞINI düşünüyorum.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bekirler Yasinler Egemenler zaten bu maçlarda oynayacaklar ki alışacaklar.

Belki şu anda Zan ve Toraman ikilisi en ideal ikili gibi duruyor ama çok fazla hata yapabiliyorlar bazen buda takıma pahalıya mal oluyor. Hiç olmazsa hazırlık maçlarında alternatifler düşünülmeli.
    İşte bir Beşiktaşlı'dan bunu duymak sevindirici, son derece objektif ve akılcıl bir yorum. Aynen katılıyorum.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    ++++

Bu stoperlerde simdiki stoperlerimizden kat kat daha iyiler.Daha gencler,yetenekliler.Milli takimimiza cok yararli olurlar uzun yillarca.Avrupa`da zaten ufak capli bir arastirmada iyi bir defans buluruz muhakkak.
    Aynen katılıyorum.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    hyr sen G.Zan-İ.Toraman iklisi BJK yi Avrupa da rezil ediyor demişsin... Bende onlardan daha pahalı Edu-Lugano da rezil ediyor dedim...

Takımda en libero yok diyoruz sen halen diyosun sağdan gelen orta DMC yoksa stoper elbette kötü oynar... Haa şunu da kabul ediyorum hata yaptı Toraman... Ama bütün yükü atmayın savunmanın üstüNe...

Güldür bakalım ı izlemiyom sen demekki izliyosun ki biliyosun izle bakalım belki 1-2espri kaparsın...
    Edu-Lugano rezil mi ediyor? Yahu bunlar milli futbolcu mu bizim ülkemizi rezil etsin? Ayrıca Edu-Lugano Avrupa'da böyle bariz hatalar yapmadılar, istersen maçları beraber oturup en baştan izleyelim.

Savunmanın ilk hatası değil bu!!! Bu savunma defalarca hata yaptı, taktınız bir ön liberoya!!!

Güldür Bakalım'da seni izlemeyi isterdim bu komik yorumlarını orada görmek beni güldürürdü ekran başında. Sen yoksun diye izlemiyorum maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ben daha iyi olduğunu değil, zamanla DAHA İYİ OLACAĞINIdüşünüyorum.
    ne kadar zamanla 1 maçla mı alışacaklar önümüzde zor maçlar var ne olursa olsun bu adamlara güvenmemiz gerek yasin bu sene fenerbahçede banko oynasın önce ... bekir egemen aydın örneklerini sadece saysısal fazlalık olsun diye yazdığınısızı düşünüyotum heralde ciddi değilsinizdir

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    ne kadar zamanla 1 maçla mı alışacaklar önümüzde zor maçlar var ne olursa olsun bu adamlara güvenmemiz gerek yasin bu sene fenerbahçede banko oynasın önce ... bekir egemen aydın örneklerini sadece saysısal fazlalık olsun diye yazdığınısızı düşünüyotum heralde ciddi değilsinizdir
    Arkadaş bizim yorumlarımıza güldüğünü söylüyor ama kendisi komik duruma düşüyor farkında değil

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Serdar Özkan çok yetenekli genç. Yavaş yavaş milli takıma alıştırılması gerekir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri